- Fotók, videók mobillal
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
AlexTheCube #74 üzenetére
Csak a Modern UI-s programokat szidtam (pl. W8-as Skype), és eme véleményemet továbbra is fenntartom.
-
turbulencia8
őstag
Ez azért is lehet, mert a Modern UI-s hulladék alkalmazások beállítási lehetőségeik (esetenként a stabilitásuk is) általában konvergálnak a zérushoz. És a W8-asoknak tényleg javaslom a klasszikus desktop skype offline telepítőjét ismét (mivel a sima skype telepítő pont a 8-as oprendszerre hivatkozva megakad) :
http://www.skype.com/go/getskype-full
Sokáig bíztam benne, hogy a csempés rendszer jó lesz. És telefonon a látványos is (androidos mobilon Launcher8-at használok), de ezek a gagyi RT-s alkalmazások teljesen elvették a kedvemet a Modern UI-től.
A 8.1-nél legjobban a Gépházba mélyebben integrált Vezérlőpulttól tartok. Ha az is ilyen gagyi lesz, mint a RT-s cuccok jó része, a 8.1-et már nem fogom feltenni. Már W8-at is Classic Shell-el használom, kerülve a csempéket. (Jelenleg egy dolgot nem tudok megkerülni a W8 Gépházánál: a Nokia bluetooth fülesem csatlakoztatását innen tudom csak elindítani. Mivel adott eszközre a jó kis Gépházban semmilyen beállítási lehetőség nincs (W7 alatt volt külön headset v. sztereó kapcsolat), csak ráböksz az eszközre, és onnantól teljesen véletlenszerű a bluetooth kapcsolat létrejötte. Sokszor desktop-ról újra kell telepítenem a fülest, hogy működjön.) -
turbulencia8
őstag
válasz
AlexTheCube #64 üzenetére
A W8-ba nem feltétlen kell online MS-fiókkal belépni, még meghagyták a helyi fiókok lehetőségét is. Utóbbi legalább nem szinkronizálja az összes bizalmas adatodat felhőre (az NSA gondolom hozzáfér anélkül is persze).
-
turbulencia8
őstag
Persze, csak akárhányszor letöltöttem a honlapról desktop kliens online telepítőjét, az mindig elakadt telepítéskor, sosem szedte a programállományt. Amúgy jogtiszta 64-bite W8 Pro-m van, és a saját gépemen kívül még egy W8-as laptopon teszteltem, ott sem működött a normál (skypesetup.exe-s) telepítés. Miért keltenék rémhírt? (Gondolom magadból indultál ki.) A másik téma, hogy az Áruházból leszedett Modern UI-s progik mindegyike béna (pl. MindigTV, W8-as Skype), szintén általános véleménynek mondható az ismerőseim között.
-
turbulencia8
őstag
Ami a 8-asban van skype, az borzalom, semmilyen beállítási lehetőség nincs. Olyan, mint az Áruházban lévő összes RT-szerű szutyok. Alig tudtam visszarakni a desktop verziót, csak offline telepítővel sikerült. Innen letölthető 8-asra is a klasszikus skype. Amúgy a W8-at én is szeretem, de az Áruházi programok nevetségesek.
http://www.skype.com/go/getskype-full
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest