- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
nézd, szted egy kalap kaka, sztem meg nem. vszleg másban is eltér a véleményünk.
nekem vhogy messziről bűzlik ez az apple cég és az összes termékük, ez van. amíg az iPhone oprendszere nem nyílik meg úgy, olyan szinten a külsős szoftverkészítők számára mint a WM, addig egy röffenést sem ér számomra az egész.igazad van, lehet hogy nem lesz optimalizálás. 128 mb ram mellett végülis már egyáltalán nem vészes így sem a szitu.
a Balmer video belinkelésért viszont köszi
régen azt mondtam, hogy na ez egy hatalmas f@sz, most már csa azt, hog yvicces egy f@sz. azért nem szeretném ha ilyen főnököm lenne 
developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

régen azt mondtam, hogy na ez egy hatalmas f@sz, most már csa azt, hog yvicces egy f@sz. azért nem szeretném ha ilyen főnököm lenne