- HMD Skyline - jó szerelés
- Magisk
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balázs1986 #276 üzenetére
De régebben, mikor be volt kapcsolva a fastboot is simán be tudtam lépni a biosba F2-vel. Tehát nem ez volt a baj. Ha jól emlékszem azután kezdődtek a komolyabb problémák miután letiltottam a security boot-ot. Ezzel a frissítés előtti patch-el kapcsolatban igazad lehet, csak az a baj, hogy ilyet nem találok a Samu oldalán sem, illetve így is engedte frissíteni a gépet. Mindenesetre köszönöm a segítséged!
-
Joshi
titán
válasz
Balázs1986 #227 üzenetére
Köszi. Tényleg Win 8-hoz létezik Minialkalmazás?
-
mzso
veterán
válasz
Balázs1986 #185 üzenetére
Kössz!
Megnézem. -
mzso
veterán
válasz
Balázs1986 #176 üzenetére
Nem megy. Teljesen hulladék az egész. Ugyanúgy az alapértelmezett dokumentumok mappára állt vissza... Dokumentumoknak jelenik meg letöltés ikonnal az "ez a gép"-ben. Szánalmas...
És most már csak mindkettő célját egyszerre lehet változtatni...
Van egy olyan érzésem hogy max registryben lehetne már ezt megoldani, ha ki lehetne deríteni a megfelelő kulcsokat.
-
Joshi
titán
válasz
Balázs1986 #172 üzenetére
Ezt kellett volna észrevennem?
Nagyon gáááz.
Ja köszi hogy rámutattál a megoldásra.
Mindenesetre nem vagyok elragadtatva a Win8-tól de talán adok neki még1 esélyt.
-
Joshi
titán
válasz
Balázs1986 #165 üzenetére
Nálam nem volt olyan hogy kihagyás csak a tovább gomb ami meg nem engedett tovább. Jelenleg ingerült idegállapotban vagyok inkább hagyom a francba az egészet. talán majd valamikor újrapróbálom mostanában úgy se nagyon használom a notebookot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest