Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
KengelRoland #73 üzenetére
Én próbáltam az ájoeszt és elég volt belőle.
Egyáltalán nem stabil, egyáltalán nem logikus, nem tuti, rádásul nem is egyedi, mert minden harmadik mergásromának ájoesze van mert státuszszimbólumnak hiszi.ez mind mind MEGSZOKÁS és BEÁLLÍTOTTSÁG kérdése. függ egy pár dologtól, hogy melyik rendszer kinek, és miért lesz logikus, vagy tuti.
ezzel az egyedi szöveggel viszont lebuktattad magad...
nem egyedi mert minden második ember kezében ezt látod?! és?! nem értem esküszöm... kit érdekel?
Te a telefonoddal akarsz felvágni? azért veszel Droidot mert ezzel szeretnél kitűnni a tömegből, és megmutatni a világnak, hogy Te milyen okos ember vagy? na szép, pedig azt hittem mi veszünk "ájfónt" azért, hogy megmutassuk vagyunk valakik...
Én csak azt írtam le, hogy mi váltja ki a "trollkodást".
Egyébként én is technikai analfabéta vagyok, mert az egyik rokonom ájoeszén nem tudtam beállítani, hogy ne az alap messenger hang szóljon. Kb az ilyen dolgok miatt dobtam el én anno a híres ájoeszt.kérdezd meg a facebookot, hogy miért nem ad erre lehetőséget iOS-en (csak úgy mondom, így kell helyesen leírni)
nálam ez a dolog egyébként ott kezdődik, hogy se facebook appom, se messengerem nincs, viszont amiket használok (pl. Telegram) ott van lehetőség mindenkihez egyedi hangot rendelni külön, tehát lefordítom -> nem az iOS butasága, vagy az Apple hozzá nem értése miatt nincs egyedi jelzőhang beállítására lehetőség a Messengerben, hanem mert a Facebook nem tette bele. ezt tényleg ennyire nehéz felfogni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest