Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz Blizzardking #49 üzenetére

Szerintem mindenki leírta már, akár az érintett tagok közül is, hogy az iOS sem tökéletes rendszer. Szubjektív vélemény alapján lehet azt mondani egy rendszer használhatósága, felhasználói élménye vagy egyéb dolgok miatt, hogy az adott személynek tökéletes, de hibák mindig voltak és lesznek is minden rendszerben, legyen az Android, iOS, vagy akár hogy halottakat is idézzek WP.

Előfordulnak bugok bőven minden telefonon árszinttől függetlenül, és sajnos el kell ismerni, hogy az iOS11 a kezdetekkor iszonyatos bughalmaz volt, szerintem minden idők egyik legelcseszettebb iOS verziója volt. Ezt azonban - már meg nem mondom melyik verziótól de - orvosolták, és jelenleg pl az én 2 éves újonnan vásárolt 5S-emen tökéletesen fut, minden applikáció rendben van, az alapfunkciók is rendben vannak, sebességét annak ellenére, hogy egy '13-as konstrukcióról beszélünk sok telefon megirigyelhetné, és a plusz dolgok is hibátlanul mennek, kezdve Siri-től az okoségők vezérlésén át nagyon sok mindent lehetne említeni. Mondom mindezt úgy, hogy nagyon sok platformot próbáltam már és használtam addig, amíg hajlandó volt megfelelően működni.

Az pedig tényleg a becsületére szóljon az Apple-nek, hogy bármi probléma felmerül, azt tényleg rekordsebességgel orvosolják egy frissítéssel és az esetek döntő többségében ezek a hibák ténylegesen megoldódnak.

Én úgy látom, hogy általában igenis ha valami el van cseszve az Apple háza táján, az ezeken a fórumokon le van írva, most is ha végignézed a hsz-eket sajnos nagyon sok embernél jelentkezik ez a hiba, nem pedig arról szólnak, hogy de ez márpedig egy baromság és ez a hiba valójában nem is létezik. On the other hand nálam pl nem jelentkezik ilyen hiba ami a cikkben szerepel és azért éreztem fontosnak, hogy ezt leírjam, mert a többi felhasználónak is érdekes lehet, hogy hány iPhone-on és azon belül milyen típusokon jelentkezik ez leginkább.

Azt viszont kevésbé értem, hogy miért kell olyanoknak is egy ilyen témába beleszólni - nem feltétlen rád gondolok ebben az esetben - akik érdemben baromira nem tudnak hozzászólni ehhez, csak megy az értelmetlen hangulatkeltés. Én sem jelentkezek olyan topicokban ahol egy más platformú készülék hibájáról van szó és nem kárörvendek. Nem nem írom le a kárörvendést, hanem nem is érzem azt, hogy én attól több lennék, hogy másokon nevetek, inkább együtt érzek, nem az alapján ítélek meg embereket, hogy mi van a zsebükben. Arról nem is beszélve, hogy megy ez a barom megbélyegzés, hogy helyből mindenki idióta aki iOS-t használ - pedig azért vannak páran és nem is akármilyen beosztásban, akik ilyen készülékeket használnak, de gondolom őket is le kell nézni - meg mindenki 3k-ért vett telefont..Az eszébe se jut senkinek, hogy nem kell 300.000 Forintot kiadni azért, hogy valaki új iPhone-t tudjon magának vásárolni. Jelenleg 2018-ban újonnan, garanciával, akár szolgáltatótól, akár APR-től tudsz vásárolni: iPhone 6S; SE; 7; 7 Plus; 8; 8 Plus; X telefont. Ezek közül hány kerül 3k fölötti összegbe?

Új hozzászólás Aktív témák