Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buvartacsko

addikt

válasz KengelRoland #73 üzenetére

Én próbáltam az ájoeszt és elég volt belőle.
    Egyáltalán nem stabil, egyáltalán nem logikus, nem tuti, rádásul nem is egyedi, mert minden harmadik mergásromának ájoesze van mert státuszszimbólumnak hiszi.

:D ez mind mind MEGSZOKÁS és BEÁLLÍTOTTSÁG kérdése. függ egy pár dologtól, hogy melyik rendszer kinek, és miért lesz logikus, vagy tuti.

ezzel az egyedi szöveggel viszont lebuktattad magad... :U nem egyedi mert minden második ember kezében ezt látod?! és?! nem értem esküszöm... kit érdekel? :D Te a telefonoddal akarsz felvágni? azért veszel Droidot mert ezzel szeretnél kitűnni a tömegből, és megmutatni a világnak, hogy Te milyen okos ember vagy? na szép, pedig azt hittem mi veszünk "ájfónt" azért, hogy megmutassuk vagyunk valakik... :(

Én csak azt írtam le, hogy mi váltja ki a "trollkodást".
    Egyébként én is technikai analfabéta vagyok, mert az egyik rokonom ájoeszén nem tudtam beállítani, hogy ne az alap messenger hang szóljon. Kb az ilyen dolgok miatt dobtam el én anno a híres ájoeszt.

kérdezd meg a facebookot, hogy miért nem ad erre lehetőséget iOS-en (csak úgy mondom, így kell helyesen leírni)

nálam ez a dolog egyébként ott kezdődik, hogy se facebook appom, se messengerem nincs, viszont amiket használok (pl. Telegram) ott van lehetőség mindenkihez egyedi hangot rendelni külön, tehát lefordítom -> nem az iOS butasága, vagy az Apple hozzá nem értése miatt nincs egyedi jelzőhang beállítására lehetőség a Messengerben, hanem mert a Facebook nem tette bele. ezt tényleg ennyire nehéz felfogni? :)

Új hozzászólás Aktív témák