- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazz, mekkora csúsztatás.
A világon nem csak desktopokon vannak linuxok, hanem szervereken is, ergo nem csak ennyi embert érint szarul a Microsoft legújabb versenyellenes magatartása, hanem sokkal többet.
GoodSpeed: hogy te mit feltételezel és mi a rögvalóság, két külön dolog. A hardvergyártók új drivereket sem voltak hajlandók írni a régebbi eszközökhöz Win7-re (pl. tunerekhez), mondván: ha Win7 alatt akarsz ilyen cuccot használni, vedd meg az újabb (egyébként az előbbivel teljesen megegyező) cuccot, ahhoz csináltunk Win7 drivert.
Ha az alaplapgyártó 2x is eladhatja ua. lapot, akkor le fogja szarni, te mit feltételezel és ha W8-at akarsz használni az ő lapjával, akkor szépen megveteti veled a rev2-3-4-5... -öt ua. lapból. Te pedig ehhez felállva tapsolsz - gratula.Egyéb: ki és milyen alapon írja elő nekem, hogy Linuxot csak a M$ hypervisorában használhassak? Ki és milyen alapon írja elő nekem, hogy Linux használatához meg kelljen vennem a Windows-t? Na, itt repül a választás szabadsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő