Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• majom2

senior tag

válasz rumos14 #37 üzenetére

szerintem meg ez hasonlóképpen működhet mint a mozijegy-eladás. még régebben láttam egy interjút A. Vajná-val aki szerint a reklámok az első heti mozijegy-eladásokért felelősek. a többit pedig már az adja el h mennyire tetszett a közönségnek - amit aztán ők elmesélnek barátaiknak ismerőseiknek. nem vagyok piackutató, de sztem valami hasonló lehet a történet más területen is, tehát a marketing max arra jó h beindítsd az eladásokat, és ha jó a termék akkor az népszerű is marad, ha meg szar akkor szépen lelohad a kezdeti lelkesedés.
    van itt egy olyan felmérés, ami a fogyasztói elégedettséget ábrázolja. nem tudom mennyire reális, de mindenesetre erősen elgondolkoztató. sztem kb ennyi az iphone népszerüségének titka.
    én az sdk-val kapcsolatban arra leszek leginkább kiváncsi, h mennyire lesz lekorlátozva egy-egy új applikáció felrakása. simán el tudom képzelni h csak jobs-ékon keresztül fizetve lehet majd megoldani, de nagyon remélem nem lesz igazam!
    talán azért nem lehet bt-s gps-t rákötni mert jelenleg egyszerűen nincs semmi ami tudná használni :) vagy lehet h a következő iphone-ban már eleve benne lesz, ki tudja? mindenesetre én nem félek a 3rd party programok számától. iszonyat sok iphone van forgalomban (sztem lehet h több mint pda) egy meglehetősen fizetőképes réteg kezében. lesz itt kínálat rendesen. elég csak azt megnézni h hányan hekkeltek rá programot tök feketén eddig is. az a nagy kérdés h jobs mennyire cseszi szét a nagy lehetőséget. navigácó sztem nagyon hamar lesz rá - bár valószínűleg google motorral.
    jobs nagyságrendekkel jobb előadó mint ballmer. de legalábbis nem viselkedik pszichopataként :) ettől függetlenül nekem mindig egy sznob meleg elitista jut róla eszembe. nem szimpatikus :)

Új hozzászólás Aktív témák