Hirdetés
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
viw
aktív tag
Szia, ilyen tévesztéseket csak elvétve tapasztaltam.
Autó ezetés közben ha úgy rázkódik a kezemen, vagy ha kesztyű tartóban van, alvásnak vesz. De ez csak párszor fordult elő a Stellel HR-el is. Ilyenkor egyszerűen kitörlöm az alkalmazásból a hibás rögzítését.
Az elektromos rollerezést biciklizésbek érzékeli - ez mondjuk érthető.Alvásfigyeles szerintem nagyon pontos. Ébrenlét, felkelést, visszafekszel, stb.
Pulzus mérésben, vérnyomásmérővel és más karórrakkal hasonlítva nem tapasztaltam nagy eltérést. Viszont, szerintem itt a mérvadó az EU-s és a USA certifkaciók. Ennek van, többinek nem nagyon.
Sportolni én futni meg teremben használom. GPS nélkül is egész jó, azzal viszont néha ugrál a térképen jelzett pozíció. De ez telefon, műhold meg inkább health mate szoftver kérdése.
Az utóbbiban tudod állítani a sportot, így kalkulálja az algoritmus a gyorsulás érzékelő, stb. alapjan az intenzitást, lépést stb.Véleményem szerint itt a filozófia inkább az h sportolás közben magára a sportra figyelj és majd utólag kedvedre nézegetheted a mért értékeket a telón.
Mutató "világít". Pont úgy látni mint nagyapám óráját anno. Ebben nincs semmi új, csak a festék anyaga változik. Elég ahhoz h éjszaka lassam mikor álmosan ránézek.
De ugye a kijelzőt bármikor fel lehet éleszteni ha mégsem elég fényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest