- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
szerintem nem egyszer nem kétszer leírták.af és mindenféle beállítás teljes hiánya a kameránál, videó, 3g,hsdpa, bt, saját csengőhang vagy sms hang(nemtudom már melyik)A2DP hiánya,kizárólag gyári füles használható,nincs rádió,kevés videóformátum támogatása,nem kivehető akksi(nevetséges)nincs egy normális task manager vagy valami hasonló,teljesen zárt bővíthetetlen rendszer.és nem érdekel hogy házi barkácsmódon mit lehet kihozni belőle és az sem hogy van akinek ez nem fontos mert egy ilyen árban lévő multimédiás eszköznek amin oprendszer fut és nem luxuskategória ezeket tudnia kell.
hasonlítottam már az SE-hez most is megteszem: nem érdekel hogy W-teló nem a kamerára van kihegyezve 100k felett(de inkább 50-60k felett) legyen benne AF és kész.
-
Integra
titán
te most attól félsz hogy az ms a wm7-tel esetleg lenyomja az imádott almádat?
tény, hogy az ms lassabb és ált utólag lép, nem ő az igazán innovatív. ezt mindenki tudja. tény, hogy a wm6 se a fú de leglegleg, ezt is mindenki tudja.
most az a baj, hogy kiadták a parancsot, hogy uraim, akkor tessék dolgozni és egy valóban frankó oprendszert összerakni ami kezeli a sima telókat, a pdatelókat és a gps-es pdatelókat is?
az ms sem szeretne a piacról kimaradni. ahogy eddig sem tette. érdekes mód, bitang sok wm teló illetve wm kombó készülék fogy a mai napig. még ilyen szar állapotban is. lehet hogy oka van..
mi a bajod neked tulajdonképpen?
ne használj wm7-et majd, mert lehet hogy jó lesz és lehet hogy kurva sokat tud majd, valóban értelmes és okos és hasznos újításokkal és esetleg még a kezelőfelülete is pofás lesz.
pofásak az almás termékek, ezt se tagadta le senki, de azért mert rávan nyomva egy alma, hagy ne szarjak már azonnal magam alá, ahogy engedtessék már meg ez a lehetőség másoknak is, akik látják, hogy az almás cuccok így, ebben a formában parasztvakítás nagyon sok tekintetben.
annak a hiper szuper mérnök cimborádnak meg innen üzenem, hogy ne böködjön többet a büdös életben ilyen termékeket, mert véletlen nehogy a saját szemét bökje ki...
aztán meg te se használjál ám soha többet ilyen kütyüket, mert a mérnök cimborád neked azt mondta, hogy NEKI mi a jó.. ami egyenesen azt jelenti, hogy neked is csak AZ lehet a jó..
pfffffffffffffffffff, veled mivan... -
Integra
titán
vagy mi a baj a wm alapú telefonokkal? nem tudod használni? te valami degenerált vagy?
vegyél nyuggereknek való gyogyós telefont, tudod max 16 nagy gomb egy kijelző, hivás-fogadás, oszt hello.jó az a kaiser, csak régi a wm6, ilyen egyszerű, szerintem ezt mindneki tudja.
megkéne várni a wm7-et, aztán lehet fikázni. tudom, most az ájfón, de hát vegye aki akarja és fizessen azért 30%-kal többet kapásból, hogy alma van rajta.
ne hidd hogy az ms a babérján ül, lehet utálni, de azért ha akar, akkor tud is..ha másra is használsz handheld készüléket mint telefonálásra, akkor meg már eleve wm alapban gondolkodik az ember, mert másra egyszerűen nincsenek olyan alkalmazások.
ilyen egyszerű ez.szóval kenhetem a hajamra az ájfón amúgy valóban jó szoftverét, ha szart se tud, amire nekem kell..
htc-t meg ne féltsük, még így is ver mindent a kaiserrel, főleg ájfónt, de mindegy. főleg a kaiser 2 wm7-tel. -
rumos14
nagyúr
Zoza eddig egész jó dolgokat írtál, és még szimpatizáltam is veled ahogy a vmelyik iphone topikban a sok személyeskedésre nem vágtál vissza de ez a 2 hozzászólásod tartalmilag nagyon a béka hátsója alatt van. lehet hogy az elmúlt napokban történt veled vmi, nem tudom, de a propagandisztikus, a tényeket, valóságot figyelmen kívül hagyó, saját tapasztalatokat nélkülöző mondataid ijesztően buták.
-
Lortech
addikt
Még egyszer sem kellett eddig hiba miatt resetelni a pda-mat. 1.5 hónapja van meg, azóta jópár alkalmazást látott, első pda-m. Nem mellesleg alkalmazásokat fejlesztek rá, tehát van hogy 6-8 óráig csak build / deploy / install / uninstall a félkész programjaimmal. Nekem teljesen használható a kezelése egy 200MHz-es TI OMAP 850-es, nem éppen a leggyorsabb procival. Nem mondom, hogy tökéletes, korántsem az, de ahogy lefestetted a helyzetet, szvsz túlzás.
-
Integra
titán
meglátásom szerint a májkroszoft nem akar ájfont, ahogy én látom, pont hogy az ájfont törik meg hogy végre valami alkalmazás is menjen rajta, ami az ms telefonokon, smartphoneokon, pda telókon már évek óta megy és ezernyi dolgot simán fel lehet tenni alá, használni etc...
mit tud az ájfon? telefonálni meg smst írni.
mindezt mennyiért is?
bravo az almásoknak meg azoknak akik megveszik.már alig várom hogy ezt a htc belegyömöszölje egy új procis vga kijelzős kaiser2-be..
ennyit az ájfónról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest