Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
"ki és milyen alapon írja elő nekem, hogy Linuxot csak a M$ hypervisorában használhassak? Ki és milyen alapon írja elő nekem, hogy Linux használatához meg kelljen vennem a Windows-t? Na, itt repül a választás szabadsága."
a választáshoz meg volt a szabadságod, mert csak az előretelepített OEM gépeken (ami főleg tablet/netbook) lesz ez a védelem. szóval minek vennél winnel előretelepített gépet, mikor linuxot akarsz rajta használni?
amúgy amit itt sokan félreértelmeznek az az, hogy az MS nem köcsögségből követeli meg ezt a technológiát, hanem mert ez egy jelentős lépés a rootkitek elleni védelemben. mint ahogy maga a technológia célja is a védelem, nem pedig a kicseszés, ezért is érhetők el hozzá a kulcsok. namost, ha a linux a licensze miatt nem tudja ezeket implementálni az az ő sara. bármennyire is próbáljátok ezt linux-elleni lépésnek beállítani, tisztán látszik, hogy nem az. ez egy lépés a jobb védelem felé, amit a linux nem támogat.
Szerk.: "Továbbá: ki és miért kötelez arra, hogy virtualizáljam a Linuxot?" - a legviccesebb az, hogy maga a linux

-
anulu
félisten
"Egyéb: ki és milyen alapon írja elő nekem, hogy Linuxot csak a M$ hypervisorában használhassak? Ki és milyen alapon írja elő nekem, hogy Linux használatához meg kelljen vennem a Windows-t? Na, itt repül a választás szabadsága."
??? Hyper-V Server ingyenes, köv változat is az lesz, VMWare Server ingyenes, Citrix XenServer ingyenes. mindegyekre felmegy az áhított linux. arra rakod fel, amelyik a legjobban illeszkedik az infrastruktúrádba. amúgymeg a hír a desktop W8-ról szól...

Új hozzászólás Aktív témák
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- D5 top - Heatkiller, EK
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest