- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
"egyre inkább csak a felület lesz az eltérés a kettő között, mert az API-k össze fognak érni teljesen... "
Azért remélem ez tényleg be fog következni, és nem a WP lehülyítésével, mert jelenleg a WinRT XAML elég buta még a Silverlighthoz képest is
Pl. az INotifyDataErrorInfo vagy az attached behavior hiánya nekem nagy lyuk - bár mindkettőt körbe lehet meszelni kézzel...
-
" x86-os, desktop alkalmazások viszont továbbra sem táblagépekre valók... baromi kényelmetlen őket használni... ezt is tapasztalatból mondom..."
Érdekes, én pont ellenkezőleg tapasztalom a Series 7 Slate-emen, amit hónapok óta használok elsődleges tabletként, kis híján elsődleges számítógépként. Persze a stylus nagyon jól jön hozzá (kár hogy az RT-s mókáknál nem szokták eltúlozni a WACOM panelt). És szerintem pont ettől lesz több az iOS/Android tabletektől: szoftveres kompromisszumokat egyáltalán nem kell kötni, minden megy.
Ha meg "igazi" tablet alkalmazás kell, azt a meglévő platformok olcsóbban és nagyobb mennyiségben nyújtják, kár szépíteni. És még arra se kell várni, hogy a fejlesztők az alig létező felhasználói bázis számára Silverlightra portolják az alkalmazásaikat... (tudom, sántít technikailag).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest