Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCTiv
tag
Sziasztok!
Feleségem 6s-e egy délelőtt alatt lemerül pár napja, (frissítés után) 11.4-es van rajta. Végigolvastam a topikot, de megoldást nem láttam még, ilyenkor az van, hogy addig vár amíg az apple csinál valamit? jól értem, hogy hiába vinnénk be valamelyik szervizbe, széttárnák a kezüket? ilyenkor mi van? azon kívül, hogy az én idegrendszerem naponta 1000 százalékot merül, mert asszonyka nem tudja használni a telefonját, ami nyilván rajtam csapódik le
de megértem, nem mer semmit csinálni és naponta kétszer tölt agyrém. Másik teló sem megoldás, mert a ráaggatott eszközöket újra megtanítani stb. franc se akarja.
szerk: ez egy új 6s nemrég vettem neki, akksi százalék 98....
-
Balinkó29
csendes tag
válasz
kovbandi82 #144 üzenetére
Köszi! Akkor megvárom azt. Remélem nálam is rendberakja a dolgokat!
-
perge666
veterán
Nekem 11.3 van 6S-en,de már erre se kellett volna frissítenem,előző verzióval picit jobb volt az üzemidő.
De még így is nagyon kényelmesen kibír 1 napot sok használattal,játékkal.
Ezen kívül minden rendbe vele. -
kovbandi82
őstag
válasz
Balinkó29 #142 üzenetére
Béta profilt kell regisztrálni, utána kapod a béta frissítéseket, de ismerve az Applet sztem hamarosan kijön a stabil is.
Giovan! Csak troll de gőze sincs semmiről. Max a szomszédnál látott IOS-t, azt is a 4-et max. Nem vagyok egyik platform híve se, sőt ős droidos voltam, kényszerből váltottam, de nem hiszem visszamennék Droidra egyelőre.
-
Balinkó29
csendes tag
válasz
kovbandi82 #132 üzenetére
És azt honnan tudom tölteni? Bocs nem szoktam ios ről fórumozni de a gyors merülés problémája engem is érint és 1 hete keresem rá a megoldást... (iphone 5s)
-
kovbandi82
őstag
válasz
KengelRoland #131 üzenetére
Publikus Béta frissítés jött.
-
Nirvanus
aktív tag
Ápdét: SE-n megszűnt a gyors merülés problémája.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Blizzardking #108 üzenetére
Direkt nem említettem a custom rom-okat, mert sokan vannak, akik nem szeretnek ilyesmivel szórakozni.
De nyilván ez is egy járható út, és kb. meg is van a 4-5 éves "támogatás". -
Giovan!
addikt
válasz
Ha fontos a sandbox akkor marad az iPhone. Én pl. WP-n megszoktam, miután az meghalt, a droid szóba sem jött. Eléggé ódzkodtam először én is az iOS Ive által flatesített megjelenésétől, de mivel a WP is elég flat volt, valahogy elviselem. Maga a rendszer pedig egész használhatónak bizonyult eddig. De persze tökéletesen megértem ha valaki más irányból közelíti meg a mobil OS fogalmát, szurkolok is néha egy-egy droidos telónak (pl. a Vivo Nex tetszett, pláne azon a kék ledes renderképen
).
-
Giovan!
addikt
válasz
kovbandi82 #105 üzenetére
Megnyugodtam, már azt hitem csak én kaptam magasztaló privet
-
Stunts666
őstag
válasz
Azt nem néztem, hogy bannolták.
Amúgy igazad van, hogy mindegyik lehúz.
Egyik androidos Flagship se olcsóbb, mint az Iphone. Mindegyiknek vannak hibái, de kinek mi jön be. Én sokáig HTC-t használtam. Most Apple-t, mert még nem volt. Nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb, de megvagyok vele elégedve.
-
Blizzardking
őstag
válasz
<Lacy85> #106 üzenetére
"Ha mindenképp a legújabb rendszer kell valakinek 4-5 évig, akkor vegyen iPhone-t."
Vagy olyan telót amire erős a közösségi támogatás. Inkább 3000 jóravaló kocka, mint egy pénzéhes kapzsi multiszörny zárt forráskóddal és pszichopata vezetéssel.
Aki azt hiszi hogy bármelyik gyártó (különösen M$, Apple) a felhasználók érdekeit nézi, vagy a saját anyagi érdekei elé helyezi egy másodpercig is, az még nem látott macskát egeret fogni. Részemről inkább a közösség.
Amiatt hogy egy valag lóvéval lekönnyítettek, még nem bízom bennük. Egyikben sem.Stunts666 - már bannolták, ne irogass neki, nem tud válaszolni.
-
Stunts666
őstag
válasz
KengelRoland #79 üzenetére
"Nem felvágásból használok droidot, de a legtöbb ájoeszes igen. Nem kell elismerned, ez így van."
Ez kb úgy hangzott, hogy: egy szakmai fórum felhasználóit egy szinten kezeled a "16 éves, anyu vett egy Iphone-t és menő vagyok" kislányokkal....
"Dehogy, megszokás és beállítás kérdése. Én egy évig kínoztam magam vele, mire tudatosult bennem, hogy most vagy elhajítom, vagy az idegklinikán kötök ki miatta. Ne mondd azt, hogy valamit egy év alatt se tud megszokni valaki."
Ha 1 év alatt nem tudtad megszokni, akkor tuti a telefon a szar.
szerk.: Tudom Ájfonos vagyok. Előtte HTC Desire-től kezdve a HTC One M9-ig minden volt. Akkor is sz*r voltam az Androidosok szemében, mert HTC-m volt.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
kovbandi82 #105 üzenetére
"Feleségem az S6- ot azért cserélte le, mert kezdett akadni, nem nyújtotta azt a felhasználói élményt, amit szeretett volna."
Régebbi samukkal nincs tapasztalatom. S7 óta van samsung a családban.
Eddig viszont kellemes meglepetést okozott csak. Épp ma kérdeztem meg az S7 Edge fórumban, hogy tényleg gyorsabb lett e az oreo-tól a telefon, mert asszonynak kikerekedtek a szemei frissítés után.
De írták mások is, hogy tényleg jobb lett."De az a telefon is odakerül valakihez. A másodvonalbeli userek le vannak tojva?"
Ez meg egyéni preferencia. Ha mindenképp a legújabb rendszer kell valakinek 4-5 évig, akkor vegyen iPhone-t.
Én nem igazán látom hátrányát a 2-3 éves frissítési időnek.
Appok nem követelik meg az új rendszert, nagy újítások meg androidra sem nagyon jönnek már.
Fiam telóján a mai napig marshmallow van, de egyszer sem panaszkodott, hogy nem megy valami."Ez is szempont és indikolhatja a felárat."
Szempont az persze, hogy lehet, de ezért szerintem nem kérnek felárat.
iX-et leszámítva egyik telójuk sem drágább, mint a konkurencia.
Sőt, szerintem a Note 9 kb. majdnem be is fogja árban a tízest. -
kovbandi82
őstag
válasz
<Lacy85> #103 üzenetére
Lecseréli mert kénytelen. Feleségem az S6- ot azért cserélte le, mert kezdett akadni, nem nyújtotta azt a felhasználói élményt, amit szeretett volna. De az a telefon is odakerül valakihez. A másodvonalbeli userek le vannak tojva?
Főverzió szempontjából, vagyis hogy aktuális egy készülék oprendszere, a droiddal 2 évig lehet számítani elmondásod szerint. Egy Applenál 4-5 év. Ez is szempont és indikolhatja a felárat.
Még valami: kedves innen kitiltott fórumtárs. Ne küldözgess privátot mert el se olvastam, töröltem és tiltottalak.
Amúgy érdekes megfigyelés: lehet vannak szarandroidcsakazájfon userek, de egyre több a habzó szájú csakasamsungmindenmásszar userek. Szarazájfoncsakahuevej userek nincsenek. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
kovbandi82 #102 üzenetére
Nem a rendszernek kell a 4-8gb ram, hanem pl az olyan hardcore felhasználoknak, akik pl 40 chrome oldalt tartanak nyitva.
Amúgy ez a ram dolog, olyan mint valami ingyen "kaja" a rendszernek, minél több van annál jobb.
Ugyanis a sok kis "éhezőnek" jut belőle.
Vagy épp pár nagyon éhesnek.
Ha az Apple 9-ben pl 8gb ram lenne, annak szerintem felhasználói előnye is lenne.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
kovbandi82 #102 üzenetére
Nem létfontosságú ezekbe sem a 6-8GB ram, csak ugye mindig több kell, hogy lehessen valamit mondani, miért jobb, mint a régi.
Bőségesen elég a 4GB normál használat mellett.
Nyilván van olyan felhasználás, ahova kevés, de az ilyen hardcore userek panaszkodtak már az iPhone 3GB-jára is.
A beragadó google hülyeségekkel S7 Edge-en, S8+-on mondjuk még nem találkoztam, pedig az egyik 1,5 éves, a másik meg 1. Utoljára nálam ezt a Sony csinálta még 6.0 alatt, de az tényleg folyamatosan.Azt nem is mondta senki, hogy addig frissülnek az androidos telók, mint az iPhone-ok, viszont nem is nagyon használják őket 4-5 évig.
2-3 évig naprakész rendszered van, ennyi idő alatt meg az emberek 90%-a úgyis lecseréli. -
kovbandi82
őstag
válasz
<Lacy85> #100 üzenetére
Ezen a 2 eszközön nem ez a tapasztalat itthon:
Tab S2 és S8Mellesleg ha annyira pöpec az egész, minek 4-8 gb ramok a droidos csúcsokba? A rendszer sajátossága a beragadások, meg a Google faszsága.
A fiam 5c-je a Galaxy S4-el egyidős. 10.3-as IOS van rajta, ami jelenleg megfelel az Android 7-nek ha szigorúan a számozást nézzük.
Ez se mindegy. Az S4 melyik főverziót kapta meg? Tudom fáj de a droidos gyártók jobban lekakaljak az usereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest