- iPhone topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Csak azért kárörvendünk, pontosabban én, mert túlmisztifikáljátok az ájoeszt. Ha valóban úgy tennétek, hogy "Mi csak használjuk, mert ez tetszik", akkor senki nem szólna hozzátok, vagy a telefonotok topicjába. De jelenleg az a helyzet, hogy el vagytok szállva magatoktól, érthetetlen okból.
És akkor odajön hozzám tegnap a kollégám (mert szerinte én értek a telefonokhoz), és mondja, hogy az ájoeszén nem tudja megnézni a napiszar.hu videókat. Mert hiába kattint a youtube szerű nyilas képre, nem indul a videó. Olyan, mintha csak egy kép lenne. Én meg előhúzom a bugos, szar, igénytelen, olcsójános, koreai, kigyulladós, lefagyós, műanyag(persze valójában fém+üveg), telefonomat és minden videót, animációt, beágyazot gifet, coubot lejátszom vele hibátlanul.
Hát ezért. És azért az ájoesz topicokban nem felejtitek egy oldalon kétszer megemlíteni, hogy az android milyen rossz, bezzeg az ájoesz (még ha nem is te viselkedsz így). Na ezért jönnek kárörvendeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest