Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Integra
titán
eszembe jutnak az ismerőseim, akinek szinte kivétel nélkül az összes ájpod tönkrement, midnegy melyik típusról legyen szó..
eszembe jut a grafikus cimbora aki nagy büszkén mutatta hogy macintosh gép, aztán kétszer ott fagyott le az arcomba miközben nyomogatta...
ezért ekkora felárat fizetni a konkurenciával szemben...
rabálás? az. de veszik. az apple épp manapság az egyik legjobb példa arra, hogy lehet akár a szart is simán eladni. mert legyünk reálisak, sok a szemét a palettájukon.
de ezt mondhatod bárkinek is, akinek alma lebeg a szeme előtt, úgysem érti meg -
rumos14
nagyúr
nem értek egyet, sztem a marketing hosszú távon képes butítani az embereket
még arra is képes, hogy azt hidd, jó neked az a készülék. aztán az is lehet, hogy kell pár hónap az egyszeri iphone júzernek, mire rájön hogy milyen alapvető hiányosságokkal kell együttélnie, amiről a marketing persze nem szól és nem olvasott utána.ha meg nem jön rá, akkor minden szép és jó.
ja és naaa, azért nehogymán annyi iphone legyen forgalomban, mint pda...
ó istenem megint lesz ilyen macworld izé és hallgathatjuk a jobs féle agymosást? -
rumos14
nagyúr
de, szerintem igenis lehet kimagasló eredményeket produkálni az emberek nagy többségének tetsző dizájnnal és erős marketinggel. most nem azt mondom hogy _csak_ ennek köszönheti az apple hogy a 10 évvel ezelőtti állapotához képest most "kicsit" jobban érzi magát, de negyon nagy részben ennek is.
én sem ragaszkodom a komplexitáshoz (leírni is alig bírom ezt a szót), de kicsit több tudást, funkciót és szabadságot várok el egy terméktől mint amit az iPod vagy iPhone nyújt.
ezzel a rablás témával nem is akarok foglakozni, mindegyik megéri a pénzét, mindegyik csak a profitot nézi, ennyi.
még kicsit jobban belegondolva hiába "nyílik meg" az iPhone, ha pl. maradnak ezek a buta hw-es megkötések. pl. miért nem lehet egy jól bevált BT-os gps-t rákötni? mikor lesz rá normális navigáció (lehetőleg iGo). nem értem, nem látja az apple a poternciált ebben? vagy amerikában most a youtube meg a google maps a trendi, ezzel lehet most leadni dolgokat? (válaszom: igen.)
igen, az ál-jófej, ál-"ő is olyan mint mi, közülünk való" egy elég jó leírás jobs-ra asszemha megnézek egy balmer videót, röhögök. ha megnézek egy jobs videót, egyrészt nyílik a bicska a zsebemben, másrészt fogom a fejem, hogy ennek megint mennyien be fognak dőlni. a hőháztartása viszont mérföldekkel jobb mint balmer-é
-
rumos14
nagyúr
amiben jók, az a dizájn (ízlés kérdése...) és a marketing. jójó, ez csak olyan fél vélemény, sosem volt apple termékem, iPod-okat próbáltam rövid ideig, Mac-et csak bótban nyomdkodtam.
nem mintha sajnálnám a teló szolgáltatókat, de egy ilyen rablás ötletet én annyira nem tudok díjazni.igen, hallottam az iPhone sdk-ról, akkor fog majd megváltozni a véleményem, ha lesz tonnaszám külsős progi.
visszatérve a jellemrajzokra, balmer egy vicces f@sz, jobs viszont egy veszélyesen gonosz ál-jófej kapitalista. sztem.developers: [link]
developers remix: [link]
remélem nem qrtam el a linkeket, érdemes megnézni az egyéb balmer videókat is -
rumos14
nagyúr
nézd, szted egy kalap kaka, sztem meg nem. vszleg másban is eltér a véleményünk.
nekem vhogy messziről bűzlik ez az apple cég és az összes termékük, ez van. amíg az iPhone oprendszere nem nyílik meg úgy, olyan szinten a külsős szoftverkészítők számára mint a WM, addig egy röffenést sem ér számomra az egész.igazad van, lehet hogy nem lesz optimalizálás. 128 mb ram mellett végülis már egyáltalán nem vészes így sem a szitu.
a Balmer video belinkelésért viszont köszi
régen azt mondtam, hogy na ez egy hatalmas f@sz, most már csa azt, hog yvicces egy f@sz. azért nem szeretném ha ilyen főnököm lenne
developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest