- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
bulikavagyok #323 üzenetére
Az ügyfélszolgálaton nem feltétlen a leghozzáértőbbek ülnek. Nekik van egy betanult sablon, végigkérdeznek tipikus esetekre, majd adnak tipikus válaszokat. Én még mindig arra gondolok, hogy vagy a BIOS, vagy valami spec. Samsung védelem a probléma nálad. A Samsung oldalán egyébként a te modellednél vastagon ki van emelve, hogy "Samsung recommends Windows 8.", amit ugye gyárilag kaptál is. Pont emiatt gondolok valami spec. Samsung dologra.
-
Balázs1986
őstag
Miért nem jó neked a Users mappa az SSD-n? Nem azért vetted, hogy gyorsítsd vele a gépedet? Ha a HDD-n tartod a profilodhoz tartozó adatokat, akkor értelemszerű, hogy lassabb lesz. Arról nem is beszélve, hogy milyen dolog már egy integrált desktop rendszert több fizikai eszközre szétboncolni.
Ne féltsd az SSD-t, nem lesz semmi baja az írástól.bulikavagyok: A fastboot miatt nem tudtál belépni a BIOS-ba. Azzal, hogy kivetted az elsődleges tárhelyedet, lényegében egy hibát generáltál, ami miatt a BIOS-nak muszáj volt blokkolni a továbbtöltést, ezért engedett belépni és változtatni, hogy helyre állíthasd a hibát. Egyszerűbb megoldás lett volna a gombkombinációs belépés. Samsung-nál fastboot esetén azt hiszem ez a következő: power gomb megnyomásakor F2-őt is nyomni kell, és nyomva tartani.
Anno olvastam pont valami méregdrága Samsung esetén egy cikket hasonlóról, a lényeg az volt, hogy nem volt szabad frissíteni, csak miután először egy külön Samsung patch-et fel nem tett az illető a régi op-rendszerre. Mindjárt megkeresem. -
Balázs1986
őstag
válasz
bulikavagyok #254 üzenetére
Ha jól láttam a notid konfigját, te alapból kaptál rá Win8-at. Nem lehet, hogy neked valami spec. Samsung védelem miatt van ez? Vagy simán csak pl. secureboot?
-
Balázs1986
őstag
Hirtelen nem látom át fejben teljesen a problémád, de 2 megoldás ugrik be.
Azon a mappahivatkozáson amelyikkel gondod van, jobb egérgomb, majd:
a/ Felvétel könyvtárba
b/ Tulajdonságok / hely
b.1/ Hely megadása
b.2/ Alapértelmezés visszaállításaJoshi: Először én sem láttam meg, de mondom nem igaz, hogy offline install nincs, hát mi van ha nincs háló kártya driver. Kell itt legyen valami. És akkor csak végigolvastam a szöveget és meglett
De gyanítom, hogy ha nem észlel működő net kapcsolatot (vagy legalább hálókártyát) akkor eleve csak helyi fiókot akar csináltatni. -
Balázs1986
őstag
De volt, kellett lennie. Csak nem láttad. Gondolj bele: az, amit mondasz, azt feltételezi, hogy csak működő net kapcsolattal lehet telepíteni a rendszert. Ez meg elég nagy baromság lenne. Másrészt meg, én megtaláltam a kihagyást, használtam is
Szerk.: találtam is neten képet, ezt kellett meglátni.Más: Store-ből leszedtem a Google Calendar csempét, az még legalább hasznos is
-
Balázs1986
őstag
A Dreamspark-féle 8.1 Pro (x64) is talált ma nálam 3 db, fontosnak címkézett rendszer update-et, összesen 240Mb méretben. Gondolom, a most kijött verzióhoz képest hiányzó foltozások lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest