- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
oranje
újonc
Nekem két kérdésem lenne:
1# szerintetek mennyibenfogbkerülni a 930as? Remélem nem 200,000 körül mint az 1520 itthon /úgy emlékszem nokia care ben ezt mondták de nem tudom szolgáltatónál/más módon mennyi/ de szerintetek van rá esély hogy olcsobb leszbés ha igennakkor max mennyire???
2# felraktam a dp-t és irtó jól muzsikál /nem tudom írta itt mindenki hogy eszi az akkumlátort de nekem egész jól bírja de lehet hogy csak én gazdálkodok jól az energiávaé, passz....Szóval szerintetek attól mert ahogy az előzőekben is írták "csupasz" 8.1 , de ettől még ha jóniusban megjön a hivatalos update akkor ez is megkapja ugyanúgy /persze szolgáltatótól függően/....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest