- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Balázs1986 #227 üzenetére
Köszi. Tényleg Win 8-hoz létezik Minialkalmazás?
-
Joshi
titán
Sziasztok. Végre sikerült felrakni a 8.1-et, azt hol tudom beállítani hogy ne a kockák fogadjanak hanem az asztal?
-
Joshi
titán
válasz
Balázs1986 #172 üzenetére
Ezt kellett volna észrevennem?
Nagyon gáááz.
Ja köszi hogy rámutattál a megoldásra.
Mindenesetre nem vagyok elragadtatva a Win8-tól de talán adok neki még1 esélyt.
-
Joshi
titán
válasz
Balázs1986 #165 üzenetére
Nálam nem volt olyan hogy kihagyás csak a tovább gomb ami meg nem engedett tovább. Jelenleg ingerült idegállapotban vagyok inkább hagyom a francba az egészet. talán majd valamikor újrapróbálom mostanában úgy se nagyon használom a notebookot.
-
Joshi
titán
Milyen Microsoft fiókba kell belépni az első indításkor? Nekem nem volt ilyen fiókom és nem is akarok létrehozni. ha nem nem írok be jelszót nem enged tovább.
Mondjuk most már mind1 mert kivettem az aksit és az eddigi idő kárbaveszett ugyanis visszaállította a régi rendszert.B@ssza meg a microsoft a windows 8 meg a 8.1-ét pedig eredeti volt, asszem megy fel a Win7.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Az mennyire normális hogy idestova már 1,5 órája tölti az adatokat a 8.1-es frissítő? A net ethernet kábellal van összekötve és a feladatkezelőben az adatfogadás folyamatos letöltést mutat olyan 2,5-3,5MB/s-el(digi). Megnéztem a C meghajtót ami egy 128GB-os Vertex 4 és percenként kb 1-2MB íródik rá. Most mi ez?
ui.: egyébként egy Dell Inspiron 7720 notiról van szó ami nem nevezhető gyengének.
A cikk arról ír hogy letölt 3GB-ot, ilyen sebességnél már rég le kellett volna töltenie nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest