- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ajánlottam, segítettem! Oltári különbség! Hiába Shareware, a funkciókínálata X ideig kihasználható.
Azt meg vélelmezem Te sem gondoltad komolyan, hogy azért, mert itt tilos a warez, úgy tömegesen legális softwaret használnak...
Egyébként azért ajánlottam az adott programokat, mert, ha úgy érzi, hogy kihasználna az adott alkalmazások tudásából valami mást is, akkor majd kérdez. Ha nem nem! Semmi sem kötelező! -
Balázs1986
őstag
Hirtelen nem látom át fejben teljesen a problémád, de 2 megoldás ugrik be.
Azon a mappahivatkozáson amelyikkel gondod van, jobb egérgomb, majd:
a/ Felvétel könyvtárba
b/ Tulajdonságok / hely
b.1/ Hely megadása
b.2/ Alapértelmezés visszaállításaJoshi: Először én sem láttam meg, de mondom nem igaz, hogy offline install nincs, hát mi van ha nincs háló kártya driver. Kell itt legyen valami. És akkor csak végigolvastam a szöveget és meglett
De gyanítom, hogy ha nem észlel működő net kapcsolatot (vagy legalább hálókártyát) akkor eleve csak helyi fiókot akar csináltatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest