- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
KengelRoland
üzenetére
Én próbáltam az ájoeszt és elég volt belőle.
Egyáltalán nem stabil, egyáltalán nem logikus, nem tuti, rádásul nem is egyedi, mert minden harmadik mergásromának ájoesze van mert státuszszimbólumnak hiszi.
ez mind mind MEGSZOKÁS és BEÁLLÍTOTTSÁG kérdése. függ egy pár dologtól, hogy melyik rendszer kinek, és miért lesz logikus, vagy tuti.ezzel az egyedi szöveggel viszont lebuktattad magad...
nem egyedi mert minden második ember kezében ezt látod?! és?! nem értem esküszöm... kit érdekel?
Te a telefonoddal akarsz felvágni? azért veszel Droidot mert ezzel szeretnél kitűnni a tömegből, és megmutatni a világnak, hogy Te milyen okos ember vagy? na szép, pedig azt hittem mi veszünk "ájfónt" azért, hogy megmutassuk vagyunk valakik... 
Én csak azt írtam le, hogy mi váltja ki a "trollkodást".
Egyébként én is technikai analfabéta vagyok, mert az egyik rokonom ájoeszén nem tudtam beállítani, hogy ne az alap messenger hang szóljon. Kb az ilyen dolgok miatt dobtam el én anno a híres ájoeszt.kérdezd meg a facebookot, hogy miért nem ad erre lehetőséget iOS-en (csak úgy mondom, így kell helyesen leírni)
nálam ez a dolog egyébként ott kezdődik, hogy se facebook appom, se messengerem nincs, viszont amiket használok (pl. Telegram) ott van lehetőség mindenkihez egyedi hangot rendelni külön, tehát lefordítom -> nem az iOS butasága, vagy az Apple hozzá nem értése miatt nincs egyedi jelzőhang beállítására lehetőség a Messengerben, hanem mert a Facebook nem tette bele. ezt tényleg ennyire nehéz felfogni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ez mind mind MEGSZOKÁS és BEÁLLÍTOTTSÁG kérdése. függ egy pár dologtól, hogy melyik rendszer kinek, és miért lesz logikus, vagy tuti.
nem egyedi mert minden második ember kezében ezt látod?! és?! nem értem esküszöm... kit érdekel?