- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Szent sz@r mik ezek az ikonok... Nagyon gyorsan csináljanak vele valamit, ez kifejezetten irritáló...
-
Namelesske
addikt
-
RaZroX
addikt
Azt tudni, hogy a kezelőfelület megrajzolása végleges-e ? Konkrétan a Visual Style-ra gondolok illetve az ikonokra.
-
Tikakukac
titán
Kedvenc képem: ez
Ez az igazi komikum.
-
BDave
őstag
Igen, szerintem is van mögötte valós termék, ami majdnem fogyasztható státuszban van. De azért kíváncsi leszek a megvalósításra, van benne azért egy kis félsz - lévén Microsoft készíti. Meg az is kérdéses számomra, hogy megváltja-e a világot az új böngésző...
Azon meglepődtem, hogy titokban tudták tartani és nem szivárgott ki róla semmi. Vagy csak hozzám nem jutott el.
-
BiP
nagyúr
Itt az a durva, hogy nem csak egy álomképet, egy koncepciót mutattak be, hanem egy működő terméket.
Nem feltétlenül piacérett még, de úgy tudták demózni, hogy fogyasztható szinten működött.
Élőben prezentálták, nem kísérleti körülmények között, és maga a cucc formája is egy kereskedelmi termék benyomását keltette. (nem egy drótokkal teletűzdelt betonkocka volt a fején, hanem könnyen hordható, dizájnos cucc))Persze ha előjön a szkeptikus énem, azt mondja - ezt a demót elő lehetett adni színjátéknak is, működő termék nélkül, bár ennyi újságíró előtt elég kockázatos.
Viszont mégiscsak hiszem, hogy ez úgy működött, ahogy láttuk. És az viszont tényleg sci-fibe illő. -
BDave
őstag
Ígéretesnek hangzik, de a gyakorlatban biztos máshogy lesz.
Súrolják a sci-fit.
-
BiP
nagyúr
Bár az újságírók többsége apple gépeken dolgozott, Apple alkalmazott szerintem nem nagyon volt ott.
Viszont 100%, hogy nézték a streamet. Publikus bemutató volt, és mivel konkurrencia, őket is érdekli.
(bár valószínűleg nekik kevesebb újdonság volt, mint a laikus publikumnak)
-
Zolik
senior tag
vajon hány apple alkalmazott ült ott vagy nézte a steamet?
ballmer távozása óta úgy érzem az MS végre kezd magára találni és jó irányt vett a cég.
csak így tovább! -
BiP
nagyúr
válasz
Namelesske #119 üzenetére
No offense tényleg, a tartalomra semmi panasz nem lehet, SŐT, csak egy újságnál mégis rontja az összképet.
Viszont a mostani W10 coverage-ért extra gratula, a legrészletesebb tudósítás, amit találtam a neten.
Tavaly a Verge tudósítás volt ilyen szintű. -
ZoliBen
tag
Apple trollkodás a konferencián
-
BiP
nagyúr
Nagyon rosszul látod.
Nem jótékonysági intézmény, ez tiszta sor. Viszont a licenszpolitikájuk teljesen világos, és normális.
Sőt, ha azt nézem, tök engedékeny.
Lesz 1 év ingyen váltani korábbi rendszerről. Aki ennyi idő alatt nem jut el addig, hogy neki ingyen kellene, az később bánhatja, hogy meg kell venni.
De akinek már megvan, (pl. upgrade-elt ingyen vagy megvette boltban), annak miért lenne fizetős a frissítés?
Biztonsági frissítés biztos ingyenes marad, extra (nem alapvető) plusz szolgáltatásokért meg miért is ne kérhetne pénzt, ha akar?
7-ről 8-ra is tök kedvezményes volt az upgrade, a 8.1 egyenesen ingyenes volt (pedig azért többet hozott, mint egy Service Pack).(#59) CybonTom: Akkor aki ezt írta, tanuljon meg először angolul, utána írkáljon.
(#68) azopi74 : Windows Update-en keresztül lesz.
Már kiadták azt az alkalmazást, ami felpatcheli a Win7/8.1-et, hogy le tudja majd tölteni Windows Update-en a Consumer Preview-t, amint elérhető lesz.
Feltételezem, hogy a végleges is így lesz megoldva. Korábban említették, hogy a 8->8.1-es Store-os megoldás zsákutca, azt is áttolják Update-re (vagy már át is tették, nem tudom)
Technikailag szerintem meg úgy lesz megoldva, hogy az 1 év leteltével az Update nem fogja felajánlani.
Persze én is csak tippelgetek, de az eddigi infók fényében ez tűnik logikusnak.(#73) Tesla93: Elég durva, Google Glass elbújhat. De ránézésre sincs 1 kiló. 4-500gramm max. (procival, akksival, mindennel együtt)
(#75) rbertkrl + (#76) Khan13: Igen, van Phone Insider nevű app, de nincs megerősítve, hogy ez lesz az.
De annak ellenére, hogy arról volt szó, hogy most itt szépen elárulják a részleteket, azon kívül, hogy február első hetében várható az első mobilos W10 preview, semmit nem tudtunk meg. Mennyire publikus, milyen formában, stb.? Persze időben kiderül minden, de azért jó lett volna valami konkrétum.(#84) tothmaxy182: Ha jól értelmeztem és láttam, akkor a Minecraft meg lesz rá csinálva. (hurrá annak, aki játszik vele).
De ha tényleg kijön a cucc, megfizethető, akkor a játékfronton is rengeteg lehetőség van vele.
Most durván fog hangzani, de ezzel az Augmented reality-vel bizonyos játékok nagyobb élményt adhatnak, mint akár az Oculus Rift. (másra - főleg hardcore játék - meg az az alkalmasabb).- Windows RT vonatkozásról én is szívesen hallottam volna, bár már azzal megelégednék, ha a mobilos W10 felmenne az ARM-os tabletre (2520).
-
xthemax
csendes tag
Hello!
Én a következőre gyanakszom a win10 ingyenességével kapcsolatban:
Úgy gondolom, hogy az MS egy pénzlehúzó banda.. a hallottak teljesen ellentétesek az eddigi üzletpolitikájukkal..
Szerintem valóban ingyenes lesz a W10.... eleinte...hogy minél több ember váltson. Aztán átvált fizetőssé, vagy a frissítések, egyes modulok, szolgáltatások stb. formájában.
Ugyan már miért csak egy évig lehet upgradelni? ... Ez is ezt támasztja alá... Tovább nem akarják húzni bevétel nélkül..
De ne legyen igazam..
-
Воланд
titán
válasz
parandroid #103 üzenetére
jelen esetben a windows as a service azt takarja, hogy folyamatosan jonnek majd a rendszerhez az uj funkciok, nem egy uj foverzioval. de elofizeteses modell nincs.
-
törölt tag
válasz
tatararpad #96 üzenetére
A példámban végig volt frissítési alap, hiszen a 98-ról XP-re való upgrade jogtiszta, és jogalap a Vistára frissítéshez az XP, és így tovább.
woland_y2k: Én sem másztam nagyon bele, de elgondolkoztam egy ilyen nem túl valószínű eseten. Ezek a licencelős dolgok érdekesek.
Komplikato: Az upgrade-hez nem szükséges aktivált rendszer, elég a telepítőlemez és a telepítés. De amúgy a régi ház leselejtezésével (amin a matrica van) el tud veszni, viszont a számla igazolja a vásárlás tényét (ahogy a digitális számla is a 8 vásárlásakor). De ha csak telepítőlemez van, a telepítés ellenére nem lesz jogtiszta, ez igaz.
De igazából életszerűtlen kicsit, meg off is, ezért bocsi
Nekem szerencsére ezzel nincs gondom, legalábbis remélem minden jól fog menni a frissítésnél.
-
azopi74
addikt
Windows RT 8.1-re már több, mint egy éve oldják a jailbreaket, de sehol semmi
Be is halt teljesen a winARM homebrew/recompile/porting scene az RT 8.1 után és a jailbreak rés befoltozása után, pedig nekem az is bőven elég lenne, ha az eddig ARM-ra fordított opensource desktop appokat futtathatnám a Surface 2-n. Van köztük egy pár must have alkalmazás. De ha végleg eltávolítja a win10-el a desktopot az ARM-os cuccokból az elég nagy kibaszás a surface vásárlókkal. Főleg, hogy az office gemini GUI-ja kétlem, hogy full funkciós (office rt desktop 2013 funkcionalitású) lenne. -
tjb007
nagyúr
Ők nem, de nagyon sokan ezt vizionálták a one Windows for all device miatt (meg még mást is).
x86-os WindowsPhone10-et futtató telefon meg nem lesz, ahogyan Windows 10-et futtató sem. Aztán hogy a következő rendszernél mi lesz az már a jövő zenéje.(#85) aprokaroka87
Gyakorlatilag meg nem futna.
Az ARM-nek meg pont nem áll érdekében bármilyen formában is foglalkozni az x86-tal. Már maga az ötlet is a sci-fi kategória.(#88) azopi74
Plusz ott van az is, hogy senkinek sem állna érdekében ez.
(#106) alevan
Eddig sem tudták megoldani, ezután sem fogják.
-
azopi74
addikt
válasz
Komplikato #93 üzenetére
"Miért ne lehetne egy x86 procin x86 alkalmazást futtatni?
"
Mert például nincs API támogatás az OS-ben
Vagy le van tiltva a futtatás (lásd Windows RT, ott miért nem lehet egy nem jailbreakelt ARM-os procin ARM-ra fordított Windows desktop appot futtatni?)
Arról volt szó, hogy a 9 inch alatti tabletekre és telefonokra szánják a Windows 10 mobil, WinRT only verzióját, a pc-kre, nagy tabletekre, (9inch felett) convertible-ekre és hibridekre meg a fullosat (deskop mode-dal). De jelenleg a piacon ARM-osból csak nagy tablet van, kis (9" alatti) tabletből meg csak x86-os van
-
vlevi
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #95 üzenetére
"retteghetnek az Androidos táblák és az iPad is,"
Ezzel csak az a baj, hogy az a néhány alkalmazás, amit androidos táblán és telefonon használok, azok nincsenek meg, vagy nagyon kezdetlegesen a windows boltjában. Androidos gmail szerintem jobb, mint a posta, RSS hírolvasóból sem találtam megfelelőt, satöbbi.
Ez persze a jövőben nagyot változhat, de azért mégiscsak eltelt már több, mint 2 év a win8 indulása óta. -
tothmaxy182
őstag
válasz
aprokaroka87 #100 üzenetére
Gúnyolódhatsz, de amennyibe egy iPad kerül, azért várhatóan egy elég frankó x64-es Win10-es táblát lehet majd kapni, ami kb 10-szer több dologra lesz használható, mint egy iPad (ha akarom tablet, ha akarom notebook, ha akarom desktop)...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #95 üzenetére
rettegni fognak,sőt az Apple elmegy kertészetbe almát venni.
-
tothmaxy182
őstag
Nah, összegezve: A desktop és tabletes felület nagyon tetszik, piszok jól lehet a kettőt kombinálni, szerintem ez a jövő.
A mobil UI-ban kicsit csalódtam, több változást vártam, de még nem írom le, majd meglátjuk!Összességében nagyon tetszik az új Win, és ha a Windows-os tabletek árát lejjebb tudják szorítani valahogy, akkor retteghetnek az Androidos táblák és az iPad is, mert egy x64-es Win10-es tábla sokkal sokrétűbb lesz, mint a most ismert megoldások!
Egyelőre szerintem nagyon pozitív e Satya Nadella éra, jók a változások, most figyelnek a felhasználókra, csak így tovább!
-
törölt tag
Hmm... érdekes. A neten az MS a felsorolásba beírta a tesztverziót is, apró betű ott még nem volt (nem mentem tovább, lehet, hogy írták volna). Elég sokan vettek amúgy ilyen akciós rendszert, és a kutya nem nézte, hogy volt-e alapja neki. Jól tudom amúgy, hogy a végfelhasználóknak nincsenek számlamegtartási meg egyéb kötelezettségei, mint egy vállalatnak? Tehát ha gondolta, eldobhatta a régi kartondobozos XP-t meg a matricázott gépházat nyugodtan, és akkor lehet erre hivatkozni. Szerintem nem elvárható, hogy mondjuk egy Win98-ról upgradelt XP, arról Vista, 7, 8 és 10 miatt a 98 minden papírját az ember megtartsa ameddig Windows fut a gépen.
Mindenesetre várom nagyon az új rendszert, a frissítéssel nem lesz gondom, tuti felrakom majd.
-
Komplikato
veterán
Miért ne lehetne egy x86 procin x86 alkalmazást futtatni?
Más kérdés, hogy se az atom nem egy Izom Tibor, se a Bing gépekben lévő 1-2GB nem elég normális futtatásra, a csodás Intel HD cucchoz meg ősi Intel szokás szerint nem lesz driver, de ezeket leszámítva biztos menne a W10 rajtuk. Csak minek?Aki ilyet akar vegyen új generációs Intel motyót, 200K körül már kapni pl. Asus-t. 30K tableten szenvedés lesz.
-
Воланд
titán
válasz
#58000384 #90 üzenetére
az nem volt jogalap, csak technikailag volt megoldva. de oda is kellett egy korabbi, eredeti win.
-
tothmaxy182
őstag
válasz
Victoryus94 #86 üzenetére
Jó, de a szobám elég kicsi, és hamar unalmassá válna. Viszont ha pl egy egész utca válna játéktérré, és ahogy végigmegyek az utcán, úgy bukkannak fel a zombik innen-onnan, és így kell irtani őket, az nagyon fun lenne!
-
azopi74
addikt
válasz
aprokaroka87 #85 üzenetére
"viszont azt máig nem értem hogy egy arm cpu miért nem ismeri az x86 utasitáskészletet."
Ha technikailag meg is lehetne oldható (pl code morphing-gal), jogilag akkor se lenne járható, hacsak meg nem állapodik a gyártó az intel-lel és az AMD-vel az x86/x64 licenszeléséről.
-
Khan13
senior tag
válasz
aprokaroka87 #85 üzenetére
A mobil kiadásban nincs / nem publikus a win32 API. Az Intel pedig nem adja meg az engedélyt arra, hogy bárki használja az x86-ot. Jelenleg rajta kívül az AMD és a Via jogosult rá csak, ha jól tudom.
-
Victoryus94
őstag
válasz
tothmaxy182 #84 üzenetére
Vagy elkészítik "zöld háttérrel", és a szobádba támadnak a zombik
-
aprokaroka87
nagyúr
viszont az intelnek vannak x86 alapú soc-i,elvileg azokon futnia kell
viszont azt máig nem értem hogy egy arm cpu miért nem ismeri az x86 utasitáskészletet.
Várom a w10-et,viszont szerintem ezt ne nevezzük egységes rendszernek,az ui skálázodást a konkurensek megoldották már. -
tothmaxy182
őstag
Erre a hologramos szemüvegre milyen frankó fps-t lehetne fejleszteni...
Mondjuk a játékfejlesztő stúdió megcsinálja játéktérnek a Váci útcát, te kimész a Váci útra a fejeden ezzel a cuccal, és már jönnek is a hologram zombik, végig a Váci úton... -
fuze
őstag
Ha már virtuális valóság szemüveg van kartonpapírból, legyen már ebből is
-
edari
őstag
válasz
tatararpad #81 üzenetére
Vállalati környezetben az a TV nagyon jó lesz (meeting, training). Egyértelműen nem otthonra való.
-
tatararpad
őstag
Többet vártam. Eddig amit mutattak azt vagy már tudtuk, vagy számomra totálisan érdektelen (Cortana meg a TV).
-
-
Khan13
senior tag
Mint a DreamSparkos Windows. Oda is kell egy legális alap, de anélkül is érvényesnek mondja magát.
(#75) rbertkrl:
Egyértelműen. Bár most mintha Phone Insider lenne a neve.(#77) DS39:
Eltárolják. Windows 8-ra frissítés is csak korlátozott ideig volt nagyon olcsó.(#78) vlevi:
Elképzelhetőnek tartom, hogy megoldják. Nyilván egy tiszta telepítés lenne a legjobb egy ennyire új rendszerhez. Még akkor is, ha az upgrade is működik, illetve innentől kezdve az lesz az alapértelmezett (legalábbis ezt tervezi a MS). -
edari
őstag
Ez a hologrammos dolog nagyon impozáns, de jobb lenne ha nem kéne egy 1kg-os cuccot a fejemen hordani.
-
DeFranco
nagyúr
-
Khan13
senior tag
válasz
Retekegér #65 üzenetére
Gondolom vagy a telepítő felismeri miután rányomtál az upgrade opcióra (nem tiszta telepítés), vagy megeszi a legális W7 - W8.x kulcsot. Bár utóbbiban kételkedem azért is, mert csak egy évig él ez a lehetőség.
(#66) vlevi:
Azért ettől egy picit több kell egy telefonhozAmúgy van már x86 telefon, és jelentettek is be újabbakat. Plusz pont a W10 kapcsán pletykálnak is valami komolyabb x86-os darabról.
-
rbertkrl
aktív tag
Most akkor tulajdonképpen milyen build jön februárban telefonokra?
-
vlevi
nagyúr
Az egységes megjelenésen szerintem sosem érteték azt, hogy a régi desktop programok is futni fognak telefonon. Az számomra mindig világos volt, hogy a ModernUI egységesitéséről van szó.
De a napokban gondolkodtam azon, hogy az Atom Z73xx sorozat, ami tabletben olyan nagyon bevált, van mar belole 8" méretben is. Ha mégegykicsit kisebb lenne, és kerülne bele 3G modem, akkor az ugye már egy x86-s CPU-s telefon?
Azért az odavágna rendesen -
Retekegér
MODERÁTOR
Hű, ez az ingyenes upgrade felkeltette az érdeklődésem. Egy dobozos Win7 esetében vajon ez hogy működik?
-
XFishboneHUN
senior tag
adjon valaki egy youtube-os linket!
-
azopi74
addikt
válasz
aprokaroka87 #57 üzenetére
Ha ARM-os az a telefon, akkor biztosan nem
-
tjb007
nagyúr
válasz
Igen, x86-os/x64-es programokat ezután sem fogsz tudni futtatni a telefonokon.
-
Khan13
senior tag
válasz
Azt mondták is, hogy win32 (tehát x86) alkalmazások nem, de a Store alkalmazások minden eszközön menni fognak. A UI pedig a kijelző méretével skálázódik (lásd Office demó).
-
CybonTom
tag
"Ingyenesen frissíthetnek majd a felhasználók az első évben Windows 7-ről, 8.1-ről és Windows Phone 8-ról is (!)."
Remélem ez igaz lesz, mert máshol meg azt olvastam, hogy csak 8.1-ről lesz először ingyenes a frissítés és 1 év elteltével lehet majd ingyenesen win 7-ről is (amit nem is értettem, hogy miért is lenne ennek értelme, de hát ms
).
-
aprokaroka87
nagyúr
tehát a W10 minden eszközön egyforma ui felépitést és dizájnt igér,de gondolom hogy ez nem köbe vésett szabály,hogy ugyanugy nézen ki minden eszközön.
Illetve ez az egységesités csak ui szinten zajlik le,egy Windowsos telefon továbbra sem tudja futtatni az asztali x64/86 appokat.ugye jól tudom? -
Cold5
senior tag
Otthoni xbox-ról lehet streamelni a játékot, mondjuk egy tabletre...
Mennyi lesz egy dobozos Windows 10 vajon? Erről nem beszéltek...
-
Petyyyyy
addikt
Amit eddig olvastam, röviden úgy tudnám összefoglalni: kész besz@rás.
Túl jónak ígérkezik, hogy igaz legyen. -
tixem
addikt
engem az érdekelne, hogy pl egy kínai tab-ot ha veszek pl voyo a1 mini akkor azon is mehetek 10-re?
Továbbá nagyon várom, hogy mikor és miként lesz elérhető az új rendszer WP8-cal kiadott készülékekre. Mert hát azt ígérték elérhető lesz.
-
medica
senior tag
youtubon gond nélkül megy
jónak néz ki így elsőre -
Mate
nagyúr
Nekimennek vajon Steam-nek valamilyen formában?
-
azopi74
addikt
Volt szó arról, hogy mire lehet frissíteni majd Windows RT-s nagy tabletekről/hibridekről/convertible-ekről? (elsősorban Surface és Surface 2 érdekel) Mert a kis tabletes/phabletes/telefonost bemutatták, de ezekre nem igazán az lenne való
a) Semmire
b) a Windows 10 telefonos/kistabletes verziójára, elfelejtve a desktop módot
c) a Windows nagytabletes/desktop verziójára ARM kiadásban (esetleg továbbra is letiltva a 3rd party desktop appok futtatásának lehetőségét)
Erről elég nagy a qss, vagy volt szó erről? (nem tudom sajnos nézni) -
gerii
addikt
Remélhetőleg az új notebookok árai is 20-30k-t csökkennek majd ezzel
Win7-ről pedig csak az ingyenes frissítéssel lehet eltéríteni a felhasználókat. Talán én is frissítem majd, de pénzt nem adnék ezért, ahogy sokan mások sem. -
Korcsii
őstag
Az első sorban világítanak ám az almák a Macbookok hátulján.
-
bepken
veterán
nekem az eddigiek alapján tényleg tetszik, (TP is fent van) de egy dolgot nem igazán tudok megérteni...
miért kell a cortana keresősávját statikusan kitenni a tálca bal oldalára? szerintem akkor már inkább egy cortana ikon, amire ha ráböksz vagy ráviszed az egeret, akkor előjön a beviteli mező. (vagy valami ilyesmi)néhány rögzített ikon, plusz mellé pár megnyitott alkalmazás és már tele is van a tálca. a jelenlegi felbontásommal az a sáv most a tálca 1/5ét el is venné (az ~3 db ikon helye)
de igazából nem fogok ilyesmin fennakadni, mert nyilván ki is lehet majd kapcsolni ezt a keresősávot.
-
ManUnited
aktív tag
Erről az ingyenes frissítésről win7ről van több infó valahol? Pl. az én win7es vaio laptopomról is ingyen frissíthetek majd vagy csak akik megvették dobozosan?
-
BiP
nagyúr
Szerintem az a cél, hogy a Win8-ra át nem tért Win7 usereket is átcsábítsák a frissebb rendszerre. Ill. hogy ne legyen annyira töredezett a használt OS-ek aránya.
Az XP-n ragadtakat már a Win7-re próbálták átcsábítani korábban, szerintem az már egyáltalán nem fókusz. Aki eddig nem váltott, arra nem nagyon lehet hatni egy Win7->Win10 upgrade-del sem. -
djculture
félisten
Ebben az ingynes frissitésben nem nagyon értem mi a rációja a cégnek, nem vagyok hozzászokva hogy ilyen jófej a microsoft
-
vlevi
nagyúr
Azt ki tudja, hogy a tech preview mikor frissül? Jelenleg a win7-t használom a gépemen, de ha frissül a 10-es, akkor átdugom a gépben a másik winyót, és akkor a 10-es jön majd be. Ha van frissítés, adok neki mégegy esélyt...
-
BiP
nagyúr
18:42-ről kimaradt 2 fontos újítás, amire sokat panaszkodtak korábban:
A notification centerbe most már nem csak 4 (1520 esetében 5) gombot lehet tenni, hanem sokkal többet.
Ill. rendet tettek a Beállítások között, ugyanolyan struktúrát kapott, mint a PC-s Windowsos Control Center (Win10-ben persze ugyanúgy Settings)(#29) mate3553: Nem kicsit részletesebb. (bár DW-vel egy problémám mindig van, a béna helyesírás).
Itt a PH-n úgy látom, a blogformátum helyett inkább egyből úgy írnak, ami utólag (nem élőben) is sokkal fogyaszthatóbb, cikkszerű formátumot at.(#31) vicze1 : Persze, egyszerre csak 5-öt látsz, de ettől még bepakolhatsz többet, nem kell kizárólagosan kiválasztanod azt a 4/5-öt, amit használsz.
Amúgy belépett a Settingsbe, ahogy láttam. kép(#32) DS39: Ehhez kell alapnak egy legális Win7. Sokan itt bukják a dolgot
-
Mate
nagyúr
Aki nem tudja nézni, az itt kicsivel több infót megtalál, mint ph-s cikkben
-
vlevi
nagyúr
"Komolyan, ne legyél már ilyen telhetetlen."
Nem vagyok. Igazából azt sajnálom picit, hogy a win8 megjelenésekor nem spájzoltam be, mert akkor még XP-ről is olcsón lehetett frissíteni 8-asra.
De még várjuk ki a végét, mert előbb kíváncsi vagyok, jó-e ez a 10-es nekem. Mert, az igazat megvallva, 8 óta mindegyikből felraktam a publikus próbaváltozatokat, de olyannagyon nem győzött meg. Egy dolog, ami biztos, a Binges Cortanát tuti, hogy nem használnám. -
Wyco
aktív tag
válasz
Mohhoj1986 #23 üzenetére
Burzsuj
-
vicze
félisten
Jéj eltűnt a hányás beállítások WP-ről. Viszont Desktopon borzalom lesz ez a szar, a beállítások 50% el fog tűnni a fenébe.
-
Mohhoj1986
tag
Nekem egyszer sem akadt meg meg.
-
Def26
félisten
Eddig nekem nagyon tetszik.
(a csávó frizurája kész, lol)
-
Wyco
aktív tag
válasz
XFishboneHUN #18 üzenetére
Marmint ket masodpercenkent...remeljuk a termék ennél stabilabb lesz...
-
vicze
félisten
válasz
XFishboneHUN #18 üzenetére
Hát csak 1 fokkal jobb mint az Apple Live stream.
-
XFishboneHUN
senior tag
ez nézhetetlen gyerekek! 20 másodpercenként megakad a közvetítés!...
-
medica
senior tag
aki látja mesélje el mi történik
-
tothmaxy182
őstag
Hát ez eddig rohadt jó!
Erre vártam! Ha akarom tablet, ha akarom desktop, és alkalmazkodik a használati módhoz! Ez az, ami elég elb.szott volt a Win8-ban... Itt viszont úgy fest nagyon eltalálták! -
vlevi
nagyúr
""Ingyenesen frissíthetnek majd a felhasználók az első évben Windows 7-ről, 8.1-ről és Windows Phone 8-ról is (!).""
Nekem is ezen akadt meg a szemem, de nagyon.
Már csak az a kár, hogy az XP kimaradt a felsorolásból
De ezen nem csodálkozok, az XP alól már nagyonrégen kiment a támogatás. -
Mate
nagyúr
"Ingyenesen frissíthetnek majd a felhasználók az első évben Windows 7-ről, 8.1-ről és Windows Phone 8-ról is (!)."
Ezt hogy kell érteni?
Ha pl. most veszek win 7-et, akkor első évben kérhetek ingyen egy win 8 kulcsot, vagy csak első évben updatelhetek, de ha később újra akarom rakni a rendszert (1 év letelte után) akkor már meg kell vennem a win10-et?
-
vicze
félisten
Ingyen Windows.
Esnek már a részvény árak?@Victoryus94: Nem csak ott nézhetetlen, rettenetesen akad.
-
Victoryus94
őstag
Igazán várhattak volna még 1-2 órát.. (amíg hazaérek) mobilneten nézhetetlen..
-
Воланд
titán
es ehhez miert is nem volt jo az elozo cikk, ahol mar kommentek is vannak?
-
Zedz
addikt
Nálam nézhetetlenül akad a stream.
-
medica
senior tag
tátott szájjal figyel mindenki
-
sirdenis
tag
Micsoda érdeklődés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest