- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Azt állítja, hogy frissült valami nála, azóta nem tudja lejátszani a videókat. Korábban ment neki is. Leszólhatod az ismerősömet is, meg az androidot is, nem érdekel. Csak jellemzően ti sértődtök meg annyira, ti veszitek annyira komolyan ezt az "odamondogatok" dolgot, hogy képesek vagytok ilyenért feljelentgetni. Pedig lehet, hogy amúgy meg tök jól ellennénk.
Egy droidos sosem jelent fel téged mert csúnyát mondtál az androidra, mert mi tudjuk, hogy valóban kell hozzá érteni. Ti is tudjátok, hogy az ájoesz hagy kívánni valót maga után, viszont nincsen meg az ár-érték arány, ezért veszitek halálos sertésnek az ájoesz beszólást.Én próbáltam az ájoeszt és elég volt belőle.
Egyáltalán nem stabil, egyáltalán nem logikus, nem tuti, rádásul nem is egyedi, mert minden harmadik mergásromának ájoesze van mert státuszszimbólumnak hiszi.Én csak azt írtam le, hogy mi váltja ki a "trollkodást".
Egyébként én is technikai analfabéta vagyok, mert az egyik rokonom ájoeszén nem tudtam beállítani, hogy ne az alap messenger hang szóljon. Kb az ilyen dolgok miatt dobtam el én anno a híres ájoeszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- New World - az új Amazon MMORPG
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Viccrovat
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest