- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Azt állítja, hogy frissült valami nála, azóta nem tudja lejátszani a videókat. Korábban ment neki is. Leszólhatod az ismerősömet is, meg az androidot is, nem érdekel. Csak jellemzően ti sértődtök meg annyira, ti veszitek annyira komolyan ezt az "odamondogatok" dolgot, hogy képesek vagytok ilyenért feljelentgetni. Pedig lehet, hogy amúgy meg tök jól ellennénk.
Egy droidos sosem jelent fel téged mert csúnyát mondtál az androidra, mert mi tudjuk, hogy valóban kell hozzá érteni. Ti is tudjátok, hogy az ájoesz hagy kívánni valót maga után, viszont nincsen meg az ár-érték arány, ezért veszitek halálos sertésnek az ájoesz beszólást.Én próbáltam az ájoeszt és elég volt belőle.
Egyáltalán nem stabil, egyáltalán nem logikus, nem tuti, rádásul nem is egyedi, mert minden harmadik mergásromának ájoesze van mert státuszszimbólumnak hiszi.Én csak azt írtam le, hogy mi váltja ki a "trollkodást".
Egyébként én is technikai analfabéta vagyok, mert az egyik rokonom ájoeszén nem tudtam beállítani, hogy ne az alap messenger hang szóljon. Kb az ilyen dolgok miatt dobtam el én anno a híres ájoeszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kontaktlencse
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest