- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Na emberek, megvettem a standalone 8.1-et...
-
BlackSoft
addikt
válasz
MARTIN970215 #162 üzenetére
Használj linuxot
-
BlackSoft
addikt
válasz
->Raizen<- #158 üzenetére
Tehetem újra az egész szemetet, ráadásul céges win volt rajta, úgyhogy kulcsom sincs... De nembaj, megoldom nélküle
aztán meg alkoholos filcel ráírom a gépre hogy 8.1
-
BlackSoft
addikt
Naaaa végre megjelent a Store-ban teljesen random a 8.1
És aztán rákattintottam, majd kaptam egy BSOD-ot, és azóta nem tudom elindítani a rendszert
Safe Mode-ban betölt, de amúgy indításkor BSOD. Autómatikus hibaelhárításkor BSOD. Visszaállítás egy korábbi időpontra BSOD. CMD indítása BSOD.
Holnap merényletet hajtok végre a májkroszoft épületében
BSOD
-
BlackSoft
addikt
-
BlackSoft
addikt
Hát ha letöltesz egy win-t az még nem illegális, mert érvényes kulcsal aktiválhatod amíg próbaverzióként megy, és elvileg aktiválás nélkül is ott kellene lennie...
Ha már aktiváltad nem legális úton, akkor 99% hogy nem tudod leszedni a Store-ból a frissítést, mert csak ott jeleneik meg, amit úgy aktiváltak, hogy beírták a serial-t stb. Ha illegálisan csináltad, akkor nyilván segédprogrammal végezted el, ami hasonlóan történik mint céges, többgépes KMS aktiváció, amit direkt írt a microsoft az oldalán, hogy azzal nem fog menni.
Szóval a válasz nem, nem fog sikerülni hivatalosan. Azt meg, hogy akkor hogyan oldod meg, ne itt kérdezd, mert abban már nem tud segíteni senki, mert tiltja a PH! szabályzata.
-
BlackSoft
addikt
Na végre kicsit több, mint 3 óra alatt a windows update-ek telepítődtek
És még mindig nincs a Store-ban 8.1
Viszont egyszer elkezdtem ezt a hozzászólást írni, és random kijelentkezett a windows, és kiírta, hogy "jelentkezzen be"
Gratulálok...
Közben felkerült egy másik gépre egy eredeti windows 8 is, és mindenféle aktiváció nélkül sincs ott a Store-ban a 8.1-es frissítés
Várom, mikor teszi fel valaki a standalone install-t, amit a windows által letöltött tartalomból kinyer, addig az egész májkroszoft szarjon sünt
-
BlackSoft
addikt
Szóval vállalati aktiváció stb...
Mondjuk nálunk cégnél mind a havi 50gépen egyesével beírjuk a kulcsot, és kész...
Szerintem azért 0% mert megint előjött a windows leggyakoribb folyamata a do_nothing_loop();
(#74) Piera23: Nekem elméletileg itt ezen a laptopon tiszta. Az asztalin meg egyszer csak rajta volt
Amúgy ha meg frissítés után sem lesz elérhető, akkor fogom magam és letorrentezem... Biztosan felteszik még akkor is, ha ingyenes, a gyors letöltés érdekében általában. Aztán pendrive-ról intsall és kész. -
BlackSoft
addikt
Nekem vannak frissítések, úgyhogy előbb, akkor azt átengedem rajta, lehet jó lesz utána...
Mi az a KMS?
Megjegyzés: Elindítottam windows frissítéseket. Megkereste őket, rákattintottam, hogy telepítse az X mennyiségű frissítéseket. 10perce indítottam el, és már egészen "(0KB total, 0% complete)". Ez gyorsan meglesz. Áj láv jú májkroszoft
Még akkor is ha ennyi idő alatt feltelepítek egy OSX-et
-
BlackSoft
addikt
Még mindig nem értem mikortól lesz akkor elérhető a letöltése
Ez a 8.1-es dobozos windows, ez csak standalone lesz? Mivel ingyenes, gondolom egy teljes értékű win-t lehet majd csak dobozban venni...
-
BlackSoft
addikt
Milyen idő szerint 1órakor?
Sem a Microsoft oldalán nem elérhető a Preview-on kívül semmi, és a Store-ban sincs benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest