- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
choosen
tag
Miért? Ritkán nézegetem az asztalt, gép elindul, program lindít, megint leírom ritkán nézegetem órákig az asztalt, valószinü bennem van a hiba, de nekem a használhatóság fontosabb szempont. Az asztali gépemen sincs háttér, biztos igénytelen vagyok. Amiket gyakorlatilag eldugtak ill. nem látsz a képernyőn az egy átlag felhasználónak nem is kell,ha valamit telepítesz akkor megjelenik csempén és már tudod is használni. Ennyi ilyen egyszerű win8-at használni.
-
choosen
tag
válasz
orimate86 #67 üzenetére
Hmm érdekesen állsz hozzá.
Ha megnézted volna jobban rájöttél volna hogy itt is egygombos keresést lehet beállítani,a start menü meg nekem nem hiányzik,ott a metro ui helyette.
Nem tudom milyen ikont hiányolsz? A hátteret pedig lehet változtatni.
Szerintem a felhasználói élmény nem azon mulik hogy hogy néz ki a rendszer hanem hogy,milyen gyors,nekem kb addig kell a win felület amíg elindítom a kívánt programot,ritkán nézegetem az ikonos képernyőt.Nekem a laptopomon ez megy hibátlanul.egyszerűbb a kezelése átláthatóbb,én használtam és használom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest