- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinsanity
csendes tag
válasz
Partyface007 #3928 üzenetére
nem. mindig száraz helyen tartom... holnap elviszi a futár, már csak az a kérdés, hogy a microsoft accot lekapcsoljam e róla valahogy, vagy hagyjam a fenébe, úgyse bántják... esetleg egy reset phone?
-
Vinsanity
csendes tag
Üdv
április 10. óta van meg a 8x-em, és kb 1 hete jött elő az a probléma, hogy a telefon random újraindul, naponta többször. ha bekapcsolom a mobilnetet akkor váltakozik az EDGE és a 3G/H+, ilyenkor szokott újraindulni, általában a facebook messenger használata közben, de néha akár a zsebemben is. a térerő is folyamatosan ingadozik, volt, hogy hívni se tudtam, és engem se lehetett. a sim kártyával eddig semmi gond nem volt, de tegnap azért egy kis celluxot tettem rá. plusz ma felfedeztem, hogy mind2 hangszórója behalt, recseg mint az állat, pedig alig használtam, mindig kímélve volt.
remélem gariba meg tudják javítani, vagy adnak egy cserét, mert szerintem nagyon jó telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest