- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Android dual SIM okostelefonok
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
nézd, szted egy kalap kaka, sztem meg nem. vszleg másban is eltér a véleményünk.
nekem vhogy messziről bűzlik ez az apple cég és az összes termékük, ez van. amíg az iPhone oprendszere nem nyílik meg úgy, olyan szinten a külsős szoftverkészítők számára mint a WM, addig egy röffenést sem ér számomra az egész.igazad van, lehet hogy nem lesz optimalizálás. 128 mb ram mellett végülis már egyáltalán nem vészes így sem a szitu.
a Balmer video belinkelésért viszont köszi
régen azt mondtam, hogy na ez egy hatalmas f@sz, most már csa azt, hog yvicces egy f@sz. azért nem szeretném ha ilyen főnököm lenne
developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers developers
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest