- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
de, szerintem igenis lehet kimagasló eredményeket produkálni az emberek nagy többségének tetsző dizájnnal és erős marketinggel. most nem azt mondom hogy _csak_ ennek köszönheti az apple hogy a 10 évvel ezelőtti állapotához képest most "kicsit" jobban érzi magát, de negyon nagy részben ennek is.
én sem ragaszkodom a komplexitáshoz (leírni is alig bírom ezt a szót), de kicsit több tudást, funkciót és szabadságot várok el egy terméktől mint amit az iPod vagy iPhone nyújt.
ezzel a rablás témával nem is akarok foglakozni, mindegyik megéri a pénzét, mindegyik csak a profitot nézi, ennyi.
még kicsit jobban belegondolva hiába "nyílik meg" az iPhone, ha pl. maradnak ezek a buta hw-es megkötések. pl. miért nem lehet egy jól bevált BT-os gps-t rákötni? mikor lesz rá normális navigáció (lehetőleg iGo). nem értem, nem látja az apple a poternciált ebben? vagy amerikában most a youtube meg a google maps a trendi, ezzel lehet most leadni dolgokat? (válaszom: igen.)
igen, az ál-jófej, ál-"ő is olyan mint mi, közülünk való" egy elég jó leírás jobs-ra asszemha megnézek egy balmer videót, röhögök. ha megnézek egy jobs videót, egyrészt nyílik a bicska a zsebemben, másrészt fogom a fejem, hogy ennek megint mennyien be fognak dőlni. a hőháztartása viszont mérföldekkel jobb mint balmer-é
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest