- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
xthemax
csendes tag
Hello!
Én a következőre gyanakszom a win10 ingyenességével kapcsolatban:
Úgy gondolom, hogy az MS egy pénzlehúzó banda.. a hallottak teljesen ellentétesek az eddigi üzletpolitikájukkal..
Szerintem valóban ingyenes lesz a W10.... eleinte...hogy minél több ember váltson. Aztán átvált fizetőssé, vagy a frissítések, egyes modulok, szolgáltatások stb. formájában.
Ugyan már miért csak egy évig lehet upgradelni? ... Ez is ezt támasztja alá... Tovább nem akarják húzni bevétel nélkül..
De ne legyen igazam..
-
törölt tag
Hmm... érdekes. A neten az MS a felsorolásba beírta a tesztverziót is, apró betű ott még nem volt (nem mentem tovább, lehet, hogy írták volna). Elég sokan vettek amúgy ilyen akciós rendszert, és a kutya nem nézte, hogy volt-e alapja neki. Jól tudom amúgy, hogy a végfelhasználóknak nincsenek számlamegtartási meg egyéb kötelezettségei, mint egy vállalatnak? Tehát ha gondolta, eldobhatta a régi kartondobozos XP-t meg a matricázott gépházat nyugodtan, és akkor lehet erre hivatkozni. Szerintem nem elvárható, hogy mondjuk egy Win98-ról upgradelt XP, arról Vista, 7, 8 és 10 miatt a 98 minden papírját az ember megtartsa ameddig Windows fut a gépen.
Mindenesetre várom nagyon az új rendszert, a frissítéssel nem lesz gondom, tuti felrakom majd.
-
Khan13
senior tag
Mint a DreamSparkos Windows. Oda is kell egy legális alap, de anélkül is érvényesnek mondja magát.
(#75) rbertkrl:
Egyértelműen. Bár most mintha Phone Insider lenne a neve.(#77) DS39:
Eltárolják. Windows 8-ra frissítés is csak korlátozott ideig volt nagyon olcsó.(#78) vlevi:
Elképzelhetőnek tartom, hogy megoldják. Nyilván egy tiszta telepítés lenne a legjobb egy ennyire új rendszerhez. Még akkor is, ha az upgrade is működik, illetve innentől kezdve az lesz az alapértelmezett (legalábbis ezt tervezi a MS). -
DeFranco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EA Sports WRC '23
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest