Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KengelRoland

aktív tag

válasz Giovan! #70 üzenetére

Azt állítja, hogy frissült valami nála, azóta nem tudja lejátszani a videókat. Korábban ment neki is. Leszólhatod az ismerősömet is, meg az androidot is, nem érdekel. Csak jellemzően ti sértődtök meg annyira, ti veszitek annyira komolyan ezt az "odamondogatok" dolgot, hogy képesek vagytok ilyenért feljelentgetni. Pedig lehet, hogy amúgy meg tök jól ellennénk.
    Egy droidos sosem jelent fel téged mert csúnyát mondtál az androidra, mert mi tudjuk, hogy valóban kell hozzá érteni. Ti is tudjátok, hogy az ájoesz hagy kívánni valót maga után, viszont nincsen meg az ár-érték arány, ezért veszitek halálos sertésnek az ájoesz beszólást.

Én próbáltam az ájoeszt és elég volt belőle.
    Egyáltalán nem stabil, egyáltalán nem logikus, nem tuti, rádásul nem is egyedi, mert minden harmadik mergásromának ájoesze van mert státuszszimbólumnak hiszi.

Én csak azt írtam le, hogy mi váltja ki a "trollkodást".
    Egyébként én is technikai analfabéta vagyok, mert az egyik rokonom ájoeszén nem tudtam beállítani, hogy ne az alap messenger hang szóljon. Kb az ilyen dolgok miatt dobtam el én anno a híres ájoeszt.

Új hozzászólás Aktív témák