- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stee146
csendes tag
válasz
ielektros #80 üzenetére
Bocs, egyáltalán nem kötekedni akartam.
A cégnél van Microsoft Action Pack csomagunk, így eredetiben lehet egy csomó Microsoft terméket használni. Lassan valamiféle virtualizáció lenne aktuális, ezért utána néztem a lehetőségeknek. Vm ware, XEN, Hyper-v. Erről a háromról tudtam. Először a XEN akadt a kezembe, amivel tulajdonképpen elégedett is lennék (kipróbáltam), de a főnök Microsoft párti, ezért gondoltam utána nézek a Hyper-v-nek. Lehet, hogy részleteiben nagyon ügyes programocska, de ez, hogy egy meglévő rendszer alatt tud csak elfutni, manapság szerintem kevés. És hát megmondom őszintén ennek fényében nem is értem azt a hatalmas Microsoft ovációt, amivel ezt annak idején beharangozták... Akkor már évek óta voltak erre tökéletes megoldások. Szóval elég nagyot csalódtam a Hyper-v-ben. Mondjuk az a kérdés még nyitott, hogy szerver CORE alá felmegy-e. Mert akkor végülis nincs veszve minden. -
Stee146
csendes tag
Átolvastam a cikket, és a topikot is átfutottam.
Az lenne a kérdésem, hogy ha jól értem, akkor a hyper-v -nek nincs olyan funkciója, hogy egy tök csont üres gépre rátelepítem CSAK a hyper-v-t és arra teszek host-okat?
Csak egy már feltelepített rendszer "mellé" kerülhet hyper-v?Mert ez így eléggé gyengusz... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest