- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #79 üzenetére
Így van, boss fightok tekintetében én is BC-t tartom a legjobb résznek, Maggy-t imádtam, a kockaklikkelés nagy ötlet volt és azért elég rendes szűrő is egyben, Archimondeot is nagyon szerettem, oda is kellett skill azért, de még nagyon sok olyan van amit ki tudnék emelni, Illidan pl. vagy Kil'jaeden is. Az akkori first killeknek megvolt a feelingje, ami WOTLK-ra eltünt, hiába "csináltunk" nem egy bosson vagy nehezebb achievmenten world top 25-100 között is. Igazából az nem tetszett ahogy egyre jobban a játékos szájába adtak mindent és így a cuccok meg a többi dolgok is egyre jobban elértéktelenedtek, és nem utolsó sorban HC raiderként ráment azért igen sok időm a játékra, amit egy idő után meg kellett szüntessek így hát abbahagytam és egyelőre kizártnak tartom, h Cataclysmra visszatérjek, de mint írtam így is, még a hibái ellenére is a mostani játékpiac legjobbjának tartom a WoWot
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #77 üzenetére
Egyetértek, de anno amikor abbahagytam a WoW-ot(tavaly júniusban) nagyon sokan visszasírták a BC előtti időszakot. Már BC-ben sem sokat ért egy epic cucc, WOTLK-ban meg semmit se. Emléxem, menniyre örültem anno amikor megszereztem az első epic cuccomat Molten Coreból a T1 cipőt, na akkor aztán sokat ért egy-egy epic, ejj azok a régi szép idők
-
Scholes9
nagyúr
Sajnos ahogyan jöttek ki a kiegek a WoWhoz úgy csökkent a szinvonala is, kár érte, ettől függetlenül még így is messze a legjobb játéknak tartom a játékpiacon
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest