- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
amúgy úgy látom van vagy 5 ember akinek átjött a WP8, iletve hogy milyen minőségi szintre kezdik hozni azt a valamit amit úgy hívunk, hogy ökoszisztéma
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci #407 üzenetére
nem csak az....eleve a driverek és a teljesen új kernel miatt van szükség erre. (pl Enterprise feature-eket és appokat megkaphatnák a régiek is, bár lehet titkosítás és secure boot Windows NT alapokon van megírva és emiatt nem lehet régin....programozásban nem vagyok otthon, de biztos hogy a natív kód közrejátszik.
lényeg a lényeg hogy kell egy surface pro nekem
-
pzstm
titán
válasz
Psychonaut #361 üzenetére
betateam lassan most börtönbüntetést fog sorsolni valmelyik kedves jóakarónak
250-nél ne legyen több a pro
-
pzstm
titán
sajnos ez egy szakmai fórumon nem kéne hogy plusz egy legyen.....komolyan döbbenet van rajtam úrrá, hogy akkor 300komment miről is szólt, ha eddig ezzel nem voltak tisztában az emberek??? mert akkor kb. törölhető az előtte lévő szinte összes komment....
catroot: erről nem is beszélve (de páran azt hitték hogy majd komplett kernelcserét is megoldanak a kedvükért a gyártók...azt nem tuom hhogy hogy...de remélték...)
-
pzstm
titán
Ahogy nézem a nagy többség egyszerűen egyáltalán nincs tisztában mi a fene a WP8. Megsúgom, hogy ez nem más mint a Windows RT for Phone.
Ez eddig komolyan nem esett le másnak?
Mikor Joe Belfiore kiejtette a száján a share Core szavakat, akkor lehetett már biztosan tudni, hogy semelyik készülék nem kaphatja meg fizikailag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest