Hirdetés

2018. december 16., vasárnap

Gyorskeresés

WiFi bug az iOS 11.4-ben

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Apple

Több régebbi iKészülék tulajdonos jelezte, hogy problémába ütközött a WiFi használat oldaláról. A gyors merülés is összefügghet vele.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt tette közzé az Apple a 11.4-es iOS frissítést egy sor készülékére, és úgy tűnik, hogy több régebbi esetében problémák állnak elő a WiFi kapcsolattal. Del_griff iPhone 6-ja és iPad Prója is eldobta a WiFi jelet, és csak egy sor ki- és bekapcsolás és újrapróbálkozás után kapcsolódtak össze ismét. A hibabejelentést másik 292 Apple felhasználó is megerősítette.

Apple iPhone 6
Több régebbi iModell esetében is WiFi problémák álltak elő [+]

Mások gyors merülésre panaszkodnak: Zide99 szintén iPhone 6-ot használ, és készüléke akkumulátorszázalékai hamar a nulla felé indultak a 11.4-es frissítést követően. Az ő hibabejelentését 1454 másik felhasználó erősítette meg. A GSM Arena szerint jó eséllyel itt is a WiFi oldaláról adódnak a problémák. Egyeseknek a WiFi kikapcsolása segített a gyors merülés megszüntetésében, mások 5 GHz-ről 2,4 GHz-es csatornára váltottak, úgyhogy ezzel is kapcsolatos lehet a bug, melynek a javításán az Apple minden bizonnyal már dolgozik. Az egyelőre nem tudni, hogy a készüléktulajdonosok hány százalékát érinti az eset.

Hirdetés

Előzmények

 • Apple iPad Pro - almafelfújt

  Az almás vállalat egy 12,9 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagéppel örvendeztette meg a nagyközönséget: az iOS 9 érezhetően nincs még erre felkészülve, viszont a hardver bivalyerős.

 • Apple iPhone 6s Plus - extra felszereltség

  A nagyobbik almás készülék szélvészgyors az A9 chipsetnek köszönhetően, a testvérmodellhez képest nagyobb felbontású kijelző, jobb üzemidő és OIS-es kamera jellemzi.

 • Apple iPhone 6s - Nyomás utána!

  A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.

 • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

  A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.