- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyobb akksi, hatékonyabb processzor
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
szerintem meg ez hasonlóképpen működhet mint a mozijegy-eladás. még régebben láttam egy interjút A. Vajná-val aki szerint a reklámok az első heti mozijegy-eladásokért felelősek. a többit pedig már az adja el h mennyire tetszett a közönségnek - amit aztán ők elmesélnek barátaiknak ismerőseiknek. nem vagyok piackutató, de sztem valami hasonló lehet a történet más területen is, tehát a marketing max arra jó h beindítsd az eladásokat, és ha jó a termék akkor az népszerű is marad, ha meg szar akkor szépen lelohad a kezdeti lelkesedés.
van itt egy olyan felmérés, ami a fogyasztói elégedettséget ábrázolja. nem tudom mennyire reális, de mindenesetre erősen elgondolkoztató. sztem kb ennyi az iphone népszerüségének titka.
én az sdk-val kapcsolatban arra leszek leginkább kiváncsi, h mennyire lesz lekorlátozva egy-egy új applikáció felrakása. simán el tudom képzelni h csak jobs-ékon keresztül fizetve lehet majd megoldani, de nagyon remélem nem lesz igazam!
talán azért nem lehet bt-s gps-t rákötni mert jelenleg egyszerűen nincs semmi ami tudná használnivagy lehet h a következő iphone-ban már eleve benne lesz, ki tudja? mindenesetre én nem félek a 3rd party programok számától. iszonyat sok iphone van forgalomban (sztem lehet h több mint pda) egy meglehetősen fizetőképes réteg kezében. lesz itt kínálat rendesen. elég csak azt megnézni h hányan hekkeltek rá programot tök feketén eddig is. az a nagy kérdés h jobs mennyire cseszi szét a nagy lehetőséget. navigácó sztem nagyon hamar lesz rá - bár valószínűleg google motorral.
jobs nagyságrendekkel jobb előadó mint ballmer. de legalábbis nem viselkedik pszichopatakéntettől függetlenül nekem mindig egy sznob meleg elitista jut róla eszembe. nem szimpatikus
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest