- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nagyon rosszul látod.
Nem jótékonysági intézmény, ez tiszta sor. Viszont a licenszpolitikájuk teljesen világos, és normális.
Sőt, ha azt nézem, tök engedékeny.
Lesz 1 év ingyen váltani korábbi rendszerről. Aki ennyi idő alatt nem jut el addig, hogy neki ingyen kellene, az később bánhatja, hogy meg kell venni.
De akinek már megvan, (pl. upgrade-elt ingyen vagy megvette boltban), annak miért lenne fizetős a frissítés?
Biztonsági frissítés biztos ingyenes marad, extra (nem alapvető) plusz szolgáltatásokért meg miért is ne kérhetne pénzt, ha akar?
7-ről 8-ra is tök kedvezményes volt az upgrade, a 8.1 egyenesen ingyenes volt (pedig azért többet hozott, mint egy Service Pack).(#59) CybonTom: Akkor aki ezt írta, tanuljon meg először angolul, utána írkáljon.
(#68) azopi74 : Windows Update-en keresztül lesz.
Már kiadták azt az alkalmazást, ami felpatcheli a Win7/8.1-et, hogy le tudja majd tölteni Windows Update-en a Consumer Preview-t, amint elérhető lesz.
Feltételezem, hogy a végleges is így lesz megoldva. Korábban említették, hogy a 8->8.1-es Store-os megoldás zsákutca, azt is áttolják Update-re (vagy már át is tették, nem tudom)
Technikailag szerintem meg úgy lesz megoldva, hogy az 1 év leteltével az Update nem fogja felajánlani.
Persze én is csak tippelgetek, de az eddigi infók fényében ez tűnik logikusnak.(#73) Tesla93: Elég durva, Google Glass elbújhat. De ránézésre sincs 1 kiló. 4-500gramm max. (procival, akksival, mindennel együtt)
(#75) rbertkrl + (#76) Khan13: Igen, van Phone Insider nevű app, de nincs megerősítve, hogy ez lesz az.
De annak ellenére, hogy arról volt szó, hogy most itt szépen elárulják a részleteket, azon kívül, hogy február első hetében várható az első mobilos W10 preview, semmit nem tudtunk meg. Mennyire publikus, milyen formában, stb.? Persze időben kiderül minden, de azért jó lett volna valami konkrétum.(#84) tothmaxy182: Ha jól értelmeztem és láttam, akkor a Minecraft meg lesz rá csinálva. (hurrá annak, aki játszik vele).
De ha tényleg kijön a cucc, megfizethető, akkor a játékfronton is rengeteg lehetőség van vele.
Most durván fog hangzani, de ezzel az Augmented reality-vel bizonyos játékok nagyobb élményt adhatnak, mint akár az Oculus Rift. (másra - főleg hardcore játék - meg az az alkalmasabb).- Windows RT vonatkozásról én is szívesen hallottam volna, bár már azzal megelégednék, ha a mobilos W10 felmenne az ARM-os tabletre (2520).
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest