- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
100000%, hogy ez lesz az alap kontroller. Sehol, egy szó sem esett arról, hogy ez egy kiegészítő lenne.
Az a nagy kérdés inkább szerintem, hogy a csomagba raknak-e alapból Wii Mote-ot és Nunchuk -ot. Szerintem erősen ajánlott lenne nekik, mert akkor van ez az új kontroller is és a motion cuccokat is megkapja a vásárló. Így a fejlesztők is tudják, hogy ha erre a konzolra fejlesztenek, akkor milyen perifériák állnak biztosan a user rendelkezésére, nem pedig opcionálisan kellene belefejleszteni a mozgásvezérelt irányítást, mint pl. ps move esetén.
Előállítási árban pedig max 3-5 ezerbe kerülne mindez nekik, amit a szokásos árrésük miatt akár nagylelkűen le is nyelhetnek minden egyes gépnél. -
Kumite
aktív tag
"Ipad2 600 gramm"
Ebben csak annyi hardver van, amennyi a videó streameléshez és az irányítás-infók átadásához kell. Nincs benne 16giga memória, cpu, komolyabb grafikus mag, a kijelző nem multitouch, tehát biztos valami könnyebb hw kezeli, nem aluból van, nincs benne a felsorolt modulok kezeléséért felelős dolgok stsbtb. Persze nem lesz olyan könnyű, mint egy normál kontroller, de olyan nehéz sem, mint az ipad2. Az a pár műanyag gomb sem ad sok pluszt, de majd kiderül minden idővel.
Valahol félút lesz az ipad és egy normál kontroller között a súly kb. szerintem. De tuti nem lesz kényelmetlen."Lehet mondjuk talán spórolni ha rezisztív kijelzőt raknak bele"
Stylus van, multitouch nincs --> rezisztív benne a cucc."A madarat meg ha nézed végig, meglátod, hogy sokszor pixelesedik."
Azt ugye tudod, hogy a böngészőben lévő videó kb 320p-s, a tévéden meg 1080-as lesz?... A napfény meg nem pixeles, hanem hatszögűre csinálták meg a lens flare effektet.
Szerintem senki nem mondta, hogy a jelenlegi generációt így meg úgy veri. És ha veri is, azt akkor is csak exkluzív címeket lehet majd észrevehetően érzékelni, mivel egy cross-platform játékba nem fognak plusz több hónapos fejlesztést beleölni, hogy Wii U-n szebb legyen. -
Kumite
aktív tag
Engadget szerint meglepően könnyű a cucc, legalábbis sokkal könnyebb, mint amilyennek a mérete alapján tűnik. Kényelmes kézben tartani és jól is kezelhető.
Egy átvezető jelenet alapján megítélni a grafikai teljesítményt sem egy bölcs dolog... Főleg, hogy nem is pixeles, nem tudom Te ezt hol látod annak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest