Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
nézd, szted egy kalap kaka, sztem meg nem. vszleg másban is eltér a véleményünk.
nekem vhogy messziről bűzlik ez az apple cég és az összes termékük, ez van. amíg az iPhone oprendszere nem nyílik meg úgy, olyan szinten a külsős szoftverkészítők számára mint a WM, addig egy röffenést sem ér számomra az egész.igazad van, lehet hogy nem lesz optimalizálás. 128 mb ram mellett végülis már egyáltalán nem vészes így sem a szitu.
a Balmer video belinkelésért viszont köszi
régen azt mondtam, hogy na ez egy hatalmas f@sz, most már csa azt, hog yvicces egy f@sz. azért nem szeretném ha ilyen főnököm lenne 
developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers

Új hozzászólás Aktív témák
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Torrent meghívó kunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Ingyen Foxpost
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
régen azt mondtam, hogy na ez egy hatalmas f@sz, most már csa azt, hog yvicces egy f@sz. azért nem szeretném ha ilyen főnököm lenne