- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
KengelRoland #73 üzenetére
Nézd én szeretem ezeket az odaszúrásokat, szívesen olvasom Blizzardking cseszegetését is, mert humoros, intelligens. Viszont amikor ilyenek jönnek, hogy nem játszik le ezt meg azt és sz*r, meg nincs BT fájlküldés = sz*r, meg nincs microsd = sz*r, meg itunes kell hozzá és sz*r, ez nem odaszúrás, hanem a tulajok felesleges dühítése. Ez pont akkora baromság, mikor a Lumiáknál ment, hogy "jáj ez csempés, hát ez sz*r".
Van bug, van hibás teló is a kupacban, ez sajnos a mai (igazából a régi Nokiák is ebben a szellemben készültek) felgyorsult és nagy igényű piacnak köszönhető. Annak is van valóság alapja, hogy presztízsként bánnak a márkával, de ha jól tudom, a világ legértékesebb cégéről beszélünk.
-
buvartacsko
addikt
válasz
KengelRoland #73 üzenetére
Én próbáltam az ájoeszt és elég volt belőle.
Egyáltalán nem stabil, egyáltalán nem logikus, nem tuti, rádásul nem is egyedi, mert minden harmadik mergásromának ájoesze van mert státuszszimbólumnak hiszi.ez mind mind MEGSZOKÁS és BEÁLLÍTOTTSÁG kérdése. függ egy pár dologtól, hogy melyik rendszer kinek, és miért lesz logikus, vagy tuti.
ezzel az egyedi szöveggel viszont lebuktattad magad...
nem egyedi mert minden második ember kezében ezt látod?! és?! nem értem esküszöm... kit érdekel?
Te a telefonoddal akarsz felvágni? azért veszel Droidot mert ezzel szeretnél kitűnni a tömegből, és megmutatni a világnak, hogy Te milyen okos ember vagy? na szép, pedig azt hittem mi veszünk "ájfónt" azért, hogy megmutassuk vagyunk valakik...
Én csak azt írtam le, hogy mi váltja ki a "trollkodást".
Egyébként én is technikai analfabéta vagyok, mert az egyik rokonom ájoeszén nem tudtam beállítani, hogy ne az alap messenger hang szóljon. Kb az ilyen dolgok miatt dobtam el én anno a híres ájoeszt.kérdezd meg a facebookot, hogy miért nem ad erre lehetőséget iOS-en (csak úgy mondom, így kell helyesen leírni)
nálam ez a dolog egyébként ott kezdődik, hogy se facebook appom, se messengerem nincs, viszont amiket használok (pl. Telegram) ott van lehetőség mindenkihez egyedi hangot rendelni külön, tehát lefordítom -> nem az iOS butasága, vagy az Apple hozzá nem értése miatt nincs egyedi jelzőhang beállítására lehetőség a Messengerben, hanem mert a Facebook nem tette bele. ezt tényleg ennyire nehéz felfogni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest