- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
csak abból indulok ki hogy droidon állandoan cserélgetem a hátteret launchereket, ikonokat (ezekhez nem kell root) mert egy idő után uncsi minden ikon, ezt ugye wp7 alattt nem tehetem meg, sőt wp7 alatt van fekete meg fehér háttér ami eléggé lelombozó. használtam launcher 7-et droidon és annyira megdobta mikor hátteret tettem alá h hihetetlen! lehet nektek más igényetek van, használtam wp7et már 10percig kb és tényleg valami van benne vmi folyamatosság ami még talán az iOS-ben sincs, így megértem h van aki szereti, de azért ismerjétek el hogy minden wp7 totál ugyanazt hozza gyártótól függetlenül ami nem kicsit unalmas...
-
daniel909
addikt
hipp hipp hurrá! de ettől a wp7 egy alacsony piaci részesedéssel bíró elég megosztó rendszer lesz, ami ha elterjedtebb lesz ugyanúgy lesznek rá vírusok... ez olyan mint amikor azzal példálóznak h mac-re nincs vírus. persze h nincs, hisz alig van piaci részesedés, nem éri meg vírust írni rá...
mindenesetre jó a marketing, és sokan be is fogják kajálni, de hogy emiatt vegyen valaki wp7-et azt kétlem. azért azok a csempék brutálisan egyhangúak, meg az eglsz rendszer uncsi...(mondjuk kipróbálnám hosszabb távon milyen lehet, de ez csak ezért van mert elég telómániás vagyok!)
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Hardcore café
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest