- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Jo,akkor arra talalj megoldast,hogy mukodjon a touchpadem linux alatt.
Mikozben a windoz ,,plug n play",vagyis telepites utan tenyleg minden mukodik,az sd kartya olvason keresztül a wifin at,minden...addig linuxon fel napnyi kereses,es telepitgetes utan sem jo.
Ja,es minek hasznaljak linuxot,ha 1) eredeti win-t adtak a gep melle 2) egy fokkal nem talaltam gyorsabbnak a rendszert. Sot a gnome fele tobbablakos mod rendesen laggol,mikozben a windozos tukorsima.Pedig a cikkben azt irtak szarnyalni fog..
De lehet csak a 2 giga ramos gepeknel hoz erzekelheto valtozast.
-
Dexar007
veterán
válasz
<Lacy85> #362 üzenetére
Persze, csak nem mindegy, hogyan tudod gariztatni. Chuwi-éknál van egy olyan sejtésem, hogy sehogy."
Nem is kell, szetszeded magadnak,es aliexpressrol rendelsz hozza alkatreszt,mar ha egyaltalan megeri javitani. Egyebkent nagyon egyszeru a felepitese: [link]
Ez még mindig nem kopott ki a köztudatból? Nem mindegy, hogy kínai, vagy csak kínában gyártják le..."
De. Csalnak a kinaiak mikor masnak a szemetet kell legyartani..direkt elrontjak.Lasd note robbanos akuja.
Amikor sajat termeket gyartanak arra legalabb odafigyelnek (xiaomi,huawei). Persze akad jopar hulladekgyarto is,de azokrol villamgyorsan kiderul,hogy nem erdemes foglalkozni.24" nagy lenne laptopnak.
-
Dexar007
veterán
-
Dexar007
veterán
-
Dexar007
veterán
válasz
Donki Hóte #265 üzenetére
Ez jo vot.
-
Dexar007
veterán
válasz
Donki Hóte #251 üzenetére
Ha a forma silány, akkor a tartalom a legjobb esetben is csak közepes lehet "
Mekkora baromsagedesistenem.
Ha a Mein Kampf-ot gyongybetukkel,ekezetekkel irjak akkor maris jobban tetszik mi?
Egyebkent pedig egyszerubb ekezetek nelkul gepelni.Annak ellenére,hogy én is használhatnék,ékezeteket,mert csak 2 centivel kell arrébb nyúlni.,,A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eigyk tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó bteű a hlyéen lygeen;ha a
tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad." -
Dexar007
veterán
válasz
-Skylake- #246 üzenetére
1) nem kell ** toltokabelekkel rohangalnom,ismerostol is tudok kolcson kerni ha elfelejtettem a sajatom
2) minden kompatibilis mindennel,nem kell egy ** mkv-t is atkonvertalnom,hgy a csoda ipad lejatsza
3) kulso 3terras winyot siman usb-vel ra tudok dugni,igy hetekig el vagyok latva filmekkel
4) kicsi a kijelzö
5) ** tapi kijelzön evekig tart barmit elintezni. Meg egy szimpla hirdetesfeladas is idegorlo.
6) nem megy rajta a half life 2Egyebkent mar minden kinai csodanal eleg alap lett a 64gb emmc,es 4gb ram..amivel a windoz is hasit.
-
Dexar007
veterán
-
Dexar007
veterán
Nekem fel nap volt mire fel tudtam telepiteni pendriverol mert a chuwi letiltotta ezt a lehetoseget. Majd ujabb fel nap,hogy a windows melle emmc-re tegyem.Most fent van,dual-boot is mukodik,most fel nap elment arra,hogy a touchpadet mukodesre birjam (nem sikerult). Billentyuzetetnel kivalasztottam a magyart,de teljesen el vannak csuszva a gombok.Most se nem magyar se nem angol,irni nem lehet vele,hianyoznak rola dolgok,hiaba allitom mas kiosztasura.Eddig itt tartok.
A windoz ekozben 1 gombnyomas volt,es minden mukodott pikkpakk. Persze az allando frissitesektol kiakadok,foleg hogy 64gb emmc-n alig van mar szabad hely...
A legjobb,hogy meg csak nem is tunik gyorsabbnak a rendszer,csak kivancsiva tett a cikk. -
Dexar007
veterán
válasz
Dexar007 #182 üzenetére
Rahekkeltem.
De pfej...touchpad nem mukodik,es ahogy olvastam nem is fog.(kinai szemet rulez),es semmivel sem tunik gyorsabbnak mint a win.De meg lehet elszenvedek vele egy par orat.Snowy_owl:
Hol erezted? Nalam siman megy rajta a youtube,zene,filmek, es 20+ tab is Operaban.Persze nem ugy mint egy - normalis - gepen,de nincs az az erzesem,hogy foldhoz vagnam 2 percenkent.Anyamnak hasznalt uzletit vettem. 5 eve megvan neki,es hibatlan teljesen. Cserebe hangos,2 orat bir csak aksirol,es ehhez a kinai csodahoz kepest gagyi a kijelzöje. Nem cserelnem el ra..
-
Dexar007
veterán
Hat erre meg linuxot sem lehet telepiteni egyszeruen..csak hekkelve. [link]
Kiprobaltam volna,hogy mekkora kulonbseg van,ha van egyaltalan. Talan a 4 giga ram miatt,de en nem erzem egyaltalan lassunak a win10-et. Igaz,tenyleg csak egy Opera+ Skype van telepitve..de bongeszni boven eleg a sebessege.
-
Dexar007
veterán
Mar megint kezdodik...
En ilyet vettem par honapja: [link]
130 ojro volt akciosan. Full hd ips,4gb ram,legalis win10. Teljesen jo ennyiert.Raadasul venti sincs benne,igy teljesen nema + az aksija is birja vagy 9-10 orat.De azert kivancsi lettem mennyivel lenne jobb xubuntuval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest