- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Rossz helyen marad a 200 megapixeles szenzor
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
válasz
KengelRoland #79 üzenetére
"Nem felvágásból használok droidot, de a legtöbb ájoeszes igen. Nem kell elismerned, ez így van."
Ez kb úgy hangzott, hogy: egy szakmai fórum felhasználóit egy szinten kezeled a "16 éves, anyu vett egy Iphone-t és menő vagyok" kislányokkal....
"Dehogy, megszokás és beállítás kérdése. Én egy évig kínoztam magam vele, mire tudatosult bennem, hogy most vagy elhajítom, vagy az idegklinikán kötök ki miatta. Ne mondd azt, hogy valamit egy év alatt se tud megszokni valaki."
Ha 1 év alatt nem tudtad megszokni, akkor tuti a telefon a szar.
szerk.: Tudom Ájfonos vagyok. Előtte HTC Desire-től kezdve a HTC One M9-ig minden volt. Akkor is sz*r voltam az Androidosok szemében, mert HTC-m volt.
-
buvartacsko
addikt
válasz
látom, nem érted a lényeget Te sem, amennyiben a Facebook akarná, akkor belerakhatná, hogy lehessen értesítési hangot választani. nem az Apple mondja ezt meg, nem ők nem rakják bele, és nem ők veszik ki belőle a lehetőséget. szóval miről beszélünk? minden más instant messengerben van erre lehetőség iOS alatt. akkor most ki a szar?
az a baj, hogy van aki felvágásból vesz Galaxy S9-et is, azzal miért nincs problémád?
BMW fórumokba miért nem jársz be anyázni?
ez egy szakmai fórum állítólag, elhiheted, hogy pont olyanokkal beszélsz ilyen formában és pont olyanoknak írogatsz ilyeneket, akik nem emiatt veszik.
-
buvartacsko
addikt
válasz
az a vicc, hogy ez a státusszimbólum duma tőletek jön only. itt senki nem érzi magát többnek mert iPhoneja van. ebben biztos lehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő