- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orcsi
aktív tag
válasz
pergelevente #64 üzenetére
pont ezen gondolkodtam én is mér Július van és a 1520 még mindig Black és nem 8.1.... vagy valamit én csinálok rosszul ?!
-
pergelevente
csendes tag
halohalovétel. 1020 tulajdonos vagyok 2 napja, hibátlan a szerkezet, de jól jönne már a 8.1
. Olvastam hogy az akksi idejét alaposan megcsapja a fejlesztői vagy milyen kiadás. Az eredetit nem lehet már valahol elérni:S? Köszönöm előre
-
mightymo3
tag
Nagyon szemezek egy ilyen Lumiával, de ez ha mégis kijönne valami fémes hasonló 830 4,3" 7-8 mm, kis keretben ,amoled HD kijelzővel, S600 vagy annak új generációjával 2Gb rammal, Pw kamerával, van egy tuti vevőjük.
-
l925
tag
-
Béééla
őstag
Nem véletlenül nem frissítik a 7.x-es WP-ket.
Csak 1 magos vasak, 512 RAM más soknak számít, és az user experience NEM eshet be a minimum alá, mert akkor viszlát hírnév, minden szutyok alsóbbnál is alsóbbkategóriás WP7 telóra felerőszakoltatnák, aztán menne a nyafogás hogy nem különb az androidnál.
Leszarják: meghúztak egy vonalat, hogy ennél kisebb vasra nincs Win. Pont. -
Glenda
addikt
alkalmazások is egyre gyatrábbak nem működnek a csempék sem ,még amik jók voltak azok se nagyon mennek.
Ez nem igaz. Az egyedüli gyenge pontja az ilyen telefonoknak a hardver kora, a Lumiámban kezd az akksi öregedni.
mondjuk azóta sok mindent levettek róla ,mint pl a Google kereső motor ..
Volt egyáltalán? Egyébként IE->google.com
-
robesz25
csendes tag
Már mint megjelent a Win 7.5 az rá egy Win 7.8 forradalmi változás nem volt ,de ez már ugye nem most volt Win 7.8 már áll egy ideje "egy jó ideje " mondjuk azóta sok mindent levettek róla ,mint pl a Google kereső motor ..
alkalmazások is egyre gyatrábbak nem működnek a csempék sem ,még amik jók voltak azok se nagyon mennek.
Értem én hogy pl játékok nincsenek komolyabbak ugye az hardver kérdés ,de magát nem értem ,hogy ennyire le sz#rják .. Én örülnénk ,hogy ha jönne egy update ami miatt jobban lehetne kalibrálni a telefon . Gondolok én pl a csengőhangokra ,színekre ,zárképernyőre ezt a zune dolgot is ,hogy menne zune nélkül is a telefon stb..Android rendszer is gáz ,mert ahány telefon dobnak piacra annyi fajta Android jelenik meg meg annyi fajta verzió is . Ami nem feltétlen jó..
-
robesz25
csendes tag
Sziasztok!
Elég gáz am,hogy pl Windows 7.8 ra nem gondolnak.
Jöhetne egy végleges rendszer mármint mielött llejárna a támogatás.Értem hogy nem lesz 7.8-Win 8 ,de nem kell azért nagyobb hardver egy updatehez hogy pl szineket kalibrádt egyénileg pl L800-on vagy egy normális zárképernyöt csináljanak .. -
Kasya
nagyúr
válasz
Namelesske #46 üzenetére
-
DarthRoni
tag
És lehet tudni valamit, hogy idehaza mikor várható a 630? Mert már a 930-ról kapjuk a híreket, de még a 630 ide sem ért.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Namelesske #44 üzenetére
Jo nekem az NCS, de a product code hibadzik... Konkretan, hogy itt melyik lenne a 875-os listabol az, amelyiket gyarinak - fuggetlennek lehet nevezni. A T-s nyilvan tudom melyik...
-
Namelesske
addikt
Először is kell maga a program, és utána kell egy login fájl hogy be tudj lépni mint külsős a letöltéshez, utána meg kell a product code hogy mihez töltse le. Ha minden megvan akkor menni fog elsőre. Amúgy rosszul írtam, mert nem NSU hanem Care Suite. (Hirtelen ezt találtam, de van ennél frissebb verzió ami biztosan felismeri a telefonodat, de elhánytam a bookmarkot) [talán]
B verzió:
NSU
Az összeszart telefont 1 klikkel újra teszi hivatalosra, ha kell vinni gariztatni. -
xperiasigi
őstag
930 gyönyörű telefon lett.nyar végén ilyen 150 körül még gondolando lenne
-
Glenda
addikt
válasz
-Nyuszika- #41 üzenetére
Elég beta álapotban lehet még, ha az írásjelek hiányoznak.
-
-Nyuszika-
újonc
Nos dev prew-el tolom iszonyat jo nalam nincs aksi gond lumia 625 max havonta egyszer nem akar felébredni ha leveszem toltorol
De ios utan ez a masodik rendszer amit használnék droid es a tobbi felejtős szamomra egyedul a böngészőt csinaljak meg normálisan mert az szornyu sztem
Egy 4-4.5" környéki hd full hd felbontás snapi 800-801-el ips (vagy kövezzetek meg de amoled) kijelzővel üveg elo hátlappal fem kerettel es 2-gb rammal mar szaladnek is érte
-
Kasya
nagyúr
válasz
Namelesske #39 üzenetére
Na es melyik lenne az? Mar kerdeztem masik topicban, ott nem kaptam valaszt.
-
Namelesske
addikt
Sírtok előre, NSU-val feltoljátok rá a független szoftot és cső. Én is így fogom tenni, rohadjon meg a Telekom.
-
hroberto
veterán
válasz
Napfénysüti #37 üzenetére
Nekem sem lenne semmi bajom vele, ha az üzemidő csökkenést orvosolnák.
-
Napfénysüti
nagyúr
Várjuk, várjuk. Egyedül az üzemidő miatt aggódom hogy abban milyen változást hoz (920-on).
-
Polllen
nagyúr
Az update utáni huncutságok alapján én félek ettől a közeli időponttól...
-
oranje
újonc
Nekem két kérdésem lenne:
1# szerintetek mennyibenfogbkerülni a 930as? Remélem nem 200,000 körül mint az 1520 itthon /úgy emlékszem nokia care ben ezt mondták de nem tudom szolgáltatónál/más módon mennyi/ de szerintetek van rá esély hogy olcsobb leszbés ha igennakkor max mennyire???
2# felraktam a dp-t és irtó jól muzsikál /nem tudom írta itt mindenki hogy eszi az akkumlátort de nekem egész jól bírja de lehet hogy csak én gazdálkodok jól az energiávaé, passz....Szóval szerintetek attól mert ahogy az előzőekben is írták "csupasz" 8.1 , de ettől még ha jóniusban megjön a hivatalos update akkor ez is megkapja ugyanúgy /persze szolgáltatótól függően/.... -
válasz
Mr. Double B #30 üzenetére
pontosan. az Optimus 7 megkapta a 7.8-at.
De mondjuk nem biztos, hogy jó, mert érzésre lassabb lett tőle. -
Воланд
titán
válasz
Mr. Double B #30 üzenetére
az optimus is megkapta a 7.8-at.
-
Mr. Double B
tag
No, hat ebbol eleg jo kis felesleges panikkeltes lett...
Szoval, csak a rend kedveert: az osszes Windows Phone 8-as keszulek alkalmas a 8.1 futtatasara, es a MS elerhetove teszi az osszes gyarto osszes modelljere.
A hardver gyartojan mulik, hogy a felhasznalo a termekhez szabott firmware kisereteben hivatalosan megkapja-e, avagy sem. Ezutan meg a szolgaltatonal vasarolt keszulekeknel az is szukseges, hogy a szolgaltato elerhetove tegye a gyartoi release-t. (Ez Androidnal sincs maskent, ha a hivatalos elerhetoseget nezzuk)
Az mar biztos, hogy az osszes Nokia WP8 keszulek megkapja az uj firmware/OS kombot. Termeszetesen ezutan meg a szolgaltato aldasa is kell, de ahogy a WP8 GDR2-t es GDR3-at is megkapta mindenki Magyarorszagon, ugy itt sem hiszem, hogy gond lesz.
Mas gyartok egyes modelljeinel volt mar olyan, hogy a GDR2-t kihagytak, mert tul sokaig babraltak vele es rogton GDR3-ra ugrottak, illetve az is elofordult, hogy a gyarto ugy dontott nem adja ki a WP7.8-at valamelyik modellre. Termeszetesen ez ritka nagy ******seg.
A WP8-nal viszont, szerencsere, Dev Preview kereteben barki megkaphatja a "meztelen" 8.1-et az MS-tol, de ilyenkor nem lehet sirni, hogy gyorsan merul az aksi, vagy neha kifagy a cucc, mert ugye hianyzik az uj firmware... Ugy ahogy Androdinal sem fog segiteni a Sony, ha KitKat-ot heggesztesz valamire amire o nem adja ki.
A support hivatalos kezdetet es veget pedig itt megtalaljatok WP 7.8, 8 es 8.1-hez is.
-
alevan
őstag
válasz
sz.balazs.95 #26 üzenetére
Csak az appok. WP7 appok mennek WP8on is (kivéve ha nem engedi letölteni...).
-
„A Windows Phone sorozat első generációjával inkompatibilis 8-as verzió”
A WP 8 kompatibilis a WP7-tel.
-
Ellia
addikt
A többiek tudtak válaszolni normálisan, de Te nem. Ehhez Én gratulálok Neked. És nekik köszönöm a normális válaszokat!
Igen megvettem a legolcsóbbat és igen szolgáltatónál, biztosan mindenki kártyafüggetlenül vesz itt telefont a mobilarénán, de képzeld volt olyan akció amivel Nekem megérte megvenni ott. Biztosan világvége-főbenjáró bűnt követtem el. Lehet túlreagáltam a dolgot a hozzászólásomban, de a Te hozzászólásodat és a bunkó stílusodat nem érdemeltem. -
Orcsi
aktív tag
Köszönöm a linket pont valami ilyesmi "taratalomfogyasztásra" kihegyezett listára gondoltam.
@Tomy Yayo köszönöm az elő tapasztalatot ...
Még egy kérdés hátha valakinek sikerül megválaszolnia ...
Bluetooth Smart .... van egy eszközöm (Polar H-7 + Loop) ami elviekben BT Smartos de a Lumia nem is érzékeli ... valakinek bármi ötlet ... BT honlapján nincs fent Lumia eszköz mint BT Smart Ready de hát a Lumia is BT4.0-as ergo tudnia kéne ... ez nem szoftver kérdése ?!
-
Воланд
titán
válasz
Riverdancer #21 üzenetére
igen.
-
Riverdancer
csendes tag
A Nokia Lumia 625 biztosan meg fogja kapni? Elég erős hozzá a hardvere?
Danke!
-
Kasya
nagyúr
Nem kell kapkodni, nem kell kapkodni...inkabb uljenek meg rajta es gondoljanak at mindent ketszer.
-
Tomy Yayo
senior tag
Én csak a cikkből indultam ki, idézem:
"A Microsoft közleménye szerint a piacon lévő Windows Phone 8 mobilok mindegyike alkalmas az operációs rendszer újabb változatának futtatására, de ez nem feltétlenül jelent garanciát az új firmware érkezésére."
De ha ezt tényleg így bejelentették, akkor öröm és bódottá
Nem mintha egy percig is kételkedtem volna benne a WP7-nél tapasztaltak után.
@Orcsi: én felraktam a Developer Preview-t a 1020-amra. A két legnagyobb újdonság Cortana, és a lehúzható Notification Center. Utóbbi szerintem baromira kellett már, nagyon hasznos, sokat használom. Cortana is nagyon jól működik, próbálgattam, és mindent jól értett, össze van fonódva naptárral, üzenetküldéssel, térképszolgáltatásokkal, stbstb. egyszóval tényleg baromi jó személyi asszisztens csináltak. Egyetlen gond, hogy csak angol nyelvterületen lakóknak jó. Az egy dolog, hogy angolul beszélek hozzá, és megérti az utasításokat, de azért magyar nevekkel a telefonkönyvben, vagy magyar címekkel nem fog működni. Tehát nekünk nem sok hasznunk lehet belőle. Pl. azt mondom, hogy "set up a meeting with John for 2PM tomorrow in London", azt így ahogy mondod meg fogja csinálni. De ha azt mondod "set up a meeting with János at 2PM tomorrow in Nyíregyháza", na az nem fog menni
További szembeötlő újdonság, hogy a csempék már nem csak egyszínűek lehetnek, hanem képet is beállíthatsz. Ilyenkor szétvagdalja a képet a csempéknek megfelelően. Vagányul néz ki, ha megfelelő képet használsz, nézz körül neten. Jah, és külön állítható végre a csengetési hangerő, meg a multimédia. Meg még egy rakás apróság, olvass utána, nekem ennyi jut eszembe, meg igazság szerint a 8-at kb. 1 hétig használtam, rögtön raktam fel a 8.1-et. -
Orcsi
aktív tag
biztos ezer cikk van hogy miben lesz jobb a WP8.1 de valaki nem tudná gyorsan felsorolni az újdonságokat
egy Lumia 1520nál mi lenne majd az ujdonság ?!
(na ezért biztos kapni fogok. .....)
-
Tomy Yayo
senior tag
Az eladott WP8 telefonok szinte egészét a Lumiák teszik ki, azon belül pedig nagyon nagy százalékot az 520, mert alacsony ára miatt vitték, mint a cukrot. Mint írták a cikkben is, hardverileg egyetlen telefonra sem jelent akadályt. Plusz WP7-nél is még az x éves legelső szériás telók is megkapták a legvégső 7.5-öt is. Oltári nagy baklövés lenne nem támogatni, szerintem reménykedhetsz.
-
Ellia
addikt
Ha jól értem akkor nem biztos, hogy megkapom (mivel az egyik legkisebb) az 520-as lumiámra a szolgáltatóm miatt (jelen esetben telenor)?
Ha ez mondjuk igaz lenne (ne legyen...) akkor megyek vissza androidra és használok valami custom csodát.
-
HaJózsi
aktív tag
A 36 hónap honnan érvényes? A WP8 megjelenésétől vagy az egyes modellek piaci premierjétől? Vagyis egységesen mindenki ugyanannyi támogatást kap vagy telefononként eltérő?
-
halkow
őstag
ezt se fogja mindenki megkapni az is biztos
-
Воланд
titán
hogy ezt hogyan sikerult kikovetkeztetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Mass Effect
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- PlayStation 1 / 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest