Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
csak abból indulok ki hogy droidon állandoan cserélgetem a hátteret launchereket, ikonokat (ezekhez nem kell root) mert egy idő után uncsi minden ikon, ezt ugye wp7 alattt nem tehetem meg, sőt wp7 alatt van fekete meg fehér háttér ami eléggé lelombozó. használtam launcher 7-et droidon és annyira megdobta mikor hátteret tettem alá h hihetetlen! lehet nektek más igényetek van, használtam wp7et már 10percig kb és tényleg valami van benne vmi folyamatosság ami még talán az iOS-ben sincs, így megértem h van aki szereti, de azért ismerjétek el hogy minden wp7 totál ugyanazt hozza gyártótól függetlenül ami nem kicsit unalmas...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest