- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Ne szívd fel magad. Egyetlen szóval nem írtam, hogy te vagy, hogy rólad van szó. Csupán az ájoesz felhasználók 70%-áról. Az országban. Mert ugye egy nyugati országban ez nem téma. Ott valóban azt vesznek, amit egyszerűbbnek találnak és ami mindenkivel kompatibilis. Mint anno a Nokia. Almás nokija.
(#78) buvartacsko
Dehogy, megszokás és beállítás kérdése. Én egy évig kínoztam magam vele, mire tudatosult bennem, hogy most vagy elhajítom, vagy az idegklinikán kötök ki miatta. Ne mondd azt, hogy valamit egy év alatt se tud megszokni valaki.
Nem felvágásból használok droidot, de a legtöbb ájoeszes igen. Nem kell elismerned, ez így van.
te szerinted ezzel el lehet intézni valamit, hogy "azért mert"? Nincsen benne változtatható értesítéshang, "csak azért mert"? És körülbelül erre épül fel az egész ájoesz. "csak mert". És ami nincsen benne, azt megmagyaráűzod azzal, hogy "csak mert, és amúgy sem használom használnám".Szerintem tényleg hagyjuk, mert nem akarod érteni a lényeget. Én részemről megvetem az ájfont és némelyik ájfón tulajt is. Ez van akkor is, ha elfogadod és akkor is, ha nem. Nem várom el, hogy megértsd
.
Véleményem lehet igaz? -
Giovan!
addikt
Minél több hozzászólását olvasom el az említett fórumtársnak, annál inkább tudatosul bennem hogy nem érdemes foglalkozni az illetővel. Ha neki ilyen sok örömet okoz az iOS topikok szétrollkodása, csinálja csak. Gondolom a fórum szabályaiba nem ütközik a dolog, akkor már itt lenne pár modi. Volt már itt egy hasonló kaliberű figura, akit miután ugyanezért a viselkedésért bannolták, új reggel visszatért és mindenkinek panaszkodott hogy őt jelentgették a modiknak. Szóval lehet jobb is így.
De azért tényleg vicces, ő is írja hogy kipróbálta az iOS-t és nem kért belőle. Akkor miért kommentel minden iOS topikba, ha egyszer nem használja és nem ért hozzá? A személyeskedésről meg már ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB (Space Black)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest