Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
Jelenleg elég kevés játékkal is lehet jó eredményt elérni WoW-ban. Teljesen megváltozott a játék TBC óta. Arról nem is beszélve, hogy 60-70 is kevesebb XP kell már. Nekem 10 karakterem van 60 felett, de mindig áldás volt, amikor végre elértem az 58-as szintet és mehettem BC zónákba. De a WotLK-os questek a legjobbak, ott kifejezetten élvezek questelni.
-
LucifeI2
őstag
Eltörlik a faj-kaszt megkötéseket.
Ez azért így nem teljesen helyes. Nem törlik el az összeset, undead shamanokat nem fogsz látni rohangálni.
ollie
Két másik kiegészítőbe csomó új és ötletes dolgot kitaláltok, hogy élvezetesebbé tegyék a questelést. Ezeket fogják beleépíteni a régi zónákba is, mert igazából nem a legjobb élmény 1-60 fejlődni. De ezt mindenki ki tudja majd élvezni, az is akinek csak az alap WoW van meg. Ez azért jó a Blizzardnak is, mert így kevesebben lesznek akik megunják a játékot már 20-as szinten, mivel sokkal élvezetesebb lesz a fejlődés. De ezen felül lesznek 80-85ös szintű zónák, ahova viszont csak az mehet be, akinek megvan az új kiegészítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest