Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anulu
félisten
friss hírek szerint a Focus S II (WP8) meg fogja kapni az S III hardware-ét. nagyon várós!
(addig kihúzom az S I-el, aztán viszlát droid...)
-
válasz
DataTraveler #91 üzenetére
azért a cikkben ez kiverte a biztit ... "már jóval félszázezer feletti számú - programok" ... a 8x ezer az már inkább közel 100.000 és azért nem mindegy melyiket halljuk
-
DataTraveler
tag
Kíváncsi leszek, hogy az Android-al felfogja-e tudni venni a harcot!
-
DataTraveler
tag
Egy kis érdekesség: [link]
-
-
Воланд
titán
most hagyta ott az ms-t a wp marketing managere.... szvsz ennyire hulye az ms sem lehet, hogy nem szol egy budos szot sem, mikor mar sokan azt irjak, hogy viszik vissza az l900-at az at&t-hez. ezt nem fogjak megoldani erobol.
viszont a verge meg elmehet a picsaba, mert nevtelen forrasra hivatkozva en is akarmikor lekozlok egy hirt, aztan ha nem jon be amit leirtam, akkor majd azt mondom, hogy tevedett a forrasom.
-
Blyan
félisten
Nem értem a MS-ot. Mintha burokban ülnének. Nincsenek értékelhető eladási adatok, a konkurencia fényév távolságban, és ezek meg mintha nem is látnának hallanának.
Én nem vagyok egy marketing és üzleti zseni, de nekem nem tűnik túl jó stratégiának.Elégedett vagyok a mostani telefonommal, ez tény, de amikor év végén újat veszek nem biztos, hogy WP vonal élvez majd prioritást. Mert bár lehet hogy a WP8 egy Big Bang lesz, de ha arra gondolok, hogy eztán két éven keresztül langyos pisi lesz a MS hozzáállása, akkor az nem túl csábító.
Az egyetlen fix történés a WP körül, hogy az alkalmazások száma növekszik, méghozzá dinamikusan. De minden másban, mintha vödörbe dugnák a fejüket.
-
Воланд
titán
egyreszt ez a hir a kommented megirasakor meg nem volt kint, masreszt en ezt nem neveznem hivatalos bejelentesnek.
en is azon az allasponton vagyok, hogy lesz frissites, de jobb szeretnem ezt megerositve latni, minimum az ms wp blogjan. es ettol a hirtol fuggetlenul erre max akkor lesz esely, ha bejelentik a wp8-at.
-
catroot
veterán
"Update: Hard to say if wires have been crossed, but The Verge is reporting that while apps are included in the upgrade path, the spokesperson here may have been incorrect in his assumptions that devices will be upgraded in due time. At this point, we're left to wait for Microsoft to clear things up. So, Microsoft -- care to clarify?"
-
Zull
senior tag
-
sz.gabor11
tag
kíváncsian várom
-
MCGaiwer
addikt
erre az esetekre kell bele kamera. De csak vázoljunk egy szitut.
mész valahol és látsz valamit amit szeretnél megörökíteni. nem fényképezni készültél, ezért csak a mobil van nálad. Tehát valami olyan dolog lehet ami nem állandó. (tájat, várost fotózni az ember viszi a gépet) Ebből következik hogy nem beállított kép, a fény olyan amilyen, gyorsan kell készíteni hogy az esemény nehogy elmúljon.
Vajon milyen lesz ez a kép? ígyis-úgyis rossz, ha 42mpixeles kamera van a telefonba, ha 5ös. Profi géppel se lenne túl jó, ezért ha beleraknának egy D5ös-t a következő iphoneba, ez a kép akkor is élvezhetetlen lenne.
ha meg célirányosan szeretnél fotózni (kirándulás, nyaralás, városnézés, esetleg munka), akkor tessék vinni a fényképezőt.
ezért mondom, hogy kell az az 1 kamera a telefonba, de kis helyet foglaljon és ne menjen más rovására (aksi, egyéb hw, külső). és 5-8mp már talán sok is.
4 meg csillió mag is ilyen. egy telefont arra kell használni amire való. arra meg ez már felesleges, és más rovására megy. Nagyon jól hangzik hogy vihetnéd magaddal a játékgéped, meg dokkolóban telefonnal kinekteznél. De nézzen mindenki magába, milyen gyakran férsz TVhez az othonodon kívül? Ezek közül milyen gyakran tudnál játszani is vele? havi egyszer átugrasz a barátodhoz és tolnátok kicsit? Viszed magaddal a dokkolót is? Ha meg csak otthon játszanál, akkor tényleg mi értelme telefonba szerelni?
-
bizonyára két kamerát és (esetleg egy infra kamerát) nehéz kirakni egy telefonra
... tehát költségben nem sok ... a technológia a drága és az meg ugye az MS-é... + egyéb előnyként lehetne a 3d fotózást felhozni a két kamerához ...
az infra meg nem létfontosság csak akkor sötétben nem lehet vele játszani ...
-
MCGaiwer
addikt
talán a szükséges optikai és egyéb érzékelők majd lebegnek a telefon körül? vársz kb fél-egy évet mire ez megvalósulna, addigra akár kint is lehet, vagy közel a következő box. a dokkoló 30, a telefonon meg mégegyszer ennyi az extra költség.
nagyon nem szeretném ha ilyen irányba fejlesztenének. -
törölt tag
válasz
Plazmacucci #68 üzenetére
ja, és utána mehet rá a warez windows, mi?
-
-
törölt tag
igen, azt tudom, hogy ez a culv nem egészen az a szint, eleve alacsonyabb órajelen is jár. igazából ezt az egészet arra írtam, hogy lehessen kicsit párhuzamot vonni a másik platformmal, hogy nem magának a rendszernek kell az erős hardver, hanem az alkalmazásoknak, amiket használsz rajta. egyébként lehet, hogy a merevlemez hibája is, elszoktam már tőle, mert az otthoni gépben ssd van, igaz hogy az core-i5, nem culv.
hulladék programok...? lehet, magam sem szeretem annyira a live csomagotPlazmacucci: igen, szeretem az ilyen ítéleteket. mégis mit csináljak vele még? a gyári állapotához képest leszedtem a bloatware-t (Dell előtelepített trial szemetek), és feltettem a live csomagot, egy skype-ot meg egy chrome-ot. nagyjából ennyi van a gépen. szerinted? vagy azt mondod, hogy rosszul kattintok a programok ikonjára?
-
johny dragon
aktív tag
A Sony tavaLY is ezt csinálta, mint amit idén fog várhatóan, csak akkor több készülékkel. (Persze ugye még mindig nincs vége az évnek...). Egyébként én a körülbelül évente frissítjük a kategóriába szánt cuccokat híve vagyok, unalmas a minden héten hat új bejelentett olcsósamsung.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Cyberpunk #63 üzenetére
Hat, remelejuk, hogy igen.
Latszik, hogy csillio szamu keszulek nem valik be..HTc tavaj (gozom nincs hany meg) hany keszuleket hoztott ki..iden a One szeria 3 tagja + a Polo ize Golf
Sony.. 3 keszulek es kesz: alsobb -felso kozep - csucs kategoria. Es mindeki boldog (remelkjuk) -
Cyberpunk
félisten
Nekik az nem üzlet. Az Apple van akkor név, meg elég nagy a hype körülöttük, hogy megengedhessék maguknak, az évente 1 készülék módszert. Ami ráadásul nem az olcsó szegmensben indul.
Droid esetében nem ez az üzletpolitika. A Google-nak kéne egy kicsit rendbe szednie a háza táját, de nem tudom ez megtörténik e valaha.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Cyberpunk #59 üzenetére
Nehogy mar, en azert szivjak optimalizacioval/frissitesel mert a gyartomnak le kell fedni a tlejes piacot?
Adjanak akkor ki evente 3 modelt, optimalzaljak, 2 evig tamogassak..vagy megyek es veszek olyan gyartotol, aki ezt megteszi.Persze, tudom, hogy igazad van abban amit leirtal, de ez akkor is a juzeren csattan
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #57 üzenetére
Nálam egy villanás a levelező vagy egy nagyobb Excel fájl megnyitása az SSD-ről, szvsz a tiédben a csiga merevlemez lehet a ludas, vagy gány szoftvereket használsz.
A "valami CULV" és a második generációs ULV i5 egyébként nem feltétlenül van egy súlycsoportban. Csak azt akartam szemléltetni, hogy semmi szükségét nem érzem egy kétszeres órajelű, négymagos i7-nek, ami elvileg (közel) négyszeres teljesítményt képvisel. -
Cyberpunk
félisten
Azért azt ne felejtsük el, hogy droidon 50-féle hardver lehet. Eltérő felbontások, más SoC-ok, saját kezelő felültek (Sense, TW stb.) És 1 gyártó kiad évente legalább egy tucat új modellt, szintén eltérő tulajdonságokkal, hogy szépen lefedje a piacot az olcsó belépőszinttől, a csúcs kategóriáig. Ezzel szemben az Apple évente 1 készülék elvét követi. És ott külön hangsúlyt fektetnek, a gördülékeny működésre, magyarán direkt erre van kihegyezve a rendszer. (persze ott is előfordulnak kisebb megakadások). WP7-en is hasonló itt meg szigorú követelmények vannak amit az MS támasztott.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
#16820480 #57 üzenetére
Lenyeg, hogy droidot toldozak-foldozzak de vannak hibai. Foleg optimalizacioval. De aval nagyon. Nemhiba jon annyi hibajavitas ujabb "verzio" nev alatt. 15 telefonom volt egy ev alatt, ebbol 4 WP7 es egy 3GS valamint egy iPhone 4 es, tudom, mi az, hogy oiptimalizalas.
3GS-en (600Mhz) gyakorlatilag a bongeszon kivul, minde jobban, gordulekenyebben futott mint a Desirene (1GHz)
-
törölt tag
ehhez annyit szeretnék hozzáfűni, hogy igazad van, ellenben ez tényleg ritka eset, hogy valami ennyire pörgesse a procit, ezért írtam általános használatot (illetve példát is rá, hogy nálam mit jelent).
a másik dolog, hogy egy erősebb procit nem tudna/kellene ennyire pörgetni az adott programnak, mert a nagyobb számításkapacitása miatt a gyorsabb hardver előbb végez a számításokkal, tehát többet van idle állapotban, amikor ugye kevesebbet fogyaszt. illetve úgy általában a teljesítmény/fogyasztás aránya jobb az újabb, kisebb csíkszélességen gyártott chipeknek.erdoke: nyivlán ezért került két magos soc a szifonba is, és nyilván ezért hallani sok usertől, hogy a frissítésekkel egyre lassabb lesz
majd ha WP-be is belekerül az összes funkció, amit mondjuk az ios vagy a droid most tud, akkor megnézzük, hogy milyen faszányosan gyors.
nekem is valami culv van a laptopomban, azt hittem elég lesz win7 alá, hát nem. szégyenteljesen lassú a rendszer néha, egy live mail megnyitása úgy fél perc, aztán új levél írására még olyan 10 másodperc körül kell várjak. wlm kontaktlista előtérbe hozása is csak másodpercek kérdése... pedig ezek a házon belüli programok. ja, alaptelepítés, minden legális természetesen, és semmilyen bloatware nincs fent. -
erdoke
titán
válasz
#16820480 #49 üzenetére
A droidosok pedig mindig jönnek a "tökéletesen simán fut" szöveggel. Egyszer kipróbálnának egy 800 MHz egymagos A8 Optimus 7-et vagy iPhone 4-et, és megértenék, hogy milyen az, amikor tényleg simán, akadozások, belassulások nélkül fut valami akár hetekig-hónapokig...
A PC-s példára: 1,6 GHz-es, két magos ULV Core i5 proci van az itthoni gépemben, ami elméletben fel tud pörögni 2,3 GHz-ig, és tökéletesen elég a sebessége a család által használt dolgokra. Még házi videók kódolására is.(#55) gaben88
Reméljük, hogy a Tegra 3-hoz semmi köze nem lesz, hanem a kétmagos Kraitnál maradnak...
-
gaben88
őstag
A WP8-al szerintem totál beérik a WP! Nagy királyság lenne, egy Nokia 42MPX kamerás, Tegra 3-as, FM-transzmitteres WP8 teló!
-
Abysmal
aktív tag
válasz
johny dragon #51 üzenetére
A többi programmal nem merül ilyen gyorsan, netezéssel azért 4-5 órát bír, pedig a kijelző ott is megy, gyakran még nagyobb fényerővel és a Wifi is megy olyankor, így szerintem egyértelmű, hogy a processzor miatt merül ilyenkor gyorsabban. Amúgy még a Brothers in Arms-szal, meg hasonló FPS-ekel is bírja jó pár órán át, pedig annak kicsit több számolni valója van, mint egy pasziánsznak, de a lényeg, hogy ha pörög a proci, akkor tudja azért enni az aksit, nem csak a kijelző tud sokat fogyasztani.
-
Látom képzelőerő = 0
... Nézd meg a Motorola Atrix-ot, hogy az mit tud. Egy ilyen "dokkolo" kb 30.000 ft lehet biztos olcsóbb mint ha vennél egy külön boxot ... (persze nem ugyanolyan grafikájú játékokkal de a 4 magos procik pl szerintem már lassan tudják azt mint az xbox360) Ezek a szarságok nem foglalnak helyet ... De pl így a telefonoddal tudnál tvn netezni, filmeket nézni, zenét hallgatni ... ergo egy kis multimédia box-á fejlődne a wp mobil ...
A másik, hogy egy ilyen dokkolóval akár még a Windows On Arm is futhatna, mert a hardver adott ...
-
johny dragon
aktív tag
Az iPod touchokban (wikipédia alapján) nem túl nagy az aksi. Egyébként az optimalizáción múlik minden, pl. Az Xperia mini pro 1 ghz-es egymagos procival nem akad, mert optimalizálta a Sony.
-
Abysmal
aktív tag
válasz
#16820480 #49 üzenetére
Azért a SoC sem ennyire mindegy fogyasztás szempontjából. Van egy 1G-s iPod Touch-om, és azon van egy Gameloft-os kártyajáték, ami képes megenni a 100%-os aksit ~1,5 óra alatt. (Wifi off-on) Netezéssel meg hasonlókkal ennél sokkal többet bír. Nyilván szarul van megírva a játék, de a lényeg, hogy nem a kijelző eszi meg ekkor a töltöttség nagyobbik részét.
A WP7-es telefonokba meg valamiért nem raknak túl nagy aksikat. Azonos méretű aksival szerintem jóval tovább bírná, mint egy Androidos, de a Lumia 800-ban is csak valami 1400mAh-s van. -
törölt tag
jól van, gyere te is, verjük erre az egy magon is jól elfut a WP7 szövegre... sebaj, hogy a droid is képes ilyesmire, ott a Nexus S példának. de amúgy tudnám hozni a Meizu M9-et, amire még az átszabott GUI-t is sikerül rendesen optimalizálni, és tökéletesen megy. most kapta meg márciusban az ICS-t és tökéletesen fut rajta. ennyit az egy magról.
annyira vicces, hogy már lassan évek óta ez megy, hogy kijön egy újabb soc és az arra épülő telefonok, és rögtön jönnek a megmondóemberek, hogy haha, a szar droidnak bezzeg ilyen kell, hogy jól fusson. ez volt az 1GHz feletti cpu magok megjelenésekor, aztán a két magnál, aztán most a négy magnál is. ennyi erővel lehetne mondani a legújabb core-i7 megjelenésekor is, hogy "nah, mert a szar win7-nek ez kell, hogy normálisan fusson". egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire korlátoltak az emberek néha.
egyébként az is külön érdekes, hogy például a droid folyamatosan javul, gyorsul a frissítések után. érdemes megnézni a Nexus telefonokon a 2.2->2.3 aztán meg a 2.3->4.0 frissítéseket, hogy a quadrant és egyéb teszteken mennyit javult ugyanaz a készülék. hasonló helyzetben az ios-nél a régebbi hardvereken inkább lassult a rendszer, egyes esetekben teljesen tönkrevágva a használhatóságot. WP-nél még nem annyira látni, mert nem volt olyan sok frissítés, majd meglátjuk az apollo mit mutat.-=Ghost=-: van egy bizonyos dolog, amit fejlesztésnek hívnak. a több magos rendszerek és nagyobb teljesítményű soc-ok is ilyenek. én simán el tudnék képzelni ilyen 8-16 magos rendszereket is akár. például menet közben használ 2-4 magot, beteszed a dokkolóba és megy a 8-16 mag, hogy megkapd a teljesítményt. ilyen gépekre már megérné komolyabb szoftvereket fejleszteni, akár játékokat, akár nem. és egy ilyen rendszer nagyon sok (és egyre több) embernél kiváltaná az asztali gépet: beteszi a zsebébe, amikor úton van, otthon meg a dokkolóba, és használja tévéről/monitorról.
egyébként meg akkor még megérteném a szöveget valamennyire, ha mondjuk 2-3-4x annyi ideig bírná egy WP7-es telefon az egy magjával, de nem bírja, mert nem feltétlen a soc a legnagyobb fogyasztó a gépben. nálam általános használat (telefon, sms, net, chat, push email, zene, film, térkép) mellett a kijelző fogyaszt még mindig 60-80%-ot, márpedig nagy kijelző WP7-hez is van, akkor meg miről beszélünk...?
-
matchbox_
csendes tag
a wp7-et személy szerint annak ajánlanám, akinek van hozzá való bankkártyája és nem sajnál appokra pénzt költeni, ugyanis ez sajnos nem android és nem iphonejailbreak történet. legalábbis ahogy eddig láttam (személy szerint én jól megszívtam ilyen téren, mert egy fruit ninját nem tudtam még venni a bankkártyám miatt
)
-
Zull
senior tag
Nem tudom írta-e már valaki, de tudtommal minden eddigi winphone meg fogja kapni az Apollot!
-
h3lios
addikt
Azért ne temessük az androidot.
Persze jó a wp ezt nem is tagadom, de van aki pont azért szereti az androidot, mert majdnem 100%-ban testre szabható. A szaggatás pedig relatív, mert ha finomhangolva van a telefon ilyet biztosan nem tapasztal a felhasználó. Csak 1 példa S+ om van ami nem 1 erőmű mondhatni már elavult 1 magos proci van benne, de minden simán, akadás mentesen fut Ráadásul 2.3.3 alatt.
Nem sok kell hozzá elég 1 megbízható launcher. De aki akarja megpiszkálja a rendszert ez is 1 alternatíva.
(Sajnos a RAM használat tényleg elég gyenge) -
daniel909
addikt
klassz! Én is kezdek kacsingatni a WP felé, mert tényleg brutálisan folyamatos, meg gyors, érdekelne mik várhatóak a wp8-ba.
-
MCGaiwer
addikt
szeretem ahogy rendszeresen fentakadsz a kiragadott szavakon.
a szépség subjektív, igen. nem írtam hogy elsősorban a használónak okozzon örömöt ha ránéz, mert egyértelműnek gondoltam, e szerint hibásan.
Az, hogy a flickr-re felszort tonnányi szart mivel készítik, lényegtelen. talán azért az iphone vezet, mert abból van sok, és a hétvégi fotósok úgy gondolják ők azzal is tudnak vmi értéket alkotni a publikum számára. Amúgy nem azt mondtam, nincs értelme a kameráknak, mert ahogy írtam bizonyos esetekben jó ha van, de nehogy már ez alapján válasszon magának valaki telefont. A kép amit csinál ígyis-úgyis szar, akkor meg janizni minek? (ezek az emberek még egy profi géppel is értékelhetetlent csinálnának, szóval mindegy mit raknak a telefonba)
A fröccs szerintem is jó dolog, a gond akkor van ha a fröccsben keresem a bor élvezeti értékeit.
-
erdoke
titán
Nálam az első kijelentéseddel megkezdődtek a gondok, nem is tudom, vitatkozzak-e az összessel.
A szépség erősen szubjektív. Nagyon sokan szépnek találják a rózsaszín műanyag telefonocskákat, de neked bizonyára nem az.
Bármilyen meglepő, klasszikus telefonálásra egyre kevésbé használják az emberek.
A telefonos kamerák folyamatosan fejlődtek az elmúlt évek során. Kinek árt, ha így van? Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a legnépszerűbb kamera a Flickr oldalain jó ideje az iPhone 4, de jön föl a 4S, mint a talajvíz. A többség szerint tényleg semmi értelme a telefonokba épített kameráknak...
PS: Van sok ember, aki jobban szereti a fröccsöt, mint akár a bort, akár a szódát. -
MCGaiwer
addikt
egy telefon elsősorban legyen szép, lehessen vele telefonálni, bizonyos információkat gyorsan elérni, és lehetőleg ne naponta kelljen tölteni. fel kellene nőni és nem játékra használni azt ami nem arra lett kitalálva. Ugyan ez a nézetem a telefonos kamerákkal kapcsolatban. Arra kellene hogy valamit gyorsan meg tudj örökíteni (és mint amatőr fotó, az emlék megörökítése a cél, nem pedig a tökéletes képi visszaadás), így semmi értelmét nem látom a 10-12-es -a nokia 42 megapixeles csodájárol nem is beszélve- kamu-kameráknak. Ha célirányosan fotózni akarok, veszek egy fényképezőt, hiszen az azért van.
manapság mindentudó készülékeket akarnak a nerdek, csak azt felejtik el, hogy ilyen nincs. Ha valamit kevernek, az a 2 elegye lesz. Olyan mint a fröccs, bornak is rossz, szódának is rossz. Persze a szomjat ugyan úgy oltja, de ha borozni akarok, nem fröccsöt veszek.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
#16820480 #20 üzenetére
Komolyabb játékok, nem biztos hogy telefonon kéne diablo3-azni de a játékokat hagyjuk is, telefonon lehet bohóckodni, csak nem biztos hogy érdemes.
Több mag alacsonyabb frekvencián, persze szép reklámszöveg, androidon is látszik, mennyivel energiatakarékosabb, a többmagos telefonok már legalább másfélszeres üzemidőre képesek. Ja, nem.
Párhuzamos folyamatszálak, szintén nemsok androidos app képes erre, egy háttérben futó zenelejátszó, ilyen-olyan sync folyamatok meg az 1 mag megizzasztásához is kevesek.Persze nem a fejlődés ellen vagyok, legyen benne felőlem 8mag is, csak hogy ez a fő szempont egy telefonnál, amikor még igen ritkán van érdemben kihasználva...
-
Rage47
veterán
Egyetértek az előttem szólókkal. Parasztvakítás csak ez a 4 mag stb.
-
ramrit
tag
Egyre többet hallom mindenhol hogy a droid kezd leáldozni.Föleg amiatt is hogy ekkora hardverigénye van és már kivan az emberek töke töle, a félnapos üzemidöröl nem is beszélve.
Kb.már a nagyanyám is tudja hogy ha android=lagg és nem túl megbizható,stabil müködés. Viszont a wp7röl csak annyit hogy gyors,stabil rendszer,egy pár megkötéssel.
A kövi telóm tuti wp7 v.8 lesz. Egy darabig még elpötyögök robot Urral,de szóljatok Nokia Bátyónak h.tegyenek el egy szép példányt nekem :-) -
Blyan
félisten
válasz
#16820480 #20 üzenetére
Ott a pont, nem a GUI mozgatása miatt kell ide a kettő-négy mag, hanem a komoly erőforrás igényű appok/gamek és a megfelelő energiagazdálkodás miatt. Ugyanis ilyen nem csak hogy nincs, de nem is nagyon lehet a jelenlegi WP7-re, a hw-es korlátozások miatt. Márpedig enélkül elég nehéz felkerülni az élvonalba.
Amit tud a WP7 azt elég jól tudja, a probléma az, hogy van még amit nem tud és nem is fog tudni, legalább is a jelenlegi formájában.
-
törölt tag
válasz
-=Ghost=- #18 üzenetére
nem a görgetés miatt kéne, hanem ha tényleg akarnak rá komolyabb xbox játékokat tenni, akkor azok alá kéne egy kis erő. illetve a több mag alacsonyabb frekvencián járatva energiatakarékosabb, jobban skálázható, jobban tud párhuzamos folyamatszálakat futtatni, és még lehetne sorolni miért előnyös.
-
hyperspace
őstag
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
én a 900-at várom a bíborvörös szolgáltatónál.
Tomy Yayo : legyen igazad.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
hyperspace #2 üzenetére
Megnyugtatlak, minden Lumia meg fogja kapni
Szép is lenne, ha a legszorosabb partner legújabb telefonjai nem kapnák meg...
Én azt várom, hogy bejelentsék, hogy a régiek közül melyik telók kapják meg. Hardverileg bírnák (Omnia 7 és W-re gondolok).
-
-
fffeco
tag
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
tuti lesz rá wp8 nagy gáz lenne a Microsoft-nak ha vadi új telókra nem dobja ki
-
válasz
hyperspace #2 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mivel egy lumi 710-re pályázok... De az okosok azt mondják jönnie kell rá majdan.
-
haxiboy
veterán
-
fffeco
tag
juj azt hittem már nyáron érkezik :/
nagyon város!!! ha lesz benne kinect akkor már értem mire gondolt a nokia mikor bejelentette hogy forradalmi telefont fognak piacra dobni ami szét aláz majd mindenkit
-
Zolexx
aktív tag
Remélem azért a WP hardvere is fejlődni fog akkortájt (2 magos teló pl). Többiek már-már 4 magosokat fogják dobálni.
-
válasz
forintuser #1 üzenetére
Amikor fiatal voltam, windows 95 futott mindenen
-
gzbotii
nagyúr
Na, remeljuk ez hoz valami nagy bumot (vagy igy, vagy ugy
)
-
hyperspace
őstag
régen vártam ennyire valamit ilyen témában. nem merek lumiat venni, ki tudja hogy lesz még, lehet rátenni wp8-at vagy sem...
-
forintuser
őstag
Mire öreg leszek, már windows 65 fog futni mindenen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest