- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
-
majom2
senior tag
a saját igényeidet sztem ne vetítsd ki az átlagra, mert nem fogsz reális képet kapni.
pda-s telefonra gondoltam, de lehet h igazad van. holnap valószínű megtudjuk h mennyi iphone-t adtak el. én 3 millióra tippelek.
hát aki a MacWorld-ön az agymosásra kiváncsi, az hallgassa csak azt. engem a lényegi dolgok érdekelnek ;) -
majom2
senior tag
hehehe
remélem hamarosan prófétává válok!
iPhone iGO 8 3D navigációval -
majom2
senior tag
szerintem meg ez hasonlóképpen működhet mint a mozijegy-eladás. még régebben láttam egy interjút A. Vajná-val aki szerint a reklámok az első heti mozijegy-eladásokért felelősek. a többit pedig már az adja el h mennyire tetszett a közönségnek - amit aztán ők elmesélnek barátaiknak ismerőseiknek. nem vagyok piackutató, de sztem valami hasonló lehet a történet más területen is, tehát a marketing max arra jó h beindítsd az eladásokat, és ha jó a termék akkor az népszerű is marad, ha meg szar akkor szépen lelohad a kezdeti lelkesedés.
van itt egy olyan felmérés, ami a fogyasztói elégedettséget ábrázolja. nem tudom mennyire reális, de mindenesetre erősen elgondolkoztató. sztem kb ennyi az iphone népszerüségének titka.
én az sdk-val kapcsolatban arra leszek leginkább kiváncsi, h mennyire lesz lekorlátozva egy-egy új applikáció felrakása. simán el tudom képzelni h csak jobs-ékon keresztül fizetve lehet majd megoldani, de nagyon remélem nem lesz igazam!
talán azért nem lehet bt-s gps-t rákötni mert jelenleg egyszerűen nincs semmi ami tudná használnivagy lehet h a következő iphone-ban már eleve benne lesz, ki tudja? mindenesetre én nem félek a 3rd party programok számától. iszonyat sok iphone van forgalomban (sztem lehet h több mint pda) egy meglehetősen fizetőképes réteg kezében. lesz itt kínálat rendesen. elég csak azt megnézni h hányan hekkeltek rá programot tök feketén eddig is. az a nagy kérdés h jobs mennyire cseszi szét a nagy lehetőséget. navigácó sztem nagyon hamar lesz rá - bár valószínűleg google motorral.
jobs nagyságrendekkel jobb előadó mint ballmer. de legalábbis nem viselkedik pszichopatakéntettől függetlenül nekem mindig egy sznob meleg elitista jut róla eszembe. nem szimpatikus
-
ZoZa™
senior tag
Az iPhone egy hordozható lejátszó, ami telefonál. Rohadtul semmi több. Csinált más ilyet? Nem. Forradalmi? Már csak ezért is, holott lenne itt még pár dolog... Van rá igény? Igencsak! Sőt mindenki csinál valami hasonlót mert Apple rájött hogy ez valami marha jó cucc amiből dől a lé.
Navigáció? Ez nem PDA. Minek navigáljon egy mp3 lejátszó. Azt majd a WM 7 csinál neked.
Ez az első ilyen telefon és éppencsak nem tökéletes, erre itt a fél világ lehordja hogy ennyi telik tőlük? Ha valaki hát a tesztelő észrevehette volna hogy nem találkozott még hasonlóval... Már bocs de a nyomorék piacvezető 5 betüs márka milyen ujdonságot hozott a mobilvilágba?? Jha ezt mind.. Ez a Nokia világa és az Apple élete első cucca porig alázta a a többi fejlesztőket. Mindenkinek leesett az álla. Csak beköszöntek ide picit.. És már ez ekkorát szólt!!
Mi lesz a másodikkal? Ha cserélhető akksi, komoly kamera és HSPDA lesz benne,a többi gyártó lehúzhatja a rolót. És jöhet a Meizu vagy WM vagy maga a jóisten, mindenki iPhone-t akar majd venni.
-
majom2
senior tag
sztem az apple "nagy" titka h minőségi ÉS mindenki által könnyen használható termékeket gyártanak, aztán jön még emellé a meglehetősen profi tartalomszolgáltatás. persze fontos a design meg a marketing is - amiben szintén jók -, de súlyos tévedés azt gondolni h pusztán ezzel (design&marketing) hosszú távon életben lehet maradni.
nincs mac-em nekem sem, sőt tíz éve még csak közelről sem láttam ilyesmit.
mindenesetre érdekes dolgok ezek... régebben nagyon szerettem a komplexitást, minél bonyolultabb volt valami, annál jobban szerettem - annak ellenére, hogy a (sokszor felesleges) komplexitás automatikusan hozta magával a problémákat is. mostanában már egyre inkább az az elvárás h a dolgok működjenek, és ebben nem kötök minimális kompromisszumot sem. funkcionalitás egyre kevésbbé, használhatóság egyre inkább lényeges. gondolom egy nem műszaki gondolkodású ember eleve inne indul...hát a fene tudja h rablás-e. ha a telefon jóvoltából a szolgáltató drágább csomagot tud eladni a vevőnek, akkor miért is ne részesedhetne a telefongyártó is az így keletkezett extra haszonból? szerintem nem teljesen megalapozatlan ötlet. gondolj bele, a szolgáltató a kisujját nem mozdítja meg ezért a plusszbevételért, ez a telefongyártó munkájának köszönhető. és a dolog működik: valami kimutatás szerint az átlagos iphone felhasználó minden más márkát(típust?) kenterbe ver adatforgalom alapján, tehát a szolgáltatónak mindenképpen nagy nyereség egy ilyen előfizető, egy ilyen telefon.
egyébként engem teljesen hidegen hagy a dolog, mivel sajnos sem apple, sem mobilszolgáltató részvényem nincs. de maga az ötlet sztem zseniális és tényleg elgondolkoztató.a vicces az, h már úgy is van program tonnaszám h meg sem nyílt a platform
én arra leszek kiváncsi, h az sdk alapból mennyi szabadságot ad majd, és h az így elkészült applikációt mennyire lehet szabadon felpakolni a gépre.
ballmer: sztem ő egy nagyon-nagyon agresszív és könyörtelen ember. én inkább tartom ilyesztőnek mint viccesnek. ja, az "ál-jófej kapitalista" elég találó.
nekem ez a developers új volt, köszi
én a majmos videót ismertem már régóta -
majom2
senior tag
maga a cég nekem sem túl szimpatikus, de sajnos jó dolgokat csinálnak - másképp nem is lehetnének ennyire sikeresek. nameg van ott egypár vérprofi. mekkora ötlet volt például megfejni a szolgáltatókat - főleg h mindezt keresztül is tudták vinni. zseniális! 2 évig folyik a lé minden telefon után. ilyesztő, de erről szól a kapitalizmus. mindenki más megcsinálná ugyanezt ha megtehetné, ezért felesleges hibáztatni őket. állítólag kb 831 dolcsi így a tényleges ára az iphone-nak - emiatt olyan drágák a független EU példányok. miközben eddig minimum 2milliót eladtak már, de lehet h többet.
az egészben az a legviccesebb h elsősorban a többi gyártó impotenciája tette őket naggyá. a régi játékosok ültek a jó kis posványban, vakargatták a magukét, most meg kapkodnak össze vissza. azért megnézném h ballmer ma mit mondana abban az interjúban...gondolom azt te is tudod h lesz/van iphone sdk. februárra ígérték. valószínű 1 hét múlva erről is szó lesz és többet tudunk majd a részletekről.
mi ez a "developers"?
-
majom2
senior tag
pedig a WM rendszerek felülete tényleg egy kalap kaka. gondolom egy kezem elég lenne a GUI-ra fordított munkaórák megszámlálására. win 95 kicsiben. és mikor is volt ez? 10 éve! piszkosul ráfért már erre a szegmensre az apple megjelenése. kár h erre az evolúcióra magától nem volt képes.
arra egyébként ne számíts h a MS optimalizálini fog. náluk bevallot stratégia h ilyet nem csinálnak. valahol őket igazolja h a hw-ek gyorsulása mindig tartotta a lépést a sw-ek lassulásával. memóriaszivárgás? majd megveszed drágábban a 128M-s modellt. különben is a hw gyártók sem halhatnak éhen.
a hírről: vicces és ugyanakkor szánalmas is ez a kétségbeesett éntelefon másolás. mindenesetre jó dolog h valami megmozdult.
http://www.youtube.com/watch?v=C5oGaZIKYvo -
Bocha
HÁZIGAZDA
Szerintem mindkettőre szükség van. Sokan ódzkodnak a WM rendszerektől, mert valljuk be, nem túl felhasználóbarátok, pontosabban a laikus felhasználóknak nem barátai, a kicsit is hozzáértők már simán összehoznak maguknak egy gyors, stabil, használható rendszer - már ha jó gépük van. A Smartphone vonal viszont szerintem egy hatalmas tévedés, azaz nem is tévedés, de már évekkel ezelőtt ki kellett volna vonni a forgalomból - örülök, hogy ez most végre meg fog történni. Viszont örömteli újításnak látom azt is, hogy az új rendszer már X segédprogram feltelepítése nélkül is tökéletesen kezelhető lesz ujjal. A billentyűzárról és egyéb mókustvakításokról viszont inkább nem írnék semmit..
Rumos, gyanítom, hogy ezt is meg fogják oldani. Egyrészt mert új shell lesz, változtatnak a tárolókon, meg CE 6 kernelre fog épülni, nem 5.x-re. Másrészt mert enélkül esélyük sem lesz megnyerni azokat a felhasználókat, akik most iPhone-t nyomkorásznak.. -
rumos14
nagyúr
sőt, a wm2003-nál sem volt gondom a kezelőfelülettel.
nem is erre kellene gyúrni a MS-nak, hanem az erőforrásokkal való hatékonyabb bánásra. ne legyen memória szivárgás, ne legyenek rejtélyes belassulások. na _ez_ lenne forradalmi.
teszek én a mulitáccsra, sokkal egyszerűbb az iránygombokkal le/fel haladni olvasás közben és zoomolni egy képbe (mintha ezt olyan baromi soxor csinálná az ember).zoza, veled annyiban azért egyetértek, hogy jó lenne nem WM7-nek hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- ASUS ROG Ally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest