Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Most találtam specifikációkat...
6,2 zoll azért jóval kisebb a 9,3-nál, az üveg szintén kizárt a rezisztív kijelzés miatt... Szóval így már tuti nem lesz egy kilósMondjuk bunyós játékokhoz még ez is sokkal jobb megoldás, mint a korábbi, nunchuck controller, mert az még ennyire sem áll kézre...
Zsoccc: azokon nincs analóg kar, így sok multiplatform címhez nem lenne megfelelő az irányításhoz... Kéne egy harmadik típusú irányító is, amit lehet pluszban kapni, és hasonlít a másik két konzol irányítójára...
-
FefeeX
veterán
Ipad2 600 gramm. Nincsenek benne gombok, analóg karok, vékonyabb; az ergonómiáról meg szerintem egy PS3 vagy Box kontrollerhez képest... Na jó, kényelmes... Máshogy kényelmes egy ipad meg máshogy egy konzol kontroller...
Grafikai teljesítmény... Techdemo... Ha ennyi a max amit tudnak hozni (márpedig ugye ilyen bemutatókon olyanokat szoktak ellőni, amiket utána ritkán tud hozni a hardver, mert ezt a pár percet annyi ideig optimalizálják, mint egy studió egy egész játékot... A madarat meg ha nézed végig, meglátod, hogy sokszor pixelesedik. A napfény meg hatszög alakú.
Nem mondtam, hogy húdegáz, mivel a Wii-hez képest ez is nagy fejlődés, csak vannak akik szerint a jelenlegi generációt így meg úgy veri. Nos, egyelőre a látottak alapján szerintem meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged