- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™ #113 üzenetére
Úgy rémlik, már nem MS alkalmazott. Nem is tudtam, hogy lekoccolt a fórumról.
-
oO7
őstag
válasz
Set-Comment™ #85 üzenetére
az itt az alapvető probléma - amit a témaindító hír is taglal - hogy sok ember azon a - téves - gondolatmenet mentén ítélkezik a Windows RT képességeiről és "sikerességéről", hogy tud e X86-os, desktop alkalmazásokat futtatni... a te igényed egy masszívan rétegigény, és a többségnek tökéletesen édesmindegy, hogy a Modern alkalmazásait - amit egy táblagépen használni szokás - X86 vagy ARM processzor futtatja... felhozzák az "okosok" az RT negatívumaként, hogy nem tud desktop alkalmazásokat futtatni, de ha belegondolunk, hogy mire jó egy táblagép, akkor gyorsan arra a következtetésre jutunk, hogy nem is kell neki... innentől kezdve az RT nem magától terjed lassan, mert rosszak a képességei, hanem mert hülyék az emberek és erre még egy nagy lapáttal rá is tesznek a "hozzáértő" újságírok és az idióta OEM-ek, akik ezt még tovább sulykolják azzal, hogy ennyire kiállnak az RT mögül...
Szerintem ez az egész csak egy generált műhiszti, mert úgy igazából nem tudom elképzelni, hogy egy ember megvesz egy táblagépet (!!!) és egy pillanatra is megfordul az fejében, hogy akkor ő azon desktop alkalmazásokat akar használni...
Ha azt látnám, hogy X86-os prociból is tudnak olyan tabletet építeni, mint ARM-ből (vékony, könnyű, nagyon sokáig bírja), akkor nem érdekelne ez az egész cirkusz... persze Surface-ből tuti lesz második generációs RT, talán a Nokia is belép valami RT-s géppel, és onnantól kezdve engem nem érdekel, hogy a HP, DELL, Lenovo meg a többiek hogyan vágják maguk alatt a fát az X86 erőltetésével, és hogyan csúsznak le a tabletpiacról... megint...
-
oO7
őstag
válasz
Set-Comment™ #79 üzenetére
de van... az az alkalmazás abban a formában nem tabletre való... ha ezt a rétegigényt már kellően nagy réteg képviseli, akkor a fejlesztők elkészítik a tabletes verziót, ami egy 10"-os kijelzőre és érintésre lesz optimalizálva... én nem az alkalmazások funkcionalitását kérdőjeleztem meg, hanem azt mondtam, hogy desktop alkalmazások nem valók egy táblagépre...
-
oO7
őstag
válasz
Set-Comment™ #75 üzenetére
TIPIKUS tablet appok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory: Nikke
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest