Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Fotók, videók mobillal
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Ne szívd fel magad. Egyetlen szóval nem írtam, hogy te vagy, hogy rólad van szó. Csupán az ájoesz felhasználók 70%-áról. Az országban. Mert ugye egy nyugati országban ez nem téma. Ott valóban azt vesznek, amit egyszerűbbnek találnak és ami mindenkivel kompatibilis. Mint anno a Nokia. Almás nokija.
(#78) buvartacsko
Dehogy, megszokás és beállítás kérdése. Én egy évig kínoztam magam vele, mire tudatosult bennem, hogy most vagy elhajítom, vagy az idegklinikán kötök ki miatta. Ne mondd azt, hogy valamit egy év alatt se tud megszokni valaki.
Nem felvágásból használok droidot, de a legtöbb ájoeszes igen. Nem kell elismerned, ez így van.
te szerinted ezzel el lehet intézni valamit, hogy "azért mert"? Nincsen benne változtatható értesítéshang, "csak azért mert"? És körülbelül erre épül fel az egész ájoesz. "csak mert". És ami nincsen benne, azt megmagyaráűzod azzal, hogy "csak mert, és amúgy sem használom használnám".Szerintem tényleg hagyjuk, mert nem akarod érteni a lényeget. Én részemről megvetem az ájfont és némelyik ájfón tulajt is. Ez van akkor is, ha elfogadod és akkor is, ha nem. Nem várom el, hogy megértsd
.
Véleményem lehet igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Formula-1
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Fotók, videók mobillal
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest