- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Csak azért kárörvendünk, pontosabban én, mert túlmisztifikáljátok az ájoeszt. Ha valóban úgy tennétek, hogy "Mi csak használjuk, mert ez tetszik", akkor senki nem szólna hozzátok, vagy a telefonotok topicjába. De jelenleg az a helyzet, hogy el vagytok szállva magatoktól, érthetetlen okból.
És akkor odajön hozzám tegnap a kollégám (mert szerinte én értek a telefonokhoz), és mondja, hogy az ájoeszén nem tudja megnézni a napiszar.hu videókat. Mert hiába kattint a youtube szerű nyilas képre, nem indul a videó. Olyan, mintha csak egy kép lenne. Én meg előhúzom a bugos, szar, igénytelen, olcsójános, koreai, kigyulladós, lefagyós, műanyag(persze valójában fém+üveg), telefonomat és minden videót, animációt, beágyazot gifet, coubot lejátszom vele hibátlanul.
Hát ezért. És azért az ájoesz topicokban nem felejtitek egy oldalon kétszer megemlíteni, hogy az android milyen rossz, bezzeg az ájoesz (még ha nem is te viselkedsz így). Na ezért jönnek kárörvendeni. -
joey04
titán
feleslegesen írsz neki...
nekem amúgy nem volt különösebb bajom a 11 kezdetekor sem, persze ahogy mondod a rendszer soha nem lesz hibátlan. Nálam évek óta stagnál a rendszer használhatósága, semmi komoly, mindennapi használatot megnehezítő bug nincs (egy kivétel még amikor X-en hidegben nem érzékelt rendesen a kijelző egy olyan fél-1 percig, de arra meg napokon belül jött javítás). A cloud rendszer viszont továbbra is egy rakás szar az almánál, mondjuk nem is nagyon használok ilyesmit, ha kell néha valami, akkor meg dropbox.
-
weberzolee
aktív tag
Egy Apple felhasználó soha nem fog objektív véleménnyel rendelkezni IOS téren, ilyen csak annak lehet aki nem használja mert ő nem fanatikus. A tapasztalatai is irrelevánsak mert elvakítja őket az Almaköd. Bezzeg egy Android user, na ő tudja a tutit hiszen minden nap minden percében erről olvas a neten. Tapasztalni bármit lehet, de amit leírnak az általános
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest