- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Blyan
félisten
Nem értem a MS-ot. Mintha burokban ülnének. Nincsenek értékelhető eladási adatok, a konkurencia fényév távolságban, és ezek meg mintha nem is látnának hallanának.
Én nem vagyok egy marketing és üzleti zseni, de nekem nem tűnik túl jó stratégiának.Elégedett vagyok a mostani telefonommal, ez tény, de amikor év végén újat veszek nem biztos, hogy WP vonal élvez majd prioritást. Mert bár lehet hogy a WP8 egy Big Bang lesz, de ha arra gondolok, hogy eztán két éven keresztül langyos pisi lesz a MS hozzáállása, akkor az nem túl csábító.
Az egyetlen fix történés a WP körül, hogy az alkalmazások száma növekszik, méghozzá dinamikusan. De minden másban, mintha vödörbe dugnák a fejüket.
-
Blyan
félisten
válasz
#16820480 #20 üzenetére
Ott a pont, nem a GUI mozgatása miatt kell ide a kettő-négy mag, hanem a komoly erőforrás igényű appok/gamek és a megfelelő energiagazdálkodás miatt. Ugyanis ilyen nem csak hogy nincs, de nem is nagyon lehet a jelenlegi WP7-re, a hw-es korlátozások miatt. Márpedig enélkül elég nehéz felkerülni az élvonalba.
Amit tud a WP7 azt elég jól tudja, a probléma az, hogy van még amit nem tud és nem is fog tudni, legalább is a jelenlegi formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged