Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ezt az ábrád kidobhatod, régi már.
Ránéztem az utolsó két oszlopra, elég is ennyi. Nagyon átrendeződtek már a forrásigények. Gondolom azzal is összefüggésbe lehet, amit Frawly kolléga említ a memória minimumáról. Asztali Linuxnál 4GB alatt már nehéz a helyzet. Ha a hivatalos Lubuntu oldal azt írja, hogy nem ligthos gépekre szánja az új DE-t, akkor én hajlamos vagyok elhinni nekik. Ez a GTK - Qt párharc is elég kétélű, pédául a KDE lassan XFCE szintű memóriával indul, de nekem ez mindig nyögvenyelőnek tűnik, nem igazi egy hypercsili DE-t aligevővé tenni, valami biztosan meg fogja szenvedni. Ott a Forma1 példának. Menjen 300-zal, de nyenyec motort rakunk bele...Az ábrádhoz épp tegnapról.....,de ez az írás még téged igazol amúgy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 4
- Ingatlanos topic!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ránéztem az utolsó két oszlopra, elég is ennyi. Nagyon átrendeződtek már a forrásigények. Gondolom azzal is összefüggésbe lehet, amit Frawly kolléga említ a memória minimumáról. Asztali Linuxnál 4GB alatt már nehéz a helyzet. Ha a hivatalos Lubuntu oldal azt írja, hogy nem ligthos gépekre szánja az új DE-t, akkor én hajlamos vagyok elhinni nekik. Ez a GTK - Qt párharc is elég kétélű, pédául a KDE lassan XFCE szintű memóriával indul, de nekem ez mindig nyögvenyelőnek tűnik, nem igazi egy hypercsili DE-t aligevővé tenni, valami biztosan meg fogja szenvedni. Ott a Forma1 példának. Menjen 300-zal, de nyenyec motort rakunk bele...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)