Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• viw

aktív tag

válasz mclane_ #69 üzenetére

Szia, ilyen tévesztéseket csak elvétve tapasztaltam.

Autó ezetés közben ha úgy rázkódik a kezemen, vagy ha kesztyű tartóban van, alvásnak vesz. De ez csak párszor fordult elő a Stellel HR-el is. Ilyenkor egyszerűen kitörlöm az alkalmazásból a hibás rögzítését.
    Az elektromos rollerezést biciklizésbek érzékeli - ez mondjuk érthető.

Alvásfigyeles szerintem nagyon pontos. Ébrenlét, felkelést, visszafekszel, stb.

Pulzus mérésben, vérnyomásmérővel és más karórrakkal hasonlítva nem tapasztaltam nagy eltérést. Viszont, szerintem itt a mérvadó az EU-s és a USA certifkaciók. Ennek van, többinek nem nagyon.

Sportolni én futni meg teremben használom. GPS nélkül is egész jó, azzal viszont néha ugrál a térképen jelzett pozíció. De ez telefon, műhold meg inkább health mate szoftver kérdése.
    Az utóbbiban tudod állítani a sportot, így kalkulálja az algoritmus a gyorsulás érzékelő, stb. alapjan az intenzitást, lépést stb.

Véleményem szerint itt a filozófia inkább az h sportolás közben magára a sportra figyelj és majd utólag kedvedre nézegetheted a mért értékeket a telón.

Mutató "világít". Pont úgy látni mint nagyapám óráját anno. Ebben nincs semmi új, csak a festék anyaga változik. Elég ahhoz h éjszaka lassam mikor álmosan ránézek.
    De ugye a kijelzőt bármikor fel lehet éleszteni ha mégsem elég fényes.

Új hozzászólás Aktív témák