Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Azt állítja, hogy frissült valami nála, azóta nem tudja lejátszani a videókat. Korábban ment neki is. Leszólhatod az ismerősömet is, meg az androidot is, nem érdekel. Csak jellemzően ti sértődtök meg annyira, ti veszitek annyira komolyan ezt az "odamondogatok" dolgot, hogy képesek vagytok ilyenért feljelentgetni. Pedig lehet, hogy amúgy meg tök jól ellennénk.
Egy droidos sosem jelent fel téged mert csúnyát mondtál az androidra, mert mi tudjuk, hogy valóban kell hozzá érteni. Ti is tudjátok, hogy az ájoesz hagy kívánni valót maga után, viszont nincsen meg az ár-érték arány, ezért veszitek halálos sertésnek az ájoesz beszólást.Én próbáltam az ájoeszt és elég volt belőle.
Egyáltalán nem stabil, egyáltalán nem logikus, nem tuti, rádásul nem is egyedi, mert minden harmadik mergásromának ájoesze van mert státuszszimbólumnak hiszi.Én csak azt írtam le, hogy mi váltja ki a "trollkodást".
Egyébként én is technikai analfabéta vagyok, mert az egyik rokonom ájoeszén nem tudtam beállítani, hogy ne az alap messenger hang szóljon. Kb az ilyen dolgok miatt dobtam el én anno a híres ájoeszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest