Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz KengelRoland #57 üzenetére

Borzasztóan el vagy tévedve.

"mert túlmisztifikáljátok az ájoeszt. Ha valóban úgy tennétek, hogy "Mi csak használjuk, mert ez tetszik", akkor senki nem szólna hozzátok, vagy a telefonotok topicjába. De jelenleg az a helyzet, hogy el vagytok szállva magatoktól, érthetetlen okból."

Linket kérek azokról a hozzászólásaimról, ahol túlmisztifikálom az iOS-t, illetve arra is kíváncsi vagyok, hogy hol szálltam el magamtól. Utóbbi elég érdekes egy anonim fórumon, nem tudtam, hogy ismerjük egymást, de akkor arra is felhatalmazlak, hogy megírd, mitől gondolod úgy, hogy elszálltam.

"Én meg előhúzom a bugos, szar, igénytelen, olcsójános, koreai, kigyulladós, lefagyós, műanyag(persze valójában fém+üveg), telefonomat és minden videót, animációt, beágyazot gifet, coubot lejátszom vele hibátlanul."

A Samsungot elég nehéz olcsójánosnak hívni. Sem az S8, sem az S8+, sem pedig a Note8 nem két fillér, ha pedig az alsóbb kategóriájú mobiljaikat nézem, akkor azért nem mondok nagy hülyeséget ha azt állítom, hogy minden kategóriában lehet jóval olcsóbb más márkájú hasonló tudású készüléket választani a Samsung helyett. (Most hogy az jobb-e vagy sem, azt hagyjuk)

"...kigyulladós..."

Amikor a Note7-et robbanásveszélyesnek nyilvánították én voltam az, aki kifejezte szolidaritását a tulajoknak és küldtem el mindenkit a büdös francba, akik kárörvendtek olyan dolgon, ami másoknak akár egy életen át tartó égési sérüléseket okozott . A szerencsésebbek csak kaptak egy S7-et a Note7-ért cserébe, azt is megjegyeztem, hogy a Samsung korrekten járt el. Ja, és szeretném megjegyezni, hogy a kárörvendők nagy része is droidos volt, ha már ezen a fórumon mindenképpen ez alapján kell kategorizálni az embereket.

A fórumtagok nagy része ismeri már a sztorimat, gondolom unják is már rendesen, de azért leírom Neked is, csak hogy tiszta legyen. Tény, hogy a szűk baráti körömben és a környezetemben is leginkább iPhone-t használnak az emberek. Eddig egy, de kb 3 hónapja már két ember is Samsungot használ (S8 mindkettő, az egyik egy i4-et váltott, a másik pedig egy S7-et) és érdekes senki nem nézi ki a másikat, csak azért, mert más telefont használnak. Egy normális társaságban rohadtul le se sz*rja senki sem, hogy ki milyen platformot használ, mert nem ezen múlik, hogy az az illető valójában milyen ember. És emellett hiába írod bele ebbe a hsz-be, hogy " (még ha nem is te viselkedsz így)" amikor azt írod Te is és Blizzardking is, hogy ti iOS-esek, vagy ti Apple tulajok, akkor tulajdonképpen egy olyan csendes többséget kategorizáltok, hogy nehezen nem veszi magára az ember, hiszen ebben a hsz-ben is így fogalmaztál: "el vagytok szállva; túlmisztifikáljátok" Tehát minden egyes iPhone, vagy bármilyen más Apple terméket tulajdonló ember. Az aláírásodról pedig még csak nem is írtam semmit, pedig az is elég sokat elárul. Javaslom trollkodás szándéka nélkül nézz be pár iPhone topicba, senki sem villog a cuccával a másiknak. Már csak azért sem, mert ha egy picikét jobban belegondolsz ebbe a dologba egy olyan topicban, vagy akár egy társaságban ahol mindenki ugyanolyan terméket használ, ott elég nehéz a másik előtt "villogni".

Elmondom Neked, azért használok iPhone-t, mert az én szememben ez az 5 éves konstrukciójú telefon rendelkezik még mindig a legszebb formával, a 4"-os méretű kijelzőjének és kompakt méretének köszönhetően akár az ingzsebemben is kényelmesen elfér, de egy farmer zsebében sem kényelmetlen, egy kézzel tudom használni és nagyon tetszik a felület, valamint a sebessége is remek. Kihasználom az iOS legtöbb tudását, nagyon könnyen használhatónak tartom és tisztelem azt, hogy ha van is hiba - amit az előző hsz-ben írtam is a 11-ben sajnos volt dögivel - azt rekordsebességgel orvosolják és amíg az eddig telefonjaim élettartama az utóbbi pár évben 0,5 és 1,5 év közötti élettartamot bírtak, úgy, hogy közben szervizben is jártak, addig ez a telefon több, mint 2 éve megbízhatóan megy nálam, pedig negyvenszer több dologra használom, mint azokat használtam és szervizt még nem látott. Nem azt mondom, hogy hibátlan, nem azt mondom, hogy mindegyik iPhone ilyen, mert az nem igaz. Ez szimplán az én személyes tapasztalatom. Ismerősöm iPhone SE-je, pl kb két hónapja adta be a kulcsot.

Ja és még annyi, hogy előtte használtam Samsung-ot, amin bada volt na ő volt az a telefon, amit fél éven belül kétszer kellett szervizbe vinnem és csak rosszabb lett. Ráadásul hangszóró és antenna hibákkal, ergo pont olyan dolgok mentek szét benne, amik a telefon legfontosabb elemei. Az, hogy az áruház sem volt hajlandó működni és a kamerája sem, már csak hab volt a tortán. Akkor most a Te hsz-ed alapján ott kéne trollkodnom az összes Samsung topicban? Írogassam, hogy a (te stílusoddal élve) számszung egy sz*r? Nem írok ilyet, mert nem az, sőt az S és a Note széria igenis figyelemreméltó típusok. Ezután inkább vettem egy butatelefont, majd később egy WP lett az utód, aminek a csempés rendszere nekem kifejezetten bejött, és ha jó lett volna a rendszer, akkor még az sem kizárt, hogy az utódja is WP lett volna, de rengeteg probléma volt vele. Jött egy frissítés, javított egy hibát, cserébe hozott 2-3 másikat. Mégsem trollkodtam szét később, amikor Androidos Honorra váltottam, a WP topicokat. Maximum a saját tapasztalataimat írtam le, de nem annyit írtam be mindenhova, hogy a "vépéegysz*r". A Honor tiszta bug volt, ötnaponta kellett újraindítgatni, volt, hogy úgy lefagyott, hogy nem tudtam felvenni a telefont, mert nem engedte és még sorolhatnám. Trollkodjam szét a Huawei/Honor topicokat? Nem terveztem. Azért mert az enyém sz*r volt, még ott van a többszöröse az emberek zsebében amik remekül működnek.

Tudnék még írni, de a szabadidőmet nem fogom erre fecsérelni, inkább olvasok valamit, remélem ennyi karakter leírása nem volt felesleges és megértitek, hogy hol tévedtetek el.

Új hozzászólás Aktív témák