- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz
Dexar007 #182 üzenetére
Rahekkeltem.
De pfej...touchpad nem mukodik,es ahogy olvastam nem is fog.(kinai szemet rulez),es semmivel sem tunik gyorsabbnak mint a win.De meg lehet elszenvedek vele egy par orat.Snowy_owl:
Hol erezted? Nalam siman megy rajta a youtube,zene,filmek, es 20+ tab is Operaban.Persze nem ugy mint egy - normalis - gepen,de nincs az az erzesem,hogy foldhoz vagnam 2 percenkent.Anyamnak hasznalt uzletit vettem. 5 eve megvan neki,es hibatlan teljesen. Cserebe hangos,2 orat bir csak aksirol,es ehhez a kinai csodahoz kepest gagyi a kijelzöje. Nem cserelnem el ra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Google Pixel topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fotók, videók mobillal
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest