- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
a régi gépemet szeretném "becsomagolni" egy vhd file-ba.
amit meg is tettem, viszont hiába állítok be 2612mb memóriát (többet nem enged), nem indul a virtuális gép, ezt írja:
Hyper-V kezelője
Hiba történt a kijelölt virtuális gépek indításakor.
A(z) gép nem inicializálható.
Nincs elég memória a rendszerben a(z) gép virtuális gép indításához.
A virtuális gép (gép) inicializálása nem sikerült. (Virtuális gép azonosítója: ...)
Nincs elég memória a rendszerben a(z) gép virtuális gép 2612 megabájt memóriával történő indításához. (Virtuális gép azonosítója: ...)
[V] Részletek [Bezárás]bármi ötlet, hogyan tudnám mégis elindítani? Rambővítés nélkül
-
drdr
senior tag
A következőben kérnék segítséget.
i3-4150 proci, W8.1 Pro-n egy meglévő gép WinXP IDE HDD-ről készítettem VHDX image-t. Hyper V-ben frankón el is indul az XP, minden update telepítve, az integrációs driverek is....
Az XP alapból 640x480-as felbontáson fut. Ha 800x600 teszem, a virt. gép ablaka becsíkozódik, mint mikor rossz a frissítési frekvencia. A videó vezérlő "MS Virtuális VGA" (vagy mi). A host OS 1280x1024 szóval lehetne fentebb húzni, de a mért nem bírja a virtuális gépen az XP??? MIt tegyek hogy nagyobb felbontás is működjön a virtuális gépen? Természetesen a host és a guest OS is jogtiszta. -
ratkaics
senior tag
Sziasztok Urak!
Nem biztos, hogy ide kellene ezt leírnom, de nem találtam jobb topikot hozzá.
Adott egy Win2012R2 Host gép egy opteron 3280-as CPU-val 970-es AMD csipszetes alaplappal és 32GB memóriával. Fut rajta 5 virtuális gép, ezek közül kettő használ komolyabb erőforrásokat. A problémám az, hogy az egyik virtuális gépben a CPU terheltség folyamatosan 50% felett van. Ez a virtuális gép a Hyper-V managerben azt mutatja, hogy 30%-os a processzorhasználata, de a host gép 8 magja közül a windows kihasználatlanság miatt leállít 5 magot. és a CPU terheltség 5% alatt van.
Mi lehet ennek az oka, miért nem tudja kiterhelni a host gépet a virtuális gép?
Mit csinálok rosszul?Köszi előre a segítséget!
Csaba
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Windows 8 alól nem sikerült telepíteni a Hyper-V-t, mert nem támogatja a processzor a SLAT-ot (Intel C2Q Q9300), de Windows Server 2012 R2 alól sikerült, és el is indult sikeresen egy virtuális gép. Ez hogyan lehet?
Illetve Windows 8 alól nem lehetne mégis elővarázsolni a Hyper-V-t?
Köszönöm a segítséget!
-
Laca0
addikt
Közben megtaláltam a törlés lehetőségét.
A probléma megoldása továbbra is érdekel, hogy hogyan tudott egyáltalán úgy "túlfutni" a memória használat, hogy utána ugyanaz a gép nem tudja megnyitni? Ill. ilyen esetben meg lehet-e még menteni az állapotot, vagy csak a törlés segít. -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Elszállt a Win8-as virtuális gépem a memóriahasználattal egy SQL Shrink folyamattal. Mentettem a gép állapotát, hogy később folytassam, de már nem tudom újra beindítani. Azt mondja, hogy 4803MB szabad memória kell neki az induláshoz. A gépben 6GB fizikai memória van, leállítottam mindent, amit csak tudtam, így 5GB szabad memó lett. Ez mégis kevés neki, nem indul el.
Az állapota "mentett". Hogyan tudnám ezt a gépet újraindítani? Mint egy hard reset. Van rá valamilyen mód? Azt sem bánom, ha elszáll az adatbázis (úgyis csak teszt). -
maestro87
őstag
Hali!
Csináltam egy virtuális gépet amire XP-t telepítettem fel. A leírás alapján megcsináltam a virtuális kapcsolót hogy legyen internet csatlakozás ami működik is XP-n, kipróbáltam. De ha a host géppel (win 8.1) is csatlakozni akarok a hálózathoz akkor a windows kiírja hogy probléma lépett fel és újra indítja a számítógépet. És egészen addig csinálja ezt míg nem törlöm ki a Hyper-V-vel a virtuális hálózatot. Gondolom összeütközik a kettő és ezért nem jó. Talán a mac címük lenne azonos és ezért nem engedi a kettőt egyszerre a hálózatra? Mit csináljak, hogy legyen mindkettőn net?
Ja igen, örökölt hálózati adapter beállítást használtam.
Következő feladat meg az lenne, hogy az XP is lássa az összes partíciót mint amit a host gép. -
Magnat
veterán
Nem ezt keresed?
-
Stee146
csendes tag
válasz
ielektros #80 üzenetére
Bocs, egyáltalán nem kötekedni akartam.
A cégnél van Microsoft Action Pack csomagunk, így eredetiben lehet egy csomó Microsoft terméket használni. Lassan valamiféle virtualizáció lenne aktuális, ezért utána néztem a lehetőségeknek. Vm ware, XEN, Hyper-v. Erről a háromról tudtam. Először a XEN akadt a kezembe, amivel tulajdonképpen elégedett is lennék (kipróbáltam), de a főnök Microsoft párti, ezért gondoltam utána nézek a Hyper-v-nek. Lehet, hogy részleteiben nagyon ügyes programocska, de ez, hogy egy meglévő rendszer alatt tud csak elfutni, manapság szerintem kevés. És hát megmondom őszintén ennek fényében nem is értem azt a hatalmas Microsoft ovációt, amivel ezt annak idején beharangozták... Akkor már évek óta voltak erre tökéletes megoldások. Szóval elég nagyot csalódtam a Hyper-v-ben. Mondjuk az a kérdés még nyitott, hogy szerver CORE alá felmegy-e. Mert akkor végülis nincs veszve minden. -
Stee
csendes tag
válasz
ielektros #78 üzenetére
De NEM akarok rátenni egy Szervert! Pont az lenne a lényeg, hogy maga a szerver is már virtuális legyen! Így könnyen menthető, visszaállítható, stb. Ennyi erővel ott a virtualbox. Esetleg a Szerver CORE alá is fel lehet rakni a hyper-v-t? Mert akkor még talán van értelme.
Az lenne a lényeg, hogy minden oprendszer (minden host) ami fut rajta, virtuális legyen. Ha már van egy gazda rendszer, akkor az már felzabálja az erőforrások bizonyos részét.Asszem maradok a XEN-nél.
-
Stee146
csendes tag
Átolvastam a cikket, és a topikot is átfutottam.
Az lenne a kérdésem, hogy ha jól értem, akkor a hyper-v -nek nincs olyan funkciója, hogy egy tök csont üres gépre rátelepítem CSAK a hyper-v-t és arra teszek host-okat?
Csak egy már feltelepített rendszer "mellé" kerülhet hyper-v?Mert ez így eléggé gyengusz... szerintem.
-
Pety99
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérem abban hogyan lehet internet elérést varázsolni a Hyper-V-be.
Odáig sikerült eljutnom, hogy egy virtuális kapcsolóhoz csatlakoztattam az Atheros vezeték nélküli adaptert majd a virtuális gép beállításaiban a hálózati adapterhez hozzáadtam a generált virtuális kapcsolót, de nem történt semmi , továbbra sincs internet. Ezen kívül a külső merevlemezt sem látja a gép. Nagyon megköszönném, ha valami részletes leírással tudnátok segíteni. -
Lipee
csendes tag
Sziasztok
Dell N7110-en szeretnék virtuálisan egy win7-et futtatni az explorer 8 miatt. Amkor indítanám a virtuális gépet folyton
Boot Failed. EFI SCSI Device.
Boot Failed. EFI Network.
Boot Failed. EFI SCSI Device
No operating system was loaded. press a key.....hibát kapok. az iso fájl az jó, nem virtuálisan tudok bootolni belőle.
Biosban a Virtualization be van kapcsolva. Mást nem találtam
Tudjátok mi lehet a baj? -
fap333
aktív tag
Annyi előrelépés történt a dologban, hogy ugyanarra a virtuális gépre feltelepítettm egy legfrissebb ubuntut, és azzal kapásból ment a net.
Az XP eszközkezelőjében van néhány "ismeretlen eszköz", megpróbáltam a fizikai gép hálókártyájának a driverét feltelepíteni, de azt mondta, hogy nincs ilyen hardver a láthatáron.Kérlek segítsetek, hogy hogy tudnék internetet varázsolni arra a virtuális XP-re...
-
fap333
aktív tag
Helló!
Lenne egy problémám:
Létrehoztam egy virtuális gépet, és feltelepítettem rá egy winXP-t, de sajnos nem tudom bekonfigolni a hálózatot.
Már létrehoztam a virtuáliskapcsolatot és csatlakoztattam is a virtuális géphez.
Az xp-ben pedig sehogysem látok semmilyen hálózati adaptert.
Tudnátok ajánlani valamilyen leírást, ami alapján meg tudnám oldani a dolgot...Előre is köszönöm!
Üdv:
Peti -
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ez a hyper v nincs a listában, tudom ezt valahogy külön telepíteni?
-
puzzafutar_
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy nem tudom telepíteni a Hyper-V-t. A gépem egy i3-as procival szerelt vas, aminek a BIOS-ában engedélyezve van a Virtualization Technology és egy Windows 8 Enterprise fut rajta. A Vezérlőpulton szolgáltatásokban bepipálom a Hyper-V-t és leokézom, eddig minden jó, kiírja, hogy a módosítások életbe lépéséhez újra kell indítani. Amikor újraindul akkor dolgozik a windows a szolgáltatások konfigurációján és amikor eléri a 90%-ot kiböki, hogy a windows frissítések módosítása nem sikerült, és a beállításokat visszaállítja. Eddig eljátszottam 3x, de mindig ugyanaz.
Valaki találkozott már ezzel a problémával? -
netpeti98
addikt
válasz
Visormail #63 üzenetére
Köszönöm a választ!
A virtualizációval még most ismerkedem. Az új virtuális adapterből hátrányom nem származik, igaz? Tehát ha mondjuk konfigurálni kell a gazdagép hálózatát valami ok miatt (tegyük azt új hálózat kiépítése valódi gépek között routerrel) nem okozhat gondokat a virtuális adapter?Üdv netpeti98
-
Visormail
addikt
válasz
netpeti98 #62 üzenetére
Így van mint a virtualbox vagy bármelyik másik telepít egy úgy virtuális hálózati adaptert a gazdagépre, ez megjelenik az eszközkezelőben és a hálózati kapcsolatok közt is ill itt át is veszi a valóditól az irányítást. A hálókártya tulajdonságaiban kiveszi a pipát az összes protokoll elől és betesz egy virtuális kapcsolót, utána már a külön létrehozott virtuális adapter tulajdonságaiban lehet ip4/6 stb-t állítani azon keresztül működik a gazdagép forgalma is. Ennek telepítése idejére szakad csak meg a gazdagép internetkapcsolata ami nagyon rövid idő, azt nem kell megvárni hogy a virtuális gépen bármi történjen hiszen ilyenkor még nincs is létrehozva virtuális gép.
Ja látom a cikkben először megcsinálják a virtuális gépet és csak utána állítják be a gazdagép virtuális adapterét, hát nem logikus de így is lehet végülis tökmindegy az eredmény ugyanaz amit már írtam, a cikket nagyjából kezdőknek írták akik csak egyszer hoznak létre egy virtuális gépet. -
netpeti98
addikt
Ha jól értem, csak addig szakad meg a gazdagép kapcsolata a külvilággal amíg beáll a virtuális gépen is a hálózat (External)? A Hyper-V telepít a gazdagépre hálózati drivert, mint a Virtualbox?
Üdv netpeti98
-
klambi
addikt
srácok az mi a ráktól van hogy ha w7-et felteszek akkor első indulás után nem csinál semmit csak villog a prompt 1 fekete ablakban és ennyi...
-
ielektros
senior tag
Ez nem alaplap szintu dolog. Leginkabb processzor kerdese. Bar nem lehetetlen, hogyha a BIOS-ban nincs ra opcio. De akkor meg szerintem nem felel meg az alaplap az Intel elvarasinak. Nezz korul a BIOS-ban. Szerintem biztos megfogod ott talalni, hogy mi az ami nincs bekapcsolva. Vagy eppen ki. A proci ugye 100% hogy tamogat mindent amire szukseg lehet.
-
Zoldus
újonc
Hello!
Kérdésem i5-ös procim van, de asrock alaplappal. A telepítés után nem indul a virtuális gép pont azért ami a cikben van. Kérdés menjek a boltba és vegyek másik alaplapot, vagy help.....?
-
klambi
addikt
szevasztok! tudom, hogy nem ide tartozik de windows szever 2008 r2 nél felraktam a hyper-v t és mikor indítanám a létrehozott virtuális gépet hibát ír, mi kell még hozzá szerveren?
-
Hammy
tag
Valaki nem tapasztalta, hogy ha telepítve van a Hyper-V, akkor a Feladatkezelőben a processzor sebességénél az órajel fixen van?
És olyan, mintha az Intel procinál nem menne a SpeedStep vagy a Turbo Boost. -
Zsemb
újonc
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni...
Mindent úgy csináltam ahogy le van írva, tehát nem kéne hogy a telepítéssel hiba legyen.
De mégis a következőt kapom (képpel illusztrálom, egyszerűbb):Érdekes , mert nem kapcsolódik, de alul a kis ablakba meg látható hogy ott betölt az xp telepítő...mert ugyanis nekem arra lenne szükségem...
Valakinek valami ötlet esetleg? Előre is köszi
-
netpeti98
addikt
Nagyon hasznos írás, grat hozzá!
Érdekelne hogy egy átlagos virtuális gép mennyit ramot eszik még a megadotton felül? Gondolok itt arra hogy például egy 1 GB memóriával rendelkező virtuális gép mennyit eszik a valódi ramból?Üdv netpeti98
-
-
válasz
Bjørgersson #31 üzenetére
Megfogod az ablakkeretet és úgy méretezed, ahogy akarod.
na persze - ez lenne az elfogadható működés. meg hogy teljes képernyőn ne gyászkerettel körbevéve látsszon a kisebb felbontású asztal... de nem így van.
kár, hogy a 7-es beépített XP módja után ez ilyen alapdolgokban kevésbé használható... nem kétlem, hogy amúgy funkcionalitásban nincs vele gond (bár vhogy lassabbnak is tűnik), de az első benyomás mindenesetre nem annyira pozitív így.
-
Balsac
csendes tag
Köszi az írást, nagyon jó lett
-
Romvr
őstag
Pont a napokban próbáltam ki, hát...... ha a VMWare tudna kezelni VHD-t akkor egyértelmű lenne a választás. A feltelepített rendszer lassú volt, akadt, szaggatott és a felbontás állíthatatlansága miatt szenvedés volt vele dolgozni. VMWare player-t feltettem és minden sima/gördülékeny... . Talán majd a következő verzió jobb lesz. Vagy a VMWare megtanul VHD-ül
Bár sajnos most készítenem kell egy Win8-as szénné telepített rendszert melóba tesztelésre (VHD-ban), így már előre reszketek hogy mennyi szívás lesz vele
-
jocikah
csendes tag
köszi a leírást, lehetséges kipróbálom
-
Bsony
tag
Ez bele van "forgatva" a kernelbe? Tehát nem egy meglévő OS-en fut? Vagy ez valami mixed móka?
edit:
áááá már értem.Sosem foglalkoztam Hypver-V-vel. Ez tényleg valami type-1 microkerneles akármicsoda. Sounds good.
Amire én gondoltam egy Ubuntu Xen szerű kernellel, tehát az OS mint olyan megmarad ubuntu, de rajta futtatott az OS-t, és kb olyan mintha egy barmetal Xen-t raknál rá egy vasra. Szóval ez is valami hasonló.
-
brd
nagyúr
válasz
Armagedown #19 üzenetére
Nem feltétlen jobb, vagy rosszabb. Más, ill. kevésbé bugware. A Hyper-V type1-es, a VirtualBox type-2-es hypervisor (néhány dolog lassú vele), az jó bohóckodni, tesztelgetni, viszont komoly dolgokat nem lehet rábízni, mert kb. 2 hetente találok 1 (a VM-ek működését érintő) bugosan működő dolgot benne, viszont van benne 3D, USB, hangkártya, emberi módon működhet a clipboard oda/vissza, van shared folder, meg lehet oldani, hogy a VM-ek ne okozzanak video/hang timing problémákat a "host" (Hyper-V-nél ugye valójában a host is egy VM) OS-en (, ja és működik vele a loader is
). A Hyper-V ezzel szemben viszont még nem hajlott el nálam soha (amit tud, azt stabilan). Feladatfüggő, hogy melyiket kényelmesebb/célravezetőbb használni.
Bsony: Ez type-1-es...
-
devast
addikt
Hasonlítsd össze a hyperv manager console-t egy vsphere client-el. Nem az volt a kérdés melyik mit tud ingyenesen, hanem melyikkel lehet jobban dolgozni (számomra). Valós idejű diagnosztikai grafikonok, sokkal több kisebb/nagyobb beállítási lehetőség stb... Tény, hogy az ingyenes esxi-ben néhány enterprise dolog le van tiltva (fejből a magas rendelkezésre állás/ live migration az tuti).
hyperv nem tud usb eszközt átadni a vm-nek például, vt-d se tudom mennyire működik. Ez akkora tök jó, mikor usb kulcsos licensz szervert kell levirtualizálniPersze ilyen usb-to-lan eszközökkel meg lehet oldani, de magyarázd el az ügyfélnek, hogy kell még 200k-ért venni egy ilyen szoftvert is. Enterprise méretű vállalatoknál elhiszem, hogy ilyen apróságok nem jelentenek problémát, illetve minden folyamatról készül terv, amit utánna tesztelnek stb, de a kkv szektorban ilyen dolgokra nincs se idő, se pénz, se kapacitás
-
suller
csendes tag
válasz
Bjørgersson #31 üzenetére
azért azt szerintem fontos lenne megemlíteni, hogy mindezt csak 64bit alatt tudjuk megcsinálni...
-
Bjørgersson
félisten
Tetszett a cikk, köszönöm, bár valószínűleg maradni fogok a VirtualBoxnál, elvégre suliban is azzal dolgozunk.
(#5) ratcache: Megfogod az ablakkeretet és úgy méretezed, ahogy akarod.
-
devast
addikt
Próbáld ki az esxi-t. Ingyen esxi vs "ingyen" hyperv (scvmm nélkül) összecsapásban nálam messze az esxi kerül ki győztesen. Valami eszméletlenül le van butítva a hyperv manager console az esxi vsphere client-hez képest. Ezt gondolom a vmware is látta, ezért 5.1 után már nem lesz ingyen vsphere client
-
ielektros
senior tag
válasz
Armagedown #19 üzenetére
Ezt igy nehez lenne... Nem arrol szol a dolog, hogy jobb vagy nem. Elsozor is, adott. Windows (kliens) host-on, Windows Guest-hez a virtualbox nalam sokkal silanyabbul dolgozik mint a Hyper-v. Tegyuk hozza, MEG JO, hogy a Microsoft altal irt oprendszereket a Microsoft altal irt Hyper-v egesz jo teljesitmennyel viszi Microsoft hoston
Ha mar VirtualBox akkor reszemrol inkabb VMware.
Nekem meg nincs eleg tapasztalatom a privat tesztelgetes utan, hogy merjek komolyabban nyilatkozni rola.
-
wolfnet
tag
Na legalább már látom mi is ez. Maradok a XEN nél
de az írásért köszi
-
Armagedown
őstag
Miért jobb ez mint például a VirtualBox ?
-
djgeg
őstag
Jó kis írás
Grat -
MrSealRD
veterán
Nagyon jó kis cikk...Köszi.
Ebből is megy egy próba remélhetőleg nemsokára.... -
Bsony
tag
nem bírok megbarátkozni ezzel a type2 hypervisorral, idegesít a teljesítmény visszaesés.
ezért hanyagolom a vmware féle type2 dolgokat is. Xen kerneles Ubuntuval jobban szeretek harcolni, nem beszélve a passtrough-ról, ami nem elhanyagolható.
-
GD
őstag
tegyük hozzá, hogy aki a telepített virtuálgépet a "loader" nevű megoldással szeretné örök életűvé tenni, furcsa meglepikben részesül hyperv alatt a következő boot-kor
-
ielektros
senior tag
Hat az, hogy Ubuntu-val bajod akadt, nem lepodtem meg... Nem egy "agyontamogatott" disztribucio Hyper-V alatt.. En csak feldobtam egyet par hete probabol. De mar levan gyalulva. Linuxoknak ott a VMware.
A gazdagep valoban alapbol a virtualis hardvert hasznalja. Szerintem nem akkora gond.... De nyilvan egy olyan kornyezetben ahol van 2-3-X dedikalt ethernet port, ott szepen szetlehet osztani ki melyik adapteren megy ki a halozatra. Nekem meg az a nonszensz, hogy barmelyik gepem WiFi-n csatlakozzon amikor a gazda gepen ott van a gigabit.
Koszi. Valoban a cikk nem azoknak szol akik mar lattak Hyper-V-t kozelebbrol. Kifejezetten ismerkedoknek.
-
McDog
aktív tag
Nagyon jó cikk. Köszi.
-
megema
őstag
Nekem legfrissebb Ubuntu és Kubuntu virtuális gépről sehogy sem sikerült External kapcsolóval csatlakozni a hálózathoz (Az Ubuntu rendszerprogram hibát is dobál időnként). A gép WiFi kártyáját állítottam be a kapcsolóhoz. Ami amúgy nagyon nem tetszik ebben az esetben, hogy a gazdagép is a virtuális adaptert használja. Nonszensz...
Úgy sikerült megoldani, hogy Internal kapcsolót hoztam létre, és megosztottam a WiFi adapter kapcsolatát a virtuális adapterrel. Így látja a hálózatot és ki tud menni netre is.
Amúgy a cikk jó lett (bár nekem nem mondott újat), köszi!
-
ielektros
senior tag
válasz
sevadevil7 #1 üzenetére
Pont ez az a hiba ami olyankor jon elo, hogyha a processzorod nem tamogatott. De ha megvagy rola gyozodve, hogy a processzorod-al mukodnie kellene, akkor pedig BIOS beallitasi gondod lesz.
-
akkor megkérdezem itt is, hátha jár erre valaki a megoldással: a virtuális gép felbontásának szabadabb beállítására létezik már valamilyen egyszerű mód (RDP-s fullscreen-en kívül)?
az a 4/8 MB-os grafikus kártya korlát eléggé zavaró tud lenni - nem beszélve a wide monitorok támogatásának hiányáról... köszi! -
vinibali
őstag
elég nagy baj, hogy idáig nem volt ingyenes. jó cikk, köszi
-
bugizozi
őstag
Jó kis írás, tetszik, grat. Én is meg akartam anno ezt valósítani, aztán rájöttem, hogy az S775 procik nem támogatják a SLAT-ot
-
Skyne
csendes tag
Szép írás, gratula!
Egy fontos dolgot tennék hozzá:
Hyper-V R2-nek alap követelménye a SLAT (=Second-Level Address Translation) Intel oldalon EPT-nek hívják és csak a nehalem vagy későbbi architecktúrára épülő processzorok tudnak, akinek régebbi van, neki lekell mondani erről a szolgáltatásról w8-on. -
sevadevil7
csendes tag
Nálam nem enged új gépet hozzáadni.
Kapcsolódni akar kiszolgálóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest